Lansinoh indirimi varmış.
Göğüs kremi çok övülüyor alabilirsiniz..
Bende mochi benzeri süt toplama pompasını gördüm şimdi bi muallakta kaldım. Yorumları da pek güzel ama evde olacağım ve zaten bir pompam var. Gerek kalır mı bilemedim. Kendiliğinden vakumlu olması ve el gücü/elektrik/pil vs gerektirmemesi gönlümü çeliyor ama Lüzumsuz masraf yapmakta istemiyorum. Neyse almayacağım yazarken vazgeçtim
Bide ben pompaları hiç kullanamadım cnm. Bi ek gıda döneminde mamalarına ilk tanıştığı meyvelere fln katıyordum. Biberon agzına dahi almıyordu kaşıklada ver ver gına gelio bbekte bi açsa bi açmıyor ağzını küçücük zaten hiç sağamadım. Bu bebekte duam emzik ve biberon alması
valla dün doktora gittim zaten gaz dedi
üroloğa zaten pazartesi gitmiştim bir şey yok dedi, ultrasonla baktı.
idrar tahlilim temiz
idrar kültürünü alamadım bir tek doktor müsait değilmiş
kaldı ki bunların hepsi zaten 2 ay önde yapılmış temiz çıkmıştı.
Günaydın canım. Benim de sağ böbrekte hafif ağrı oluyor zaman zaman geçiyor. Ama dokununca devamlı ağrıyor. Gebelik öncesi de böbreklere bakılmıştı kontrol için. Her şey temiz çıkmıştı. Onun için gebelik büyümesidir herhalde diyorum.
valla dün doktora gittim zaten gaz dedi
üroloğa zaten pazartesi gitmiştim bir şey yok dedi, ultrasonla baktı.
idrar tahlilim temiz
idrar kültürünü alamadım bir tek doktor müsait değilmiş
kaldı ki bunların hepsi zaten 2 ay önde yapılmış temiz çıkmıştı.
Ben burun tıkanıklığından dolayı agzım acık uyumaktan faranjit oldum. Doktoruma danıstım tantum verde boğaz spreyi aldım onu kullanıyorum. Bi danış istersen sende doktoruna