2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
15 gün sonra ozel e gidicem 15 haftalık oluyorum o zaman. Artık 10 tl dolandirilmista olabilirim paraya üzülmemde heveslendim şimdi ona üzülürüm.
Sağlık olsun öncelikle tabi ama inşallh Rabbim gönlüne göre vermiştirSen her ikisinede alıştır kendini ama sonra şaşırıyor insan bende 15-16haftalıkken gidicem

tatlicincap Bahariyede bundan seneler önce bisey yerdik arkadaslarla :)) ne guzeldi o tadı baska yerde bulamadim. İsin kötüsü gittim yeri unuttum sayısız gittim kadıkoye ama yok orayı cıkartamiyorum

Ben hala oğlumun pipisini göremedim gören var mı kızlar ?
Eki Görüntüle 2593632 Eki Görüntüle 2593633
Okla gösterilen yer mi pipibende pek benzetemem bu görüntüleri ama belli burada yinedeoğlumda da eşim doktora kesin erkek mi demişti doktor usg görüntüsünü dondurup yaklaştırmıştı,eşimede bak babası bu pipisi demişti eşim kıpkırmızı olmuştu o anama bayaca netti

tatlicincap Bahariyede bundan seneler önce bisey yerdik arkadaslarla :)) ne guzeldi o tadı baska yerde bulamadim. İsin kötüsü gittim yeri unuttum sayısız gittim kadıkoye ama yok orayı cıkartamiyorum

İsmini hatırlarsan gönderebilirim canım. Tabi hala açıksa. Buraların pek tadı kalmadı, iyice zıvanadan çıktı. Önümüzdeki ay taşınma ihtimalim var. 20 yıl sonra Kadıköy'den ayrılıyorum sanırım.

Evet okun ucu pipi dedi ama ben hala anlayamadım Sizin ki de çok hos olmus

Merhaba kızlar,

Bizlerin derdi şu dönemde cinsiyet.
20.haftalarda detaylı usg, şeker testi.
Sonra hatırlamadım bişey kalmıyor sanırım. Allah ta kalacak bir dert sıkıntı vermesin. Amin.
Şubat annelerine bakıyorum. Doğuranlar çoğunlukta, onlarında derdi uykusuzluk,meme ve gaz
Zor olacağını bilsemde bende birden o döneme ışınlanmak istiyorum. Bu hamilelik zor geçiyor. Bulantı lar, kusma lar. O döneme direk ışınlasınlar beni hayırlısı ile

Hayırlısı olsun canım. Amin.

Ağızda kuruluk hissediyorum bunu doktoruma söyleyince hemen şeker için kan istedi
Çok şükür birşey çıkmadı ama şey dedi
4 beyazdan uzak dur
Un şeker tuz prinç
Meyveyi bile saat 14 ten sonra tüketme
En az 3 litre su dedi yalnız tuvaletten çıkamıyorum
Ben diyette bile bu kadar katı değildim
Kızlar sizede diyet verdimi doktorunuz
Yoksa ben doktorumu mu değiştireyim

Canım bana ilk günden itibaren kurduğu cümle şu. TUZ ve ŞEKER gebelikte ZEHİRDİR. Büyük harfle yazıyorum çünkü doktor gözlerini aça aça, o kelimeleri vurgulayarak bunları söyledi. Bana bir de süt içme dedi. Emilim yüzünden. Bebeğe gidecek bütün vitamin, mineralleri süt çekermiş.

Sagol ablacim yok maalesef aklimda degil.
Hadi ya demek oyle uzuldum Kadikoy benim icin cok ozel cok severim ama tabi komple orda yasamak daha farklidir.

Merhaba Canlar bugün kontrolüm vardı. Şükür doktor her şey yolunda dedi.
El, kolu, bacağı şükür iyi dedi .Hareketliydi benim bıdık:))
Darısı ayrıntılı ultrasonla nifty testine inşallah
Cinsiyet belli oldu mu?
Hadi gozunaydin canim cok sevindim guzel geçmesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…