Ağızda kuruluk hissediyorum bunu doktoruma söyleyince hemen şeker için kan istedi
Çok şükür birşey çıkmadı ama şey dedi
4 beyazdan uzak dur
Un şeker tuz prinç
Meyveyi bile saat 14 ten sonra tüketme
En az 3 litre su dedi yalnız tuvaletten çıkamıyorum
Ben diyette bile bu kadar katı değildim
Kızlar sizede diyet verdimi doktorunuz
Yoksa ben doktorumu mu değiştireyim
Bizlerin derdi şu dönemde cinsiyet.
20.haftalarda detaylı usg, şeker testi.
Sonra hatırlamadım bişey kalmıyor sanırım. Allah ta kalacak bir dert sıkıntı vermesin. Amin.
Şubat annelerine bakıyorum. Doğuranlar çoğunlukta, onlarında derdi uykusuzluk,meme ve gaz
Zor olacağını bilsemde bende birden o döneme ışınlanmak istiyorum. Bu hamilelik zor geçiyor. Bulantı lar, kusma lar. O döneme direk ışınlasınlar beni hayırlısı ile
Bende sağda hissediyorum canım kasıkta az önce bebek mi toplandı ne olduysa anlamadım sağ tarafım bi sertleşti top gibi acıdı ki ama daha minicik bebek 7 8 cm toplanabilir mi ki
Bende sağda hissediyorum canım kasıkta az önce bebek mi toplandı ne olduysa anlamadım sağ tarafım bi sertleşti top gibi acıdı ki ama daha minicik bebek 7 8 cm toplanabilir mi ki
Merhaba Canlar bugün kontrolüm vardı. Şükür doktor her şey yolunda dedi.
El, kolu, bacağı şükür iyi dedi .Hareketliydi benim bıdık:))
Darısı ayrıntılı ultrasonla nifty testine inşallah
Kızlar merhaba bu bulantı kusmalardan hiç bakamaz oldum sayfaya sizin fikirlerinizi almak istiyorum bugün kontrolüm vardı doktorum cinsiyet icin yüzde 75 kiz ben kıza benzettim dedi sizce yanılma olabilirmi ?
Kızlar merhaba bu bulantı kusmalardan hiç bakamaz oldum sayfaya sizin fikirlerinizi almak istiyorum bugün kontrolüm vardı doktorum cinsiyet icin yüzde 75 kiz ben kıza benzettim dedi sizce yanılma olabilirmi ?
Arkadaşlar merhaba, Eylül gibi görünsem de sizin tecrübeleriniz bana çok yol gösteriyor onun için burayı da takipteyim
Sizlere iki sorum var:
1- 11. Hafta usg de bebek okadar hareketliydi ki doktor zar zor baktı. Pinpon topu gibi bir orda bir burda. Sizlerin de öyle miydi yoksa bebekten bebeğe değişiyor mu bu?
2- Yarın 13. Haftaya giriyorum bulantılar kusmalar hala bitmedi, bulantı ve kusması devam eden var mı 13’ten sonra?
Ay kızlar gece ruyamda doktora gidiyoruz ama doktor bayan bana diyor bebek erkek pipisi burda seklini gosteriyor felan esim ağlıyor cok garipti sabah ia yerinden içeri girer girmez arkadasin eside hamile erkekmis dun cinsiyeti öğrenmişler dedim onlarin kini gördüm galiba
Merhaba bayanlar. Bu aralar hepimizin merak konusu cinsiyet oluyor herhalde :) Bende pazartesi ogrenecegim insallah bakalim. Bu 2. Hamileligim 6 yasinda bir oglum var. Allah hayirlisini nasip etsinde bakalim 2.ne olacak meraktayiz.
Bu arada İstanbul lular İstanbul un neresindensiniz?