2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Enam ben tuzsuz duramam ki sut zaten icemiyorum midem bulaniyor onda yana sıkıntım yok ama tuzuda kesmem lazim

Yavaş yavaş olur canım seninki sanki kız gibi geldi bana

Doktoe fotosunu alamadi videosan cektim doktor incelerken bacaklari kapadi sipa doktor buyuk ihtimal erkek dedi gonlumdeki de oydu zaten ama şu ki kesinleşmedi gi icin sevinemiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20200220-184641.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 39
Doktoe fotosunu alamadi videosan cektim doktor incelerken bacaklari kapadi sipa doktor buyuk ihtimal erkek dedi gonlumdeki de oydu zaten ama şu ki kesinleşmedi gi icin sevinemiyorum
Öyle mi ben kız çocukları geç hissedilir diye biliyorum o yüzden kız dedim hayırlısı olsun gönlünden hangisi geçiyorsa Rabbim onu nasip etsin

Aynen öyle valla çok pahalı değil aslında 10 TL cumartesi günleri ücretsiz yazmış birde 1 2 haftaya öğrenicem inşallah bende günler geçmiyor ki gidip öğrenelim

Valla vermem isterse 1 tl olsun o islerden anliyor olsam asla ticarete dokemem olayi sirf o yuzden vermem benimki sakliyor surekli ama cokta önemli degil iyi olsunda detaylida ogrenirim elbet hem daha kesin olur

Öyle mi ben kız çocukları geç hissedilir diye biliyorum o yüzden kız dedim hayırlısı olsun gönlünden hangisi geçiyorsa Rabbim onu nasip etsin

Valla bi arkadaşında boyleymis sonra kiz demis doktor o yuzden sevinmek yerine beklemeyi tercih ediyorum benim cocuk ne olacağına karar veremedi zaar allah seninde gönlüne gore versin

Benim 12.haftada ikili testte pek kıpırdamadı doktor çok sevdi çok rahat ölçüm yaptım diye ama ben de kipirdasa da izlesem diye bekledim benden önceki kisinin çok kipirdadigi için ölçüm yarım kalmış ara vermisler

Valla bi arkadaşında boyleymis sonra kiz demis doktor o yuzden sevinmek yerine beklemeyi tercih ediyorum benim cocuk ne olacağına karar veremedi zaar allah seninde gönlüne gore versin
Amiiin gönlümde kız var ama doktor erkeğe benziyor %100 değil ama dedi ama hala kız hissediyorum bakalım yanıltacak mı hislerim beni

40 yılın başı haberlere bakayim dedim ufacık bebeği poşete koyup cope atmışlar nasil vicdandır bu nasil anlamıyorum
Vicdansızlar ya öyle çok üzülüyorum ağlıyorum ki öyle haberler gördükçe kimi istiyo olmuyor Allah nasip etmiyor olanlar da böyle canice öldürüyorlar çöpe atıyorlar Allah kahretsin öylelerini

Haber izlemekten nefret ederim kotu seyleri izlemeyincs hayat daha guzel gibi geliyor yada gerçeklerden kacmak isime geliyor bilmiyorum ama acar acmaz o minicik bedeni görünce canim yandi aglamasa bebek az daha olcekmis yavrum inşallah bundan sonraki hayati mükemmel bir sekilde gecer ❤

Evet benimkinide ayni sekilde kıza benzetti pipi yok dedi ama kesinlesmedigi icin bisey yapamiyorum Kesin olsa birsuru kiyafet almam lazim lcw nin falan suan indirim zamani guzel alınırdı. Bide bizim pazarda bi yer var cogunlukla ordanda alıcam cunku ihrac fazlası marka ürünleri dusuk fiyata alabiliyosun. Ordanda toplu bi alisveris yaparim. Bazı semt pazarlarında oluyor boyle yerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…