2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Seninkinde hiç yazmıyor. Çok garip
Ben sonucu aldim goturdum iyi guzel sknti yok ezgicim dedi baska bisi demedi ama burun olcumu yaparken biraz ugrasmisti sonra degeri sekreterine soyledi kaydetti sonra o kagitla kan vermeye gittim orda yaziyordu ama o kagidi verdim o yuzden sende de oyledir belki cnm

Yok bana bir şey verilmedi. Sisteme girdiler.

Çok sevinirim
Acaba sisteme mi girilmedi değer? Onu da (bilgi) mevcut değil gibi algıladı girilen cihaz?

Bana niyeyse öyle geldi. Hiç boşuna canınızı sıkmayın lütfen.
Ultrasonda görülmese sıkıntı yok demez bence hiç bir doktor. Bir de siz ultrasonda görmedinz mi? Eşimle bizim burunlar büyük değil ama bebeğinki seçiliyor şimdiden :)

Eki Görüntüle 2589831
Canim benimde boyle eger nb ile ilgili bi durum olsaydi soylerdi gibime geliyor
biolab sanırım bu test. kendi testime çok benzettim :) iilay bnde nk mevcut yazıyor. doktor bakarken burun kemiği mevcut demişti sadece. ense kalınlığı ama 1,1. galiba risk oldugunda 4 gibi bir değer oluyor cok emin değilim tabiki. ama risk yok demiş zaten test yorumunda.

Bence sorun yoktur ya çünkü ultrasonda sıkıntı yok demişler olsa söylerlerdi sonucunda düşük risk çıkmış o da sorunsuz boşuna stres yapma derim canım
NB diye bisey hic yazmiyor canim
Teşekkür ederim kızlar, içimi rahatlattınız
Sanırım mevcut değil demek ölçülmemiş anlamında yazılan bir şey. Cumartesi günü gidip öğreneceğim artık.

Aynen canim biolab

Kuzum korkulacak bir şey değil merak etme ölçmemiş sadece ki benimki de ölçmedi var ya da yok dedi. Kağıtta da sadece mevcut yazıyor. Hiç korkma
Yaa erken tahmin etmiş geçen gün gittim 13+1 haftalıktı hiç tahminde bile bulunmadı doktor meraktan çatlıycam ya
Ay benimki hep erken tahmin yapıyormuş. Daha önce de giden arkadaşlarım var onlara da görünce erkenden söylemiş 12. haftada fln

Ense değeri normal ama burun kemiği mevcut değil yazması biraz rahatsız etti. Artık tam olarak ne olduğunu cumartesi öğreneceğim

Kağıtta mevcut değil yazması ölçmediği anlamına geliyordur umarım

Merhaba kızlar,
Benimde sabah kontrolüm vardı anca eve girdim anneanne ile buluşunca
İkili test yapıldı. Burun kemiğimiz var, ense kalınlığımız 1.2 çok şükür ulstrasonda herşey yolunda inşallah kan tahlilleri de iyi çıkar. Sağlıklı sıhhatli olsunlarda. Doktor kendi tahminini söyledi 70-80 kız dedi. İçimden ilk sağlıklı olmasını diledim sonrada amin dedimkalp atışı 168 Di hangi teoriye giriyor onu bilmiyorum.

Gözün aydın canım

Bana kendi doktorumun yönlendirdiği kişi baktı. Ama evet herhangi bir sıkıntı yok demişti. Şimdi orda mevcut değil yazıyor. Bunda nasıl bir sıkıntı yok acaba , anlayamadım
Canim Burun kemigi kanda bakilan bi deger degil ama bence orda bi yanlislik var uzme kendini arama sansin var mi hastaneyi
Biliyorum canım ama öncesinde ultrasonda ölçümler yapılmıştı.
Doktor o kadar ilgisiz ki numarası bile yok. Mecburiyetten gidiyorum zaten. Mecbur bekleyeceğim

canım bütün arkadaşlara katılıyorum
bence orda buruna baktı ama kanı başka yerde verdiğin için ultrasona bakılan sisteme girmemiştir.
canım doktorun numarası yoksa bile hastaneyi ara illaki bağlarlar

canım bütün arkadaşlara katılıyorum
bence orda buruna baktı ama kanı başka yerde verdiğin için ultrasona bakılan sisteme girmemiştir.
canım doktorun numarası yoksa bile hastaneyi ara illaki bağlarlar
Aynısı bende de var şimdi baktım. Burun kemiği yazmıyor şaka gibi... iilay

Burun ölçümü ile ilgili benim doktorum ölçü bile verdi ve kağıda yazdı. 2.3 mm Di. Gayet iyi dedi. Ama anladığım çoğu teste yazmıyor. Doktorun uğraşmaması yada yazmayı atlaması olarak nitelendiriyorum. Ama sonuç olarak ense kalınlığı, burun kemiği, kan ve yaş ortalaması ile risk çıkıyor. Ama yinede senin riskin yok içini rahat tut canım. İnşallah bende de sıkıntı çıkmaz. iilay

Oyy oyy gelsin prens. Hep çiçek hep çiçek olmaz , azcık bal böceği lazım

Kızlar merhaba herkese sağlık ocağındaki aletle bebeğin kalp atışını duyanlar oldu mu ? 12. Haftadan itibaren dinlenebiliyormuş ben bugün 12+2 idim maalesef doyamadım henüz çok küçük olduğu için . Var mı dinleyenler?

Kizlar merhaba :) kendi doktoruma gittim yarin da bir perinatologa gideceğim. Doktor da bunun tanı değil ihtimal olduğunu, bunlarin cok sık rastlanan durumlar olup da riskleri görmek icin yapıldığını bunların disinda dogum esnasknda ya da sonradan da farklı hastalıklar olabileceğinden bahsetti, doktorla hemfikiriz. Allah büyük icim rahat iyi olacak inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…