33canım risk çıkar korkusundan yaptıramıyorum ama böylede kafama takarım kesin,bugün öyle hareketli kıpır kıpırdı ki anlatamamMaşallah. Sizin yaşınız kaçtı?
Maşallah prenseseKızlar 12+4 de, kız dedi Dr, kesin dedi
Bir de oğlumuz var, çok sevindik.
Bu haftalarda olan arkadaşlar sizin bebislerde hareketli mi.
Biz hangi kontrole gitsek sürekli hareket ediyor, bugün bildiğimiz takla falan atti.
Oğlum böyle değildi, çok ilginç geliyor, siz de nasıl durumlar
İlk çocuk mu ?benim kız çatladı meraktan dün bütün gece dua etti kardeşimin p.p.si olmasın diyeMaşallah prensesebugün benimkide taklalar falan bayıldım ya cinsiyet sormadım bile öğrenmek istemiyoruz fikrimiz değişmezse☺
Ben gecen yil da yaptirdim simdi 11 aylık bir bebeğim daha var o zaman yuksek çıkmamıştı ben de o zaman 32 yasindaydim simdi 34 bitecek. Yasriski artırıyor kafamizi bulandiriyor iater istemez. Sağlıklı sihhatli dogsunlar inşallah33canım risk çıkar korkusundan yaptıramıyorum ama böylede kafama takarım kesin,bugün öyle hareketli kıpır kıpırdı ki anlatamam
Bana hic yorum bile yapmadi, kesinlestirmediyse gene soylemez herhalde. Dayanabilirsem biraz daha bekliyip gideyim en iyisi.Valla kesin söyleyecegine eminsen git cnm benim dun 15+1 di buyuk ihtimal dedi kesin demedi bende 18 haftasinsa randevu aldim.
Oyy ne güzel, sabirlisinizMaşallah prensesebugün benimkide taklalar falan bayıldım ya cinsiyet sormadım bile öğrenmek istemiyoruz fikrimiz değişmezse☺
Benimde ilki çok daha hareketliydi sanki elleri kolları daha tomurcuk halindeyken bile durmuyordu, bu daha mazlum gibi geldi bana.Kızlar 12+4 de, kız dedi Dr, kesin dedi
Bir de oğlumuz var, çok sevindik.
Bu haftalarda olan arkadaşlar sizin bebislerde hareketli mi.
Biz hangi kontrole gitsek sürekli hareket ediyor, bugün bildiğimiz takla falan atti.
Oğlum böyle değildi, çok ilginç geliyor, siz de nasıl durumlar
bebeklerimiz büyüdü demek bukızlar bu ne allah aşkına hiçbişey anlamadım
Peki ilk bebisiniz normalde de çok hareketli mi.Benimde ilki çok daha hareketliydi sanki elleri kolları daha tomurcuk halindeyken bile durmuyordu, bu daha mazlum gibi geldi bana.
İkili testte biraz doktor hanım rahatsız etti hatta bakabilmek için. Ondan sonra hareketlendi nazlı beyefendiZıpladığını gördüm bi
Maalesef karşılaştırma imkanım olmadı hayatta olduğu 3 gün boyunca sakinleştiricilerle uyutuldu yoğunbakımda olduğu içinPeki ilk bebisiniz normalde de çok hareketli mi.
Oğlum böyle olmadığı halde hiperaktiviteye yakın.
Şimdiden bu kadar hareketli görünce korkmadım değil
Oyyy çok tatlı maşallah ❤❤❤Bir minnak kız da benden olsun benzettim dedi Dr kesin değil mis ama duruş kız dimi
Selamlar. Bugun tarama testimizi olduk bize kız dedi büyük ihtimal ama Alllah bilir. Zaten kız demeyen kalmamıştı bu süreçtesizin nasıl gidiyor testler
Cok çok özür dilerim sorduğum içinMaalesef karşılaştırma imkanım olmadı hayatta olduğu 3 gün boyunca sakinleştiricilerle uyutuldu yoğunbakımda olduğu için
Bizim de 24ünde var randevu ama şimdiden özledim hep bakmak istiyor insan bizim kız hiç yerinde durmadı sürekli hareket halindeydi☺maşallah diyelimm bir kızçeye daha
Bizim sonuçlarımızda güzel geldi şükür ki, ben bi rahatladım açıkçası
Randevumuza daha 2 hafta var meraktan çatlıyorum bideNasıl geçer bilmem. Öne mi çeksem randevuyu diye düşünüyorumm
Rabbim bu bebeğinize sağsalim kavuştursun uzun ömürler versin inşallah çok üzüldümMaalesef karşılaştırma imkanım olmadı hayatta olduğu 3 gün boyunca sakinleştiricilerle uyutuldu yoğunbakımda olduğu için
Canım randevu alamadım. Yarın tekrar deneyeceğimulasimiz Perinatoloji icin yesil alan olusturuldu mu canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?