2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bol bol su dedi benimki sadece. Gercekten iciyorum ama cok ısrarala suyun uzerine durdu en cok

Şu ankete bir ben kaldım oy vermeyen ( ).

bende varım hala beklemedeyim

bende ışınlanmak istiyorum

Cinsiyet belli oldu mu?
Hadi gozunaydin canim cok sevindim guzel geçmesine ❤
Sağol canım benim:)
Cinsiyeti 20.hafta söyleyecekmiş. Göremedi galiba .Ben de sağlığına odaklaninca üstelemedim açıkçası.Sağlikli olsun da öğreniriz inşallah.

Bende sağda hissediyorum canım kasıkta az önce bebek mi toplandı ne olduysa anlamadım sağ tarafım bi sertleşti top gibi acıdı ki ama daha minicik bebek 7 8 cm toplanabilir mi ki
Rahim kasılmasıdır canım,ne bilim olabilirde belli olmaz

Merhaba Canlar bugün kontrolüm vardı. Şükür doktor her şey yolunda dedi.
El, kolu, bacağı şükür iyi dedi .Hareketliydi benim bıdık:))
Darısı ayrıntılı ultrasonla nifty testine inşallah
Gözünaydın canım,önemli olan sağlıkları tabi ki maşallah bıdığatest sonuçlarında güzel olacak inşallah

Kızlar merhaba bu bulantı kusmalardan hiç bakamaz oldum sayfaya sizin fikirlerinizi almak istiyorum bugün kontrolüm vardı doktorum cinsiyet icin yüzde 75 kiz ben kıza benzettim dedi sizce yanılma olabilirmi ?

Erkek bebek icin cok oynar derler doğruluğu tartışılır benim 15.haftada bitti kusmalarim

Ay kızlar gece ruyamda doktora gidiyoruz ama doktor bayan bana diyor bebek erkek pipisi burda seklini gosteriyor felan esim ağlıyor cok garipti sabah ia yerinden içeri girer girmez arkadasin eside hamile erkekmis dun cinsiyeti öğrenmişler dedim onlarin kini gördüm galiba

Kızın olcak cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…