2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Arkadaşlar merhaba, Eylül gibi görünsem de sizin tecrübeleriniz bana çok yol gösteriyor onun için burayı da takipteyim
Sizlere iki sorum var:

1-
11. Hafta usg de bebek okadar hareketliydi ki doktor zar zor baktı. Pinpon topu gibi bir orda bir burda. Sizlerin de öyle miydi yoksa bebekten bebeğe değişiyor mu bu?

2- Yarın 13. Haftaya giriyorum bulantılar kusmalar hala bitmedi, bulantı ve kusması devam eden var mı 13’ten sonra?

Hareketli bebek iyidir der doktorum benim ilki de çok hareketliydi çünkü. Hatta öyle ki son haftalarda hiç durmuyordu fazla hareket ediyor diye telaş yaptığım bile oldu. Ne ara uyuyor diye düşünüyordum sürekli

Ve 14+ dan bildiriyorum bulantılar azaldı ama tamamen bitmedi kusmalarım da aynı oranda devam ediyor. Daha dün sabah durduk yere midem alt üst oldu ve kendimi lavaboda buldum.

1- Her bebek farklı sanırım. 11 haftalıkken çok kıpır kıpırdı bizimkilerde Ama kimi daha hareketli kimi daha az hareketlidir.

2- Ben ilk gebeliğimde 9 ay kustum. Bu bebekte ise hiç bulantım olmamıştı 10. Haftadan sonra başladı bulantı kusma. Yoğun olmasada mevcut hala.
Ama genel olarak 4. Ayın bitiminde bulantı kesiliyor diyor çoğunluk.

1. Evet tabi hareketli oluyordu cogusu ama bazende dogru zamana denk getiremeyince olmadigi da oluyodur tabiki
2. Burda 17.haftada olup hala bu sikayetleri yasayan var canim. Degisiyor.

Günaydın.

11. hafta usg'de bebiş atlıkarıncadan inip, dönme dolaplara biniyordu. Sanırım en sevdiği de kaydıraktan havuza atlamaydı. Dış dünyada nasıl zapt edeceğiz bunu diye sordum doktora.

Benim bulantılar devam ediyor. Heh, bugün hafifledi galiba dedikten sonra 5 dakika içinde çıkarıyorum.

Ben 11.haftada kontrole gitmedim ama ilk çocuğum pek hareketli değildi hâlâ çok hareketli sayılmaz
Bulantılarım geçmedi ilkinde 16 yada 17.haftada geçmişti son ayda tekrar başlamıştı

Kızlar selam sabah doktor randevum vardı , ikili test sonuçlarımı aldım çok şükür her şey yolunda bir risk yok. Bebeğimde gayet iyi bir durumdaymış , cinsiyet için geçen hafta kız gibi demişti şimdi net bi şekilde kız dedi. 1 ay sonra gidicem bakalım nasıl dayanıcam bir ay görmeden :) sizde durumlar nasıl

Ben 11.haftada kontrole gitmedim ama ilk çocuğum pek hareketli değildi hâlâ çok hareketli sayılmaz
Bulantılarım geçmedi ilkinde 16 yada 17.haftada geçmişti son ayda tekrar başlamıştı
1. Evet tabi hareketli oluyordu cogusu ama bazende dogru zamana denk getiremeyince olmadigi da oluyodur tabiki
2. Burda 17.haftada olup hala bu sikayetleri yasayan var canim. Degisiyor.

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için.
bulantılar bitecek diye heveslenmeyeyim ben iyisi, biterse artık sürpriz olsun

Peki ilki doğduktan sonra da hareketli bir çocuk mu?
Yani karında böyleyse doğunca da böyle olacak teorisi doğru mu

Kızlar bu arada doktorum haftada 2 kere muhakkak somon balığı yemelisin dedi. Sizlerde tavsiyem bol bol tüketin

Afiyet olsun. Bunu bana da doktor söylemişti. Haftasonu yerken sayesinde mısır ekmeğinin bulantıma iyi geldiğini keşfettim. Bulantılar 2 gündür eskisi kadar ağır değil. Akşam yemeği yiyemiyordum, şimdi 1 kase yoğurda 1 dilim mısır ekmeği doğrayıp yiyorum. Hem de gönüllü bir şekilde.

Kızlar bu arada doktorum haftada 2 kere muhakkak somon balığı yemelisin dedi. Sizlerde tavsiyem bol bol tüketin
Somon baligi cok severim Her baligi yiyemiyorum bu aralar gebelikten dolayi ama somonu tekrar deniyeyim insallah yiyebilirim

Çook sevindim yanlış hatırlamıyorsam kız istiyordun sen de bana da kesin demesine rağmen hala içimde bir korku gittiğimde aa erkekmiş bu dicek diye erkek istemediğimden değil de çok alıştım alışveriş fln da yaptım bir de herkes cinsiyet yanılmasıyla ilgili bir hikaye anlatıyor bayılcam artık

Mısır ekmeği olmayan yerler varsa, alıp seve seve kargolarım. Özellikle doğuda olan arkadaşlar isim verdiğim için sizden özür dilerim. Bazı şeylerin kargo ile bile size ulaştırılması güç oluyor biliyorum.

Çiçekten tacı hazır annesi. Gelsin bakalım hayırlısıyla.

5.5yalında canım benimki büyük aslında ama hala gece uykusu net oturamadı arada kalkıp saçımla oynuyor tekrar dalıyor bende uykusuz kalmamak için onunla yatıyorum bu aralar,bebekliğinden beri saçımı tutarak uyuyor bakalım nereye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…