2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Çok tatlı ya. ❤ İlerde de eşinin saçını tutar uyur.

Benimde son iki usgde çok hareketliydi,yakın sayılırız benimde ay sonu gözüküyorkusma arada oluyor ama bulantı halleri var bende de

Bugun eski doktoruma gittim ziyarete hemde cinsiyeti soyler mi diye buyuk ihtimal kiz dedi gosterdi de en guzel mutluluk ilk doktorumun bana cinsiyeti soylemesi oldu cunku hamile kaldigimda cok sarilip mutlu olmustu benimle
Gözünaydın canım

Maşallhhadi gözünaydın canım,hoşgeldin sende 1ay bebesini görmek için bekleyenlerebenim 19gün kaldı bekliyoruz bakalım

Banada iyi geliyor kendim yapıyorum evde de,tavada pratik oluyor hatta,evet isteyen olursa bende gönüllü yollayabilirim bu arada

Banada iyi geliyor kendim yapıyorum evde de,tavada pratik oluyor hatta,evet isteyen olursa bende gönüllü yollayabilirim bu arada

Adapazarı'ndaydık haftasonu, orada yedik canım. Hiç aklıma bile gelmezdi. Çok da aram yok normalde. Offf, ev ekmeği de tadından yenmez şimdi, ellerine sağlık.

Adapazarı'ndaydık haftasonu, orada yedik canım. Hiç aklıma bile gelmezdi. Çok da aram yok normalde. Offf, ev ekmeği de tadından yenmez şimdi, ellerine sağlık.
Sağol canım,ay negüzellburalarda çok yaygın evet,istersen her zaman kargolarım gerçekten,tabi ben biraz tansiyon çıkarabiliyor dikkat etmekte lazım,az yenilince sıkıntı olmaz tabi

Sağol canım,ay negüzellburalarda çok yaygın evet,istersen her zaman kargolarım gerçekten,tabi ben biraz tansiyon çıkarabiliyor dikkat etmekte lazım,az yenilince sıkıntı olmaz tabi

Sağol güzelim, düşünmen yeter. Bize yakın 2 fırın da günlük olarak çıkarıyor. Eşim de 2 günde bir alıyor şimdi. Ben 1 dilim yiyorum en fazla, aşırı tok tutuyor zaten 1 dilim yetiyor.

Sağol güzelim, düşünmen yeter. Bize yakın 2 fırın da günlük olarak çıkarıyor. Eşim de 2 günde bir alıyor şimdi. Ben 1 dilim yiyorum en fazla, aşırı tok tutuyor zaten 1 dilim yetiyor.
Aynen çok tok tutuyorevet bazı fırınlarda çıkıyor sürekli iyi bari,bu arada doktor randevun ne zaman malum kendi cinsiyetimden çok seninkini merak ediyorum

Aynen çok tok tutuyorevet bazı fırınlarda çıkıyor sürekli iyi bari,bu arada doktor randevun ne zaman malum kendi cinsiyetimden çok seninkini merak ediyorum

Bu akşam canım. Detaylı USG var bugün. 1 saat sürecekmiş. Tok karna gel dedi doktor. Hareketli olsun ki her yerini inceleyelim dedi. Benimki kız canım. Pipili olsa da buraya kız yazarım topa tutulmayayım diye.

Bu akşam canım. Detaylı USG var bugün. 1 saat sürecekmiş. Tok karna gel dedi doktor. Hareketli olsun ki her yerini inceleyelim dedi. Benimki kız canım. Pipili olsa da buraya kız yazarım topa tutulmayayım diye.
Allah iyiliğini versin ya,olsun sen bize gerçekleri söyle,benim içimden de pipili geçiyordu hep

Düşünemiyorum şu anöyle olur heralde,eşide benim gibi kıvırcık olmalı düz saç sevmiyormuş benim oğlan
Kıvırcık bulur o zaman. Benim eşimde kıvırcık saç çok seviyormuş benide ilk arkadan görmüş aa ne güzel saçları die kıvırcık belime kadardı o zamanlar sonra bahane ile pardon diyip bişiker sormuştu kampuste öylede yüzümü gördü. Şimdi eşide kızıda kıvırcık

kızlar merhaba,

devasa bir uçuk çıkardım yaa çok kötü bişeymiş bu uçuk , hayatımda ilk kez ağrısını çekiyorum.
burnum falan da tıkalı, önereceğiniz bir şey var mı? yardımcı olur musunuz?

Yaa cok heyecanli abla bugun kesin belli olcak sizin cinsiyet

Yaa ne kadar guzel ask başlangıcı bizide Üniversitesiden bi arkadasim tanıştırdı ama okul falan bitmisti tabi. Ne guzel bisey ask

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…