2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Zovirax uçuk kremi ama kullanırsan mutlaka doktora sor hamilelikte bilgim yok. Sarımsak kesip onu bandırabilirsin üstüne. Sıvı propolis diyordu Saraçoğlu

Bu akşam canım. Detaylı USG var bugün. 1 saat sürecekmiş. Tok karna gel dedi doktor. Hareketli olsun ki her yerini inceleyelim dedi. Benimki kız canım. Pipili olsa da buraya kız yazarım topa tutulmayayım diye.
Çok çok merak ediyorum bebişinin cinsiyetini Sabırsızlıkla bekliyorumm

Ay geçmiş olsun. Bağışıklık düştüğü için çıkmıştır. Doktoruna danış belki gebelikte sürülebilen uçuk kremi mevcuttur. Bide sarımsak çok etkili diyorlar uçuğa, sarımsağı kes uçuğun üstünde tut bakalım iyi gelir inşallah.

okadar çok isterimki kıvırcık olmasınıçünkü 2çocuğumda düz saçlı bu bari bana benzesene gğzel tanışmışsınız ya
çok geçmiş olsun hiç uçuk çıkarmadım ama eczanelerde uçuk için kremler oluyor tabi hamilelikte kullanılır mı bilmiyorum geçen eczanede rastgelmiştim

Bizde okul eylülde açıldı , o hafta karşılaştık Kasım da sevgili olduk. 18 imde kandırdı beni gözim açılmadan
Biz birbirimizden cok uzaktaydık telefonda tanıstık 11 Ocakta Sonra beni gormeye geldi gitti bikac defa. bikac ay sonra istemeye geldiler esim tayinini istedi Bursaya. Hemen o yazında evlendik ben esime keske 18 yasimda tanissaydim seninle dedigimde o zaman olmazdikki seninle diyo aramizda 6 yas var. Gerci cokta gec kalmadık benim istegime gore 21 yasimin ortasinda tanistik 22 de evlenmistim

Benimde son iki usgde çok hareketliydi,yakın sayılırız benimde ay sonu gözüküyorkusma arada oluyor ama bulantı halleri var bende de
Evet çok yakınız belli olmaz hatta doğum önceliğinde yer değiştirebiliriz bile hala tencere yemeği, yağlı salçalı yiyemiyorum bu yemek konusundan çok yoruldum. 2-3 günde bir kusuyorum artık onu kabullendim ama sürekli olarak yemekte zorlanmaktan yoruldum

Oyy maşallah size de . Allah hayat yoldaşlığınızıda aşkınızıda daim etsin❤❤

Yaa cok heyecanli abla bugun kesin belli olcak sizin cinsiyet ❤

Canım doktor geçen sefer 16 haftadan önce söylemiyorum demişti. Bakalım, nub teorileri, kalp atışı, test değeri vs hepsini ezberledim. Orada kendim yorum getiririm artık. Kendi göbeğimi kendim kesmek zorunda kalacağım sanırım.

Evet benimde canım yağlı salçalı ev yemeği istemiyor çoğu kez zorlanıyorum ne yesem diye yemek programı açıyorum canım çekmiyor bi türlü varsa yoksa ekşili tuzlu şeyler istiyo canım yani hiç güzel beslenemiyorum henüz inşallh düzelicez bakalım,sanki az daha iyiyim ben bu aralar

erken hissetmişsiniz ne güzelllllllllllll, oğlunuzda ne zaman hissetmiştiniz
15 hafta civari hissetmistim canim oglumda da Suan cok asiri hafif mesela bilmeyen insan anlamaz bu hareketin bebek hareketi oldugunu bence. Demekki 2. Gebelikte ne hissetcegini bildigin icin erken hissediliyor denmesi buymuş bence. Bilmesem anlamlandiramazdim. Aramizda 2. Gebeligi olup 12-13 te hisseden baska arkadaslar da var. Ama sizde yakinda hissedersiniz

Hadi ya aslinda suan kabak gibi cikar detaylida daha ne kadar emin olacaksa artik abla
Erkekse hemen sende anlarsin ekranda gorunce ama kızsa bilmiyorum

Bende de bi hissedişler var gibi tabi iyice emin olmaya çalışıyorumtekme gibi değil elbet tekme hissedilmez balon patlama ya da bi kıpırtı orada işte anlatılmaz yaşanır bi duyguoğlumuda erken hissettim ama kızım ilk olduğu için onu daha geç hissettim ya da anlamadım yanlış değilsem 5.ayda hissetmiştim kızımı

Aminn abla 2 haftaya netleşir bakalım ne olacak hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…