- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Bana hic yorum bile yapmadi, kesinlestirmediyse gene soylemez herhalde. Dayanabilirsem biraz daha bekliyip gideyim en iyisi.
Evet kızlar büyük gün geldi catti. Neredeyse cogunuz usg fotosuna kız dediniz. Bir kac kisi erkek dedi. Yarın cinsiyetimiz belli olcekk. Aile arasinda ufacik bi cinsiyet partisi şeysi yapacagiz:) bir takim hazirliklar yaptim. Simdi tek korkum ya göstermezse
İzmir deyim, şuan 58 im, 53 le hamile kaldımSat ekledim.
Doğum tarihiniz, yaşadığınız yer ve hamile kaldığınız kiloyuda ekleyebiliriz.
Allah yardımcın olsunMalesef kotu haberle size geldimsabah suyum patladi kanla birlikte ... suan hastahanedeyim sancilarimi bekliyorum erken dogum icin... malesef bebegimi kaybedicem. Dua edin sagsaglim kurtulim geride 2 tane minik kizlarim var
Çok geçmiş olsunMalesef kotu haberle size geldimsabah suyum patladi kanla birlikte ... suan hastahanedeyim sancilarimi bekliyorum erken dogum icin... malesef bebegimi kaybedicem. Dua edin sagsaglim kurtulim geride 2 tane minik kizlarim var
Amin cnm Allah razi olsun.. hayir hic olmadi sadece ara ara hafif kananamAllah yardımcın olsunyavrularını sana bağışlasın inşallah.. hiç ağrın sızın oldu mu?
Amin Allah razi olsunÇok geçmiş olsun
Allah kızlarınıza sağlıklı, uzun ömürler versin.
Dualarım sizinle..
Duam seninle canımAmin cnm Allah razi olsun.. hayir hic olmadi sadece ara ara hafif kananam
Oluyordu hamileligin basindan beri ama risk yoktu.. bugun sabah malesef suyum geldi hemde az bi miktar degildibeklemedeyiz
Bir izmirli daha hosgeldin canimİzmir deyim, şuan 58 im, 53 le hamile kaldım
32 yaşındayım
Canim gecmis olsun allah kizlarina uzun omurler versin duam seninleMalesef kotu haberle size geldimsabah suyum patladi kanla birlikte ... suan hastahanedeyim sancilarimi bekliyorum erken dogum icin... malesef bebegimi kaybedicem. Dua edin sagsaglim kurtulim geride 2 tane minik kizlarim var
Canım çok çok geçmiş olsunnMalesef kotu haberle size geldimsabah suyum patladi kanla birlikte ... suan hastahanedeyim sancilarimi bekliyorum erken dogum icin... malesef bebegimi kaybedicem. Dua edin sagsaglim kurtulim geride 2 tane minik kizlarim var
Çok geçmiş olsun Allah şifa versinMalesef kotu haberle size geldimsabah suyum patladi kanla birlikte ... suan hastahanedeyim sancilarimi bekliyorum erken dogum icin... malesef bebegimi kaybedicem. Dua edin sagsaglim kurtulim geride 2 tane minik kizlarim var
Canım benim şimdi gördüm okadar çok üzüldüm ki anlatamam. Allahım seni evlatlarına bağışlasın inşallah. Dualarımız senınleMalesef kotu haberle size geldimsabah suyum patladi kanla birlikte ... suan hastahanedeyim sancilarimi bekliyorum erken dogum icin... malesef bebegimi kaybedicem. Dua edin sagsaglim kurtulim geride 2 tane minik kizlarim var
Kesinlikle yazacagimmmmSana bi oglun daha olacak demistim oyle dogmustu icime ogrenince mutlaka yaz
Geçmiş olsun rabbim iki ev kadına sağlıklı hayırlı ömürler nasıl etsinMalesef kotu haberle size geldimsabah suyum patladi kanla birlikte ... suan hastahanedeyim sancilarimi bekliyorum erken dogum icin... malesef bebegimi kaybedicem. Dua edin sagsaglim kurtulim geride 2 tane minik kizlarim var
Allah yardıncın olsun canım ☹Malesef kotu haberle size geldimsabah suyum patladi kanla birlikte ... suan hastahanedeyim sancilarimi bekliyorum erken dogum icin... malesef bebegimi kaybedicem. Dua edin sagsaglim kurtulim geride 2 tane minik kizlarim var
Benimde hem manuel hem elektrikli pompam varLansinoh indirimi varmış.
Göğüs kremi çok övülüyor alabilirsiniz..
Bende mochi benzeri süt toplama pompasını gördüm şimdi bi muallakta kaldım. Yorumları da pek güzel ama evde olacağım ve zaten bir pompam var. Gerek kalır mı bilemedim. Kendiliğinden vakumlu olması ve el gücü/elektrik/pil vs gerektirmemesi gönlümü çeliyor ama Lüzumsuz masraf yapmakta istemiyorum.Neyse almayacağım yazarken vazgeçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?