2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Aynen canim minik bi kıpırtı saniyelik

Kızlar ıntragramda bir bayan var adım adım annelik diye oraya boya mali baktirdim sırf meraktan bakalım tutucakmi
İnsallah gönlüne gore olsun canim ne diyelim hayırlısı olsun
Şu pazartesi gelsinde git doktora :))) hemen bize haber ver sonrasinda

Neyse tek değilmişim en azından . Bugün rüyamda oğlum oluyordu sanki benim kız tahminleri erkeğe döndü. Hayal kırıklıklarım. Alistirmistimda nedense kendimi kıza
Tersi de olabilir ben hamile olduğumu bilmeden de öğrendikten sonra da hep kız gördüm doktor erkeğe benziyo dedi ama oğlumda da hep erkek görmüştüm aynı şekil hamile olduğumu öğrenmeden erkek oldu hangisi çıkacak bilemiyorum

Bakalım nettw bir bayana baktirdim boyama yöntemiyle kız dedi hayırlısı artık.

Bakalım nettw bir bayana baktirdim boyama yöntemiyle kız dedi hayırlısı artık.
Herkes kıza yoruyo hayırlısı olsun hakkınızda çok merak ediyorum sizin cinsiyeti inşallah kız olur kendim kadar size ve sanabenzeyenlervar var ablanın da kızı olsun istiyorum Rabbim isteyen herkese gönlündekini nasip etsin

Allah gönlünüze göre sağlıklı nasip etsin inşallh

Amin canım ınş.

Ben Bahçeşehir'denim :)

Çok ilginç hiç duymamıştımBir de ücretli neyse bakalım cidden seni de çok merak ediyorumdaha erken gitme şansın yok mu doktora
15 gün sonra ozel e gidicem 15 haftalık oluyorum o zaman. Artık 10 tl dolandirilmista olabilirim paraya üzülmemde heveslendim şimdi ona üzülürüm.

Merhaba. Allah gönlünüze göre versin. Bahariye / Kadıköy'denim ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…