- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Ben hala oğlumun pipisini göremedim gören var mı kızlar ?
Eki Görüntüle 2593632 Eki Görüntüle 2593633
Canım bana ilk günden itibaren kurduğu cümle şu. TUZ ve ŞEKER gebelikte ZEHİRDİR. Büyük harfle yazıyorum çünkü doktor gözlerini aça aça, o kelimeleri vurgulayarak bunları söyledi. Bana bir de süt içme dedi. Emilim yüzünden. Bebeğe gidecek bütün vitamin, mineralleri süt çekermiş.
Yavaş yavaş olur canım seninki sanki kız gibi geldi bana
Aynen öyle vallaAllah askina kadin ticarete dokmus olayıona para vercegime randevumu beklerim
Öyle mi ben kız çocukları geç hissedilir diye biliyorum o yüzden kız dedimDoktoe fotosunu alamadi videosan cektim doktor incelerken bacaklari kapadi sipa doktor buyuk ihtimal erkek dedi gonlumdeki de oydu zatenama şu ki kesinleşmedi gi icin sevinemiyorum
Aynen öyle vallaçok pahalı değil aslında 10 TL cumartesi günleri ücretsiz yazmış birde 1 2 haftaya öğrenicem inşallah bende günler geçmiyor ki gidip öğrenelim
Öyle mi ben kız çocukları geç hissedilir diye biliyorum o yüzden kız dedimhayırlısı olsun gönlünden hangisi geçiyorsa Rabbim onu nasip etsin
Benim 12.haftada ikili testte pek kıpırdamadı doktor çok sevdi çok rahat ölçüm yaptım diye ama ben de kipirdasa da izlesem diye bekledimArkadaşlar merhaba, Eylül gibi görünsem de sizin tecrübeleriniz bana çok yol gösteriyor onun için burayı da takipteyim
Sizlere iki sorum var:
1- 11. Hafta usg de bebek okadar hareketliydi ki doktor zar zor baktı. Pinpon topu gibi bir orda bir burda. Sizlerin de öyle miydi yoksa bebekten bebeğe değişiyor mu bu?
2- Yarın 13. Haftaya giriyorum bulantılar kusmalar hala bitmedi, bulantı ve kusması devam eden var mı 13’ten sonra?
Aynen canım eninde sonunda belli olacak o çocuk doğacak yaniValla vermem isterse 1 tl olsun o islerden anliyor olsam asla ticarete dokemem olayi sirf o yuzden vermem benimki sakliyor surekli ama cokta önemli degil iyi olsunda detaylida ogrenirim elbet hem daha kesin olur
Amiiin gönlümde kız var ama doktor erkeğe benziyor %100 değil ama dedi ama hala kız hissediyorum bakalım yanıltacak mı hislerim beniValla bi arkadaşında boyleymis sonra kiz demis doktor o yuzden sevinmek yerine beklemeyi tercih ediyorum benim cocuk ne olacağına karar veremedi zaarallah seninde gönlüne gore versin
Kızın olcak cnm
Vicdansızlar ya öyle çok üzülüyorum ağlıyorum ki öyle haberler gördükçe40 yılın başı haberlere bakayim dedim ufacık bebeği poşete koyup cope atmışlar nasil vicdandır bu nasil anlamıyorum
Amiiin gönlümde kız var ama doktor erkeğe benziyor %100 değil ama dedi ama hala kız hissediyorum bakalım yanıltacak mı hislerim beni
Ay hayirlisi bakalim oyle mi dogdu icine :)
Vicdansızlar ya öyle çok üzülüyorum ağlıyorum ki öyle haberler gördükçekimi istiyo olmuyor Allah nasip etmiyor olanlar da böyle canice öldürüyorlar çöpe atıyorlar Allah kahretsin öylelerini
Evet benimkinide ayni sekilde kıza benzetti pipi yok dedi ama kesinlesmedigi icin bisey yapamiyorumDoktoe fotosunu alamadi videosan cektim doktor incelerken bacaklari kapadi sipa doktor buyuk ihtimal erkek dedi gonlumdeki de oydu zatenama şu ki kesinleşmedi gi icin sevinemiyorum
Bende sagda hissediyorum teyzosuKızlar oğlumda hep sağda hissetmiştim ilk kıpırdayışınıda
Dün kızımı sağımda hiss ettim
Pazartesi 2'li test icin cagirdi. Cinsiyeti belli olur pazartesi soylerim dedi. 24 unu bekliyoruz bakalim hayirlisiyla
Evet canim herkse yorum yapmam yazdıklarını okurken kiz diye hissettim ne zaman ogrencen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?