2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
yok canım 3.olacak inşallah,1kız 1oğlum var,oğlumda kızımda kız istiyorlar ama biz sağlık olsun diyoruz hep,bende merak ediyorum aslında 2liyi ama o stres yer beni kesin risk çıkarsa
oy maşallhaynen yaş arttıkça stres çoğaldı bende de diğer çocuklarda çok rahattım yaİnşallh sağlıkla doğsunlar
Oyy ne güzel, sabirlisiniz
bu bebişte sağlığı taktım kafama diğerlerinde sadece doğacakları güne odaklanıp hazırlık yapıyorduk şimdi yeter ki sağlık olsun diyoruz merak ediyorum aslında ama eşimle ortak kararımızİlk çocukta hayal etmiştik ama büyğkler karşı çıktı hevesliydiler çok gerçi şimdi anneme dedim öğrenmicez diye kıyamet kopardı
oyy maşallah onabenim oğlumda çok hareketliydi hele son aylar karnımı yırtacak gibiydi resmen hala çok hareketli uyku sevmez hala,kızım daha sakindi ilk diye mi bilmiyorum ama geç hşssetmiştim kızımı,şimdikide aşırı hareketli bakalım ne olacak
kızlar bu ne allah aşkına hiçbişey anlamadım
Selamlar. Bugun tarama testimizi olduk bize kız dedi büyük ihtimal ama Alllah bilir. Zaten kız demeyen kalmamıştı bu süreçte sizin nasıl gidiyor testler
oy maşallah bir kızımız daha olacak inşallahtest yaptırmıcam galiba bugün karar verdim

vay anasınıııı
nasıl her şeyi biliyorsun yaa süpersin
fl*7 mi diyorsun boyu
22 mm diyor 15 cm kadar mıdır boyu

Gözünüz aydın.
Kızınızı listeye ekliyorum

Kizlar benim hic kanamam olmadı ama kesese plasenta yanında kanama alanı var dedi doktor. 11 aylik bir bebeğim var ve bu 3. sezaryen olacak. Sezaryen kaynaklı olduğunu söyledi. Benzer durum yaşayan var mi ya da çevresinde duyan?

Direk sezaryen sebebi ile ilişkili olarak duymadım hiç. Doktorun bir sorun mu var dedi ki canım?
Kanaman olmuyorsa kötü bir durum yok gibi duruyor ama tabi doktor daha iyi bilir.
Sen ne zaman doğum yapmıştın kuzum? Ben doğum yapalı tam 10 ay oldu. 12 nisan - 12 Şubat.
Endişeliyim zaten rahimsel ve sezaryensel durumlardan

Merhabalar
Bende sanirim Agustos annesi olacagim. Allah saglicakla bebislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin insallah.
İnşallah canım
Hoşgeldin aramıza Ama - sanırım derken orayı anlayamadım ?
3 aylık olduk artık Yoksa yeni mi öğrendiniz?

1 nisan :) da doğum yaptım. Valla bilmiyorum ki kac kat dikis varsa icimizde gerildikce mi oluyor diye düşünmedim değil.. genellikle kendiliğinden kaybolur dedi. Lekelenme ya da kanamam yok. Az.once okudum da o kanin icindeki demiri vs vücut kullanmak ister kan bi çıkış yolu bulamazsa 1 2 hafta içinde vücut tarafindan emilirmis. Küçük küçük alanlar gösterdi doktor.bakalim...

Valla bende ultrasonda kanama alanı gibi yerler gördüm doktora sordum. Doktorum bizim işimiz bebekle boşver sen orayı dedi bana
Bilmemek daha mı iyi bazen bilmiyorum ki. Zaten aklıma bazen kötü senaryolar geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…