Teşekür ederiz teyzesi inşallah bu ufaklıkta ablasına benzer❤Ay ne tatlı bir rüya kendi gibi
Hareketli bebek iyidir der doktorum benim ilki de çok hareketliydi çünkü. Hatta öyle ki son haftalarda hiç durmuyordu fazla hareket ediyor diye telaş yaptığım bile oldu. Ne ara uyuyor diye düşünüyordum sürekliArkadaşlar merhaba, Eylül gibi görünsem de sizin tecrübeleriniz bana çok yol gösteriyor onun için burayı da takipteyim
Sizlere iki sorum var:
1- 11. Hafta usg de bebek okadar hareketliydi ki doktor zar zor baktı. Pinpon topu gibi bir orda bir burda. Sizlerin de öyle miydi yoksa bebekten bebeğe değişiyor mu bu?
2- Yarın 13. Haftaya giriyorum bulantılar kusmalar hala bitmedi, bulantı ve kusması devam eden var mı 13’ten sonra?
1- Her bebek farklı sanırım. 11 haftalıkken çok kıpır kıpırdı bizimkilerdeArkadaşlar merhaba, Eylül gibi görünsem de sizin tecrübeleriniz bana çok yol gösteriyor onun için burayı da takipteyim
Sizlere iki sorum var:
1- 11. Hafta usg de bebek okadar hareketliydi ki doktor zar zor baktı. Pinpon topu gibi bir orda bir burda. Sizlerin de öyle miydi yoksa bebekten bebeğe değişiyor mu bu?
2- Yarın 13. Haftaya giriyorum bulantılar kusmalar hala bitmedi, bulantı ve kusması devam eden var mı 13’ten sonra?
1. Evet tabi hareketli oluyordu cogusu ama bazende dogru zamana denk getiremeyince olmadigi da oluyodur tabikiArkadaşlar merhaba, Eylül gibi görünsem de sizin tecrübeleriniz bana çok yol gösteriyor onun için burayı da takipteyim
Sizlere iki sorum var:
Arkadaşlar merhaba, Eylül gibi görünsem de sizin tecrübeleriniz bana çok yol gösteriyor onun için burayı da takipteyim
Sizlere iki sorum var:
Ben 11.haftada kontrole gitmedim ama ilk çocuğum pek hareketli değildi hâlâ çok hareketli sayılmazArkadaşlar merhaba, Eylül gibi görünsem de sizin tecrübeleriniz bana çok yol gösteriyor onun için burayı da takipteyim
Sizlere iki sorum var:
Ben 11.haftada kontrole gitmedim ama ilk çocuğum pek hareketli değildi hâlâ çok hareketli sayılmaz
Bulantılarım geçmedi ilkinde 16 yada 17.haftada geçmişti son ayda tekrar başlamıştı
Günaydın.
11. hafta usg'de bebiş atlıkarıncadan inip, dönme dolaplara biniyordu. Sanırım en sevdiği de kaydıraktan havuza atlamaydı. Dış dünyada nasıl zapt edeceğiz bunu diye sordum doktora.
Benim bulantılar devam ediyor. Heh, bugün hafifledi galiba dedikten sonra 5 dakika içinde çıkarıyorum.
1. Evet tabi hareketli oluyordu cogusu ama bazende dogru zamana denk getiremeyince olmadigi da oluyodur tabiki
2. Burda 17.haftada olup hala bu sikayetleri yasayan var canim. Degisiyor.
1- Her bebek farklı sanırım. 11 haftalıkken çok kıpır kıpırdı bizimkilerdeAma kimi daha hareketli kimi daha az hareketlidir.
2- Ben ilk gebeliğimde 9 ay kustum. Bu bebekte ise hiç bulantım olmamıştı 10. Haftadan sonra başladı bulantı kusma. Yoğun olmasada mevcut hala.
Ama genel olarak 4. Ayın bitiminde bulantı kesiliyor diyor çoğunluk.
Hareketli bebek iyidir der doktorum benim ilki de çok hareketliydi çünkü. Hatta öyle ki son haftalarda hiç durmuyordu fazla hareket ediyor diye telaş yaptığım bile oldu. Ne ara uyuyor diye düşünüyordum sürekli
Ve 14+ dan bildiriyorumbulantılar azaldı ama tamamen bitmedi kusmalarım da aynı oranda devam ediyor. Daha dün sabah durduk yere midem alt üst oldu ve kendimi lavaboda buldum.
Hareketli bebek iyidir der doktorum benim ilki de çok hareketliydi çünkü. Hatta öyle ki son haftalarda hiç durmuyordu fazla hareket ediyor diye telaş yaptığım bile oldu. Ne ara uyuyor diye düşünüyordum sürekli
Ve 14+ dan bildiriyorumbulantılar azaldı ama tamamen bitmedi kusmalarım da aynı oranda devam ediyor. Daha dün sabah durduk yere midem alt üst oldu ve kendimi lavaboda buldum.
Hayır canım 15:15'te randevum.
Kızlar bu arada doktorum haftada 2 kere muhakkak somon balığı yemelisin dedi. Sizlerde tavsiyem bol bol tüketin
Somon baligi cok severimKızlar bu arada doktorum haftada 2 kere muhakkak somon balığı yemelisin dedi. Sizlerde tavsiyem bol bol tüketin
Çook sevindim yanlış hatırlamıyorsam kız istiyordun sen deKızlar selam sabah doktor randevum vardı , ikili test sonuçlarımı aldım çok şükür her şey yolunda bir risk yok. Bebeğimde gayet iyi bir durumdaymış , cinsiyet için geçen hafta kız gibi demişti şimdi net bi şekilde kız dedi. 1 ay sonra gidicem bakalım nasıl dayanıcam bir ay görmeden :) sizde durumlar nasıl
Afiyet olsun. Bunu bana da doktor söylemişti. Haftasonu yerken sayesinde mısır ekmeğinin bulantıma iyi geldiğini keşfettim. Bulantılar 2 gündür eskisi kadar ağır değil. Akşam yemeği yiyemiyordum, şimdi 1 kase yoğurda 1 dilim mısır ekmeği doğrayıp yiyorum. Hem de gönüllü bir şekilde.
Kızlar selam sabah doktor randevum vardı , ikili test sonuçlarımı aldım çok şükür her şey yolunda bir risk yok. Bebeğimde gayet iyi bir durumdaymış , cinsiyet için geçen hafta kız gibi demişti şimdi net bi şekilde kız dedi. 1 ay sonra gidicem bakalım nasıl dayanıcam bir ay görmeden :) sizde durumlar nasıl
5.5yalında canım benimki büyük aslında ama hala gece uykusu net oturamadı arada kalkıp saçımla oynuyor tekrar dalıyor bende uykusuz kalmamak için onunla yatıyorum bu aralar,bebekliğinden beri saçımı tutarak uyuyor bakalım nereye kadarOglun ne kadarlikti canım? Benimki 34 aylik bizde beraber uyuyoruz cunku gece su icmeye vs kalkiyor veya uyanip benim varligimi istiyor her defasinda yanina gidince sabah cok yorgun kalktigim icin yanima aldim. Normalde ayri uyuyorduk. Bizde de arada ufak darbeler olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?