Çok tatlı ya. ❤ İlerde de eşinin saçını tutar uyur.5.5yalında canım benimki büyük aslında ama hala gece uykusu net oturamadı arada kalkıp saçımla oynuyor tekrar dalıyor bende uykusuz kalmamak için onunla yatıyorum bu aralar,bebekliğinden beri saçımı tutarak uyuyor bakalım nereye kadar
Benimde son iki usgde çok hareketliydi,yakın sayılırız benimde ay sonu gözüküyorArkadaşlar merhaba, Eylül gibi görünsem de sizin tecrübeleriniz bana çok yol gösteriyor onun için burayı da takipteyim
Sizlere iki sorum var:
1- 11. Hafta usg de bebek okadar hareketliydi ki doktor zar zor baktı. Pinpon topu gibi bir orda bir burda. Sizlerin de öyle miydi yoksa bebekten bebeğe değişiyor mu bu?
2- Yarın 13. Haftaya giriyorum bulantılar kusmalar hala bitmedi, bulantı ve kusması devam eden var mı 13’ten sonra?
Gözünaydın canımBugun eski doktoruma gittim ziyarete hemde cinsiyeti soyler mi diye buyuk ihtimal kiz dedigosterdi de en guzel mutluluk ilk doktorumun bana cinsiyeti soylemesi oldu cunku hamile kaldigimda cok sarilip mutlu olmustu benimle
Düşünemiyorum şu anÇok tatlı ya. ❤ İlerde de eşinin saçını tutar uyur.
MaşallhKızlar selam sabah doktor randevum vardı , ikili test sonuçlarımı aldım çok şükür her şey yolunda bir risk yok. Bebeğimde gayet iyi bir durumdaymış , cinsiyet için geçen hafta kız gibi demişti şimdi net bi şekilde kız dedi. 1 ay sonra gidicem bakalım nasıl dayanıcam bir ay görmeden :) sizde durumlar nasıl
Banada iyi geliyor kendim yapıyorum evde de,tavada pratik oluyor hatta,evet isteyen olursa bende gönüllü yollayabilirim bu aradaAfiyet olsun. Bunu bana da doktor söylemişti. Haftasonu yerken sayesinde mısır ekmeğinin bulantıma iyi geldiğini keşfettim. Bulantılar 2 gündür eskisi kadar ağır değil. Akşam yemeği yiyemiyordum, şimdi 1 kase yoğurda 1 dilim mısır ekmeği doğrayıp yiyorum. Hem de gönüllü bir şekilde.
Banada iyi geliyor kendim yapıyorum evde de,tavada pratik oluyor hatta,evet isteyen olursa bende gönüllü yollayabilirim bu arada
Sağol canım,ay negüzellAdapazarı'ndaydık haftasonu, orada yedik canım. Hiç aklıma bile gelmezdi. Çok da aram yok normalde. Offf, ev ekmeği de tadından yenmez şimdi, ellerine sağlık.
Sağol canım,ay negüzellburalarda çok yaygın evet,istersen her zaman kargolarım gerçekten,tabi ben biraz tansiyon çıkarabiliyor dikkat etmekte lazım,az yenilince sıkıntı olmaz tabi
Aynen çok tok tutuyorSağol güzelim, düşünmen yeter. Bize yakın 2 fırın da günlük olarak çıkarıyor. Eşim de 2 günde bir alıyor şimdi. Ben 1 dilim yiyorum en fazla, aşırı tok tutuyor zaten 1 dilim yetiyor.
Aynen çok tok tutuyorevet bazı fırınlarda çıkıyor sürekli iyi bari,bu arada doktor randevun ne zaman malum kendi cinsiyetimden çok seninkini merak ediyorum
Sagol canim esim cok sevinecek erkek diye tahmin edenlere bile hayir kiz diyorduGözünaydın canım
Bu akşam canım. Detaylı USG var bugün. 1 saat sürecekmiş. Tok karna gel dedi doktor. Hareketli olsun ki her yerini inceleyelim dedi. Benimki kız canım. Pipili olsa da buraya kız yazarım topa tutulmayayım diye.
İlahiBu akşam canım. Detaylı USG var bugün. 1 saat sürecekmiş. Tok karna gel dedi doktor. Hareketli olsun ki her yerini inceleyelim dedi. Benimki kız canım. Pipili olsa da buraya kız yazarım topa tutulmayayım diye.
Maşallh kocaman olmuş minnoş kızKızımızı gördük170 gr olmuş minnoşum. Dörtlü test yaptırdım. Yarın sonucları alıcam inşallah hayırlı saglıklı sonuclar olur.
Kıvırcık bulur o zaman. Benim eşimde kıvırcık saç çok seviyormuş benide ilk arkadan görmüş aa ne güzel saçları die kıvırcık belime kadardı o zamanlarDüşünemiyorum şu anöyle olur heralde,eşide benim gibi kıvırcık olmalı düz saç sevmiyormuş benim oğlan
Yaa cok heyecanli abla bugun kesin belli olcak sizin cinsiyetBu akşam canım. Detaylı USG var bugün. 1 saat sürecekmiş. Tok karna gel dedi doktor. Hareketli olsun ki her yerini inceleyelim dedi. Benimki kız canım. Pipili olsa da buraya kız yazarım topa tutulmayayım diye.
Yaa ne kadar guzel ask başlangıcıKıvırcık bulur o zaman. Benim eşimde kıvırcık saç çok seviyormuş benide ilk arkadan görmüş aa ne güzel saçları die kıvırcık belime kadardı o zamanlarsonra bahane ile pardon diyip bişiker sormuştu kampuste öylede yüzümü gördü. Şimdi eşide kızıda kıvırcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?