kızlar merhaba,
devasa bir uçuk çıkardım yaa çok kötü bişeymiş bu uçuk , hayatımda ilk kez ağrısını çekiyorum.
burnum falan da tıkalı, önereceğiniz bir şey var mı? yardımcı olur musunuz?
Çok çok merak ediyorum bebişinin cinsiyetiniBu akşam canım. Detaylı USG var bugün. 1 saat sürecekmiş. Tok karna gel dedi doktor. Hareketli olsun ki her yerini inceleyelim dedi. Benimki kız canım. Pipili olsa da buraya kız yazarım topa tutulmayayım diye.
Ay geçmiş olsun. Bağışıklık düştüğü için çıkmıştır. Doktoruna danış belki gebelikte sürülebilen uçuk kremi mevcuttur. Bide sarımsak çok etkili diyorlar uçuğa, sarımsağı kes uçuğun üstünde tut bakalım iyi gelir inşallah.kızlar merhaba,
devasa bir uçuk çıkardım yaa çok kötü bişeymiş bu uçuk , hayatımda ilk kez ağrısını çekiyorum.
Bizde okul eylülde açıldı , o hafta karşılaştık Kasım da sevgili olduk. 18 imde kandırdı beni gözim açılmadanYaa ne kadar guzel ask başlangıcıbizide Üniversitesiden bi arkadasim tanıştırdı ama okul falan bitmisti tabi. Ne guzel bisey ask❤
okadar çok isterimki kıvırcık olmasınıKıvırcık bulur o zaman. Benim eşimde kıvırcık saç çok seviyormuş benide ilk arkadan görmüş aa ne güzel saçları die kıvırcık belime kadardı o zamanlarsonra bahane ile pardon diyip bişiker sormuştu kampuste öylede yüzümü gördü. Şimdi eşide kızıda kıvırcık
çok geçmiş olsun hiç uçuk çıkarmadım ama eczanelerde uçuk için kremler oluyor tabi hamilelikte kullanılır mı bilmiyorum geçen eczanede rastgelmiştimkızlar merhaba,
Biz birbirimizden cok uzaktaydık telefonda tanıstık 11 OcaktaBizde okul eylülde açıldı , o hafta karşılaştık Kasım da sevgili olduk. 18 imde kandırdı beni gözim açılmadan
Evet çok yakınız belli olmaz hatta doğum önceliğinde yer değiştirebiliriz bileBenimde son iki usgde çok hareketliydi,yakın sayılırız benimde ay sonu gözüküyorkusma arada oluyor ama bulantı halleri var bende de
Oyy maşallah size de . Allah hayat yoldaşlığınızıda aşkınızıda daim etsin❤❤Biz birbirimizden cok uzaktaydık telefonda tanıstık 11 Ocakta ❤ Sonra beni gormeye geldi gitti bikac defa. bikac ay sonra istemeye geldiler esim tayinini istedi Bursaya. Hemen o yazında evlendikben esime keske 18 yasimda tanissaydim seninle dedigimde o zaman olmazdikki seninle diyo aramizda 6 yas var. Gerci cokta gec kalmadık benim istegime gore 21 yasimin ortasinda tanistik 22 de evlenmistim
Ay hoşbulduk bakalım nasıl geçicek 1 ay :)Maşallhhadi gözünaydın canım,hoşgeldin sende 1ay bebesini görmek için bekleyenlere benim 19gün kaldı bekliyoruz bakalım
Yaa cok heyecanli abla bugun kesin belli olcak sizin cinsiyet ❤
Kizlar ben artik ilk hareketleri hissediyorum tıpkı oglumun ilk hareketleri gibi ayni ❤ Cok hafif kanat cirpmasi gibi yada bi yerden bi yere kayma gibi. Bugun basladi
Evet benimde canım yağlı salçalı ev yemeği istemiyor çoğu kez zorlanıyorum ne yesem diye yemek programı açıyorum canım çekmiyor bi türlü varsa yoksa ekşili tuzlu şeyler istiyo canım yani hiç güzel beslenemiyorum henüz inşallh düzelicez bakalım,sanki az daha iyiyim ben bu aralarEvet çok yakınız belli olmaz hatta doğum önceliğinde yer değiştirebiliriz bilehala tencere yemeği, yağlı salçalı yiyemiyorum bu yemek konusundan çok yoruldum. 2-3 günde bir kusuyorum artık onu kabullendim ama sürekli olarak yemekte zorlanmaktan yoruldum
15 hafta civari hissetmistim canim oglumda daerken hissetmişsiniz ne güzelllllllllllll, oğlunuzda ne zaman hissetmiştiniz
Hadi ya aslinda suan kabak gibi cikar detaylida daha ne kadar emin olacaksa artik ablaCanım doktor geçen sefer 16 haftadan önce söylemiyorum demişti. Bakalım, nub teorileri, kalp atışı, test değeri vs hepsini ezberledim. Orada kendim yorum getiririm artık.Kendi göbeğimi kendim kesmek zorunda kalacağım sanırım.
Hadi ya aslinda suan kabak gibi cikar detaylida daha ne kadar emin olacaksa artik abla
Erkekse hemen sende anlarsin ekranda gorunce ama kızsa bilmiyorum
Bende de bi hissedişler var gibi tabi iyice emin olmaya çalışıyorum15 hafta civari hissetmistim canim oglumda da ❤ Suan cok asiri hafif mesela bilmeyen insan anlamaz bu hareketin bebek hareketi oldugunu bence. Demekki 2. Gebelikte ne hissetcegini bildigin icin erken hissediliyor denmesi buymuş bence. Bilmesem anlamlandiramazdim. Aramizda 2. Gebeligi olup 12-13 te hisseden baska arkadaslar da var. Ama sizde yakinda hissedersiniz
Aminn abla 2 haftaya netleşir bakalım ne olacakHayırlısı olsun bakalım. Önünde sonunda öğreneceğiz.Sağlıkla gelsinler inşallah.
Allah'a şükür canım. Yaşadığım bana yetti yeminle.
Sağolasın güzelim. Allah'a şükür geçti gitti. İster istemez insan tecrübesini hatırlıyor ve ya bunda da aynısı olursa diye endişe ediyor. İnşallah hepimiz sağlıkla, sıhhatle alırız evlatlarımızı kucağımıza.
Ben de, ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?