Sen naptın canım? Test için ne zaman gideceksin ?ulasimiz Perinatoloji icin yesil alan olusturuldu mu canim?
yok canım 3.olacak inşallah,1kız 1oğlum var,oğlumda kızımda kız istiyorlar ama biz sağlık olsun diyoruz hep,bende merak ediyorum aslında 2liyi ama o stres yer beni kesin risk çıkarsaİlk çocuk mu ?benim kız çatladı meraktan dün bütün gece dua etti kardeşimin p.p.si olmasın diyeDr burun enseden bahsediyor onlar önemli değil cinsiyeti nedir diyor velhasıl kelam abla abi olunca bizden çok meraklılar ben yaş 33 olunca ense burun u merak ettiğim den cinsiyeti hiç umursamadim
oy maşallhBen gecen yil da yaptirdim simdi 11 aylık bir bebeğim daha var o zaman yuksek çıkmamıştı ben de o zaman 32 yasindaydim simdi 34 bitecek. Yasriski artırıyor kafamizi bulandiriyor iater istemez. Sağlıklı sihhatli dogsunlar inşallah
bu bebişte sağlığı taktım kafama diğerlerinde sadece doğacakları güne odaklanıp hazırlık yapıyorduk şimdi yeter ki sağlık olsun diyoruz merak ediyorum aslında ama eşimle ortak kararımızOyy ne güzel, sabirlisiniz
oyy maşallah onaKardeşim anne karnında çok aşırı usluydu
Hala anneme ilk hareketini sorduğumda 6 aylıktım der
Defalarca serum aldı hareket etmiyor diye. Serum alınca saatte olması gereken 10 -15 harekete ulaşabiliyordu
Vee kardeşim doğdu hiç ağladığını duymadık
Doğduğu andan itibaren çok uslu gazsız ve gece uykusu olan bir bebekti. Hala öyle nazlı ve uslu bir kız çocuğu
Darısı başımıza inşallah
kızlar bu ne allah aşkına hiçbişey anlamadım
oy maşallah bir kızımız daha olacak inşallahSelamlar. Bugun tarama testimizi olduk bize kız dedi büyük ihtimal ama Alllah bilir. Zaten kız demeyen kalmamıştı bu süreçtesizin nasıl gidiyor testler
Sen naptın canım? Test için ne zaman gideceksin ?
bebeklerimiz büyüdü demek bu
Şimdi bebeklerimizin şimdiye kadar baş-popo ölçüsü alınıyordu. Crl idi bu.
Artık her yeri ayrı ölçülecek.
Bdp kafa çapı
Ac karın ölçüsü
Fl bacak kemiği ölçüsü demek
Bu 3 ölçü kiloyu verir. Yani artık gram hesabına geçmişsin
Fl x 7 ise bebeğin cm hesabından boyunu verir
AminnRabbim bu bebeğinize sağsalim kavuştursun uzun ömürler versin inşallah çok üzüldümAllah kimseye yaşatmasın evlat acısı
Aynen canım 15,4 çıkıyor boyuvay anasınıııı
nasıl her şeyi biliyorsun yaa süpersin
fl*7 mi diyorsun boyu
22 mm diyor 15 cm kadar mıdır boyu
Bana mı sordun science ? Nereye
Kızlar 12+4 de, kız dedi Dr, kesin dedi
Bir de oğlumuz var, çok sevindik.
Bu haftalarda olan arkadaşlar sizin bebislerde hareketli mi.
Biz hangi kontrole gitsek sürekli hareket ediyor, bugün bildiğimiz takla falan atti.
Oğlum böyle değildi, çok ilginç geliyor, siz de nasıl durumlar
Direk sezaryen sebebi ile ilişkili olarak duymadım hiç. Doktorun bir sorun mu var dedi ki canım?Kizlar benim hic kanamam olmadı ama kesese plasenta yanında kanama alanı var dedi doktor. 11 aylik bir bebeğim var ve bu 3. sezaryen olacak. Sezaryen kaynaklı olduğunu söyledi. Benzer durum yaşayan var mi ya da çevresinde duyan?
İnşallah canımMerhabalar
Bende sanirim Agustos annesi olacagim. Allah saglicakla bebislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin insallah.
1 nisan :) da doğum yaptım. Valla bilmiyorum ki kac kat dikis varsa icimizde gerildikce mi oluyor diye düşünmedim değil.. genellikle kendiliğinden kaybolur dedi. Lekelenme ya da kanamam yok. Az.once okudum da o kanin icindeki demiri vs vücut kullanmak ister kan bi çıkış yolu bulamazsa 1 2 hafta içinde vücut tarafindan emilirmis. Küçük küçük alanlar gösterdi doktor.bakalim...Direk sezaryen sebebi ile ilişkili olarak duymadım hiç. Doktorun bir sorun mu var dedi ki canım?
Kanaman olmuyorsa kötü bir durum yok gibi duruyor ama tabi doktor daha iyi bilir.
Sen ne zaman doğum yapmıştın kuzum? Ben doğum yapalı tam 10 ay oldu. 12 nisan - 12 Şubat.
Endişeliyim zaten rahimsel ve sezaryensel durumlardan
Tabi ki.bendimm cinsiyeti ekleyecektim ama siz listede yoksunuz. İsterseniz bilgilerinizi gönderin ekleyeyim
İnşallahMerhabalar
Bende sanirim Agustos annesi olacagim. Allah saglicakla bebislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin insallah.
Hosbulduk :) hayir yeni ogrenmedim. Normal dogum olsaydi Eylul un ilk haftasi gozukuyor. Sezeryan olacagi icin sanirim Agustos annesi olacagim yazdim :)İnşallah canım
Hoşgeldin aramıza Ama - sanırım derken orayı anlayamadım ?
3 aylık olduk artıkYoksa yeni mi öğrendiniz?
Valla bende ultrasonda kanama alanı gibi yerler gördüm doktora sordum. Doktorum bizim işimiz bebekle boşver sen orayı dedi bana1 nisan :) da doğum yaptım. Valla bilmiyorum ki kac kat dikis varsa icimizde gerildikce mi oluyor diye düşünmedim değil.. genellikle kendiliğinden kaybolur dedi. Lekelenme ya da kanamam yok. Az.once okudum da o kanin icindeki demiri vs vücut kullanmak ister kan bi çıkış yolu bulamazsa 1 2 hafta içinde vücut tarafindan emilirmis. Küçük küçük alanlar gösterdi doktor.bakalim...
Sat ekledim.Tabi ki.
Son adet tarihi mi gerekiyor.
19 Kasım son adet tarihi.
Şimdi düştü benim jetonHosbulduk :) hayir yeni ogrenmedim. Normal dogum olsaydi Eylul un ilk haftasi gozukuyor. Sezeryan olacagi icin sanirim Agustos annesi olacagim yazdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?