2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Malesef kotu haberle size geldim sabah suyum patladi kanla birlikte ... suan hastahanedeyim sancilarimi bekliyorum erken dogum icin... malesef bebegimi kaybedicem. Dua edin sagsaglim kurtulim geride 2 tane minik kizlarim var

ah canım yaaa
çok geçmiş olsun bizi de sonuçlardan haberdar et lütfen

Bide ben pompaları hiç kullanamadım cnm. Bi ek gıda döneminde mamalarına ilk tanıştığı meyvelere fln katıyordum. Biberon agzına dahi almıyordu kaşıklada ver ver gına gelio bbekte bi açsa bi açmıyor ağzını küçücük zaten hiç sağamadım. Bu bebekte duam emzik ve biberon alması

Malesef kotu haberle size geldim sabah suyum patladi kanla birlikte ... suan hastahanedeyim sancilarimi bekliyorum erken dogum icin... malesef bebegimi kaybedicem. Dua edin sagsaglim kurtulim geride 2 tane minik kizlarim var
Allah sana ve evlatlarına uzun ömürler versin. Dualarımız seninle. Rabbim daha kötü acılar yaşatmasın son olsun inşallah.

ya kızlar hiç böbrekleri çok ağrıyan var mı aranızda?
benim böbreklerime doğru inanılmaz bir ağrım var 2 gündür.

Ah canım yakelimeler yok oluyor bu durumda,Allah sabır versin çok geçmiş olsun,kızlarına uzun ömürler versinDualarım seninle kuzum

Çok değilde ağrıyor ablamda korkuttu beni onunda ağrıyordu böbrekte hafif büyüme olmuştu hamilelikle alakalı oluyormuşÜşütme ağrısı gibi benim sanki

Bende soğuk aldım galiba kızlar ağzımın içi acıydı şuan daha da kötü bi tat var,burnum çeşme gibi açıldı,boğazımdan yutkunamıyorum eyvah ki ne eyvah

Doktoruna söyle muhakkak canım,idrarla alakası olur mu ki çiştede sıkıntı yaşıyordun,randevun ne zaman

valla dün doktora gittim zaten gaz dedi
üroloğa zaten pazartesi gitmiştim bir şey yok dedi, ultrasonla baktı.
idrar tahlilim temiz
idrar kültürünü alamadım bir tek doktor müsait değilmiş
kaldı ki bunların hepsi zaten 2 ay önde yapılmış temiz çıkmıştı.

Günaydın canım. Benim de sağ böbrekte hafif ağrı oluyor zaman zaman geçiyor. Ama dokununca devamlı ağrıyor. Gebelik öncesi de böbreklere bakılmıştı kontrol için. Her şey temiz çıkmıştı. Onun için gebelik büyümesidir herhalde diyorum.

Allah sabır versin canım, geçmiş olsun. Rabbim seni evlatlarına bağışlasın.

O zaman sıkıntı yoktur kuzumRahmin genişlemesine bağlı bi baskıdır belki

Çok geçmiş olsun, nasıl neden oldu ki

Kızlar boğaz ağrısı için kullandığınız bi pastil var mı hiç,çok acıyor yutkunamıyorum ya

Kızlar boğaz ağrısı için kullandığınız bi pastil var mı hiç,çok acıyor yutkunamıyorum ya
Ben burun tıkanıklığından dolayı agzım acık uyumaktan faranjit oldum. Doktoruma danıstım tantum verde boğaz spreyi aldım onu kullanıyorum. Bi danış istersen sende doktoruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…