2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Ben valla simdiden söylüyorum herkse kayinvalideme anneme etrafımdakilere sakin cocumu opmeyin herkse yasak diyorum

Teşekkür ederim :)
Aslında aramızda fark çok az.
Sizin de sağlıkla büyüsün inşallah.
İmzada 74 gr diyor ama dr bugün 120 gr dedi sanki.
Ben mi yanlış anladım.
Yoksa imzaya uymaz mı durumlar acaba?

En son 12. haftada gittim.
Artık gram olarak yeni söylemeye başlar
Bebişler farklılık göstermeye başlayacak sanırım. Boyudur, kilosudur

17. Haftadan once biraz zor canim o cihazla dinlemek

Ah ogluma bi arkdas daha allahim nolur havami almayim hadi gozun aydin canim ❤

Bana ebem 20.haftadan sonra dinleniriz bizim alet kucuk anca net duyulur dedi aletin bagli bence bi gorus duyarsin belki

Bana kendi doktorumun yönlendirdiği kişi baktı. Ama evet herhangi bir sıkıntı yok demişti. Şimdi orda mevcut değil yazıyor. Bunda nasıl bir sıkıntı yok acaba , anlayamadım

Canim, bugun esim bi su bebise bakalim dedi yolda gordugumuz bir doktorun muayenehanesinegittik. O sirada doktora senin raporu sordum. İciniz rahat olsun kardesinizin durumu da, sonucu cok guzel cikmis dedi. Burun kemigini sordum, onu cogu hastane kandan gorunmedigi icin rapora eklemez, usg aninda sorun var demedilerse sorun yoktur dedi. gozun aydin bence atlattin bu olayi.

Oh oh masallah pipili populasyonunu yukseltin boyle, bravo.

Hayirli olsun canim, gozun aydin.

Bu arada 2 oğlumuz var bu da kıza benziyor dedi doktor. Sağlıklı sihhatli bir prenses olur inşallah.

Gozunuz aydin.

Valla benim gonlumdeki oldugu icin ruh halim aynen boyle ama korkuyorum sonra kiz derler diye sevcen abla tabi kizina abilik yapar korur kollar benim aslan parçam seninkinide öğrenek bir an önce ablişkom ❤

Allah hep senin guzel gonlune gore versin canim. Hayirli, kademli olsun insallah. Gelsin bakalim teyzesinin aslan parcasi.

Bu değerlerin yaninda bir de duzeltilmis mom degerleri de var benimkinde. Sizde de var mi? Eger yoksa henüz yeni kan verdiğiniz icin olabilir.
Yok malesef dün verdim meraktan baktım ense kalınlığı ve burun kemiği konusunda güzel konuştu bi sorun görmüyorum dedi sayıların bi anlamı yok şimdilik sanırım

Merhabalar...
ben cinsiyeti ogrenememistim acaba yarin gitsem belli olur mu ki... cok da merak ediyorum. 10gun oldu gormeyeli birde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…