2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Maşallah prensesebugün benimkide taklalar falan bayıldım yacinsiyet sormadım bile öğrenmek istemiyoruz fikrimiz değişmezse

Maşallah prensesebugün benimkide taklalar falan bayıldım yacinsiyet sormadım bile öğrenmek istemiyoruz fikrimiz değişmezse☺
İlk çocuk mu ?benim kız çatladı meraktan dün bütün gece dua etti kardeşimin p.p.si olmasın diye Dr burun enseden bahsediyor onlar önemli değil cinsiyeti nedir diyorvelhasıl kelam abla abi olunca bizden çok meraklılar ben yaş 33 olunca ense burun u merak ettiğim den cinsiyeti hiç umursamadim

33canım risk çıkar korkusundan yaptıramıyorum ama böylede kafama takarım kesin,bugün öyle hareketli kıpır kıpırdı ki anlatamam
Ben gecen yil da yaptirdim simdi 11 aylık bir bebeğim daha var o zaman yuksek çıkmamıştı ben de o zaman 32 yasindaydim simdi 34 bitecek. Yasriski artırıyor kafamizi bulandiriyor iater istemez. Sağlıklı sihhatli dogsunlar inşallah

Benimde ilki çok daha hareketliydi sanki elleri kolları daha tomurcuk halindeyken bile durmuyordu, bu daha mazlum gibi geldi bana.
İkili testte biraz doktor hanım rahatsız etti hatta bakabilmek için. Ondan sonra hareketlendi nazlı beyefendi Zıpladığını gördüm bi

Kardeşim anne karnında çok aşırı usluydu
Hala anneme ilk hareketini sorduğumda 6 aylıktım der
Defalarca serum aldı hareket etmiyor diye. Serum alınca saatte olması gereken 10 -15 harekete ulaşabiliyordu
Vee kardeşim doğdu hiç ağladığını duymadık
Doğduğu andan itibaren çok uslu gazsız ve gece uykusu olan bir bebekti. Hala öyle nazlı ve uslu bir kız çocuğu
Darısı başımıza inşallah

kızlar bu ne allah aşkına hiçbişey anlamadım

Eklentiler

• 57AD9328-F9F9-490F-BC94-D07C23764482.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 78
kızlar bu ne allah aşkına hiçbişey anlamadım
bebeklerimiz büyüdü demek bu
Şimdi bebeklerimizin şimdiye kadar baş-popo ölçüsü alınıyordu. Crl idi bu.
Artık her yeri ayrı ölçülecek.
Bdp kafa çapı
Ac karın ölçüsü
Fl bacak kemiği ölçüsü demek
Bu 3 ölçü kiloyu verir. Yani artık gram hesabına geçmişsin
Fl x 7 ise bebeğin cm hesabından boyunu verir

Peki ilk bebisiniz normalde de çok hareketli mi.
Oğlum böyle olmadığı halde hiperaktiviteye yakın.
Şimdiden bu kadar hareketli görünce korkmadım değil

Peki ilk bebisiniz normalde de çok hareketli mi.
Oğlum böyle olmadığı halde hiperaktiviteye yakın.
Şimdiden bu kadar hareketli görünce korkmadım değil
Maalesef karşılaştırma imkanım olmadı hayatta olduğu 3 gün boyunca sakinleştiricilerle uyutuldu yoğunbakımda olduğu için

Selamlar. Bugun tarama testimizi olduk bize kız dedi büyük ihtimal ama Alllah bilir. Zaten kız demeyen kalmamıştı bu süreçte sizin nasıl gidiyor testler
maşallah diyelimm bir kızçeye daha
Bizim sonuçlarımızda güzel geldi şükür ki, ben bi rahatladım açıkçası
Randevumuza daha 2 hafta var meraktan çatlıyorum bide Nasıl geçer bilmem. Öne mi çeksem randevuyu diye düşünüyorumm

Bizim de 24ünde var randevu ama şimdiden özledim hep bakmak istiyor insan bizim kız hiç yerinde durmadı sürekli hareket halindeydi

Evet kızlar büyük gün geldi catti. Neredeyse cogunuz usg fotosuna kız dediniz. Bir kac kisi erkek dedi. Yarın cinsiyetimiz belli olcekk. Aile arasinda ufacik bi cinsiyet partisi şeysi yapacagiz:) bir takim hazirliklar yaptim. Simdi tek korkum ya göstermezse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…