2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Cinsiyette muallakta kalanlar yalnız değilsiniz:) benim ilk ikisinde bu haftalarda hobek karın birleşmiş vaziyetteydi simdi karnım ayrı bi dünya göbek hala aynı kiza hamile olanlar da böyle mi?

Cinsiyette muallakta kalanlar yalnız değilsiniz:) benim ilk ikisinde bu haftalarda hobek karın birleşmiş vaziyetteydi simdi karnım ayrı bi dünya göbek hala aynı kiza hamile olanlar da böyle mi?
Canım göbek deliğini mi soruyorsun?onu soruyorsan bende aynı karnım büyüdü ama göbek şekli deyişmedi

Canım göbek deliğini mi soruyorsun?onu soruyorsan bende aynı karnım büyüdü ama göbek şekli deyişmedi
Evet. Karnımı gören kız diyor. Ayrıntılı ultrasonda var olan kanama alanını görmeyen doktor erkek dedi kafa allak pullak :)

İnşallah Allah gerçekten anne baba olabileceklere versin annelik doğurmakla olmuyor

Kizlar, detayli ultrasondan ciktim. Allah’a sukur her sey yolunda. İkili test vs yaptirmiyorum malum. Doktor Nifty test icin tekrar gereksiz, para tuzagi bosuna yaptirma dedi. İkili test Nifty’den daha kiymetli bir test diye soyledi. daha fazla parametreye bakiliyormus ikilide.

Bir sonraki randevumu 3 hafta sonraya verdi. Cinsiyeti goruyor fakat soylemiyor. 1% bile olsa degisme ihtimali onun icin etik disi, 16. Haftada tahminimi, 19. Haftada kesin cinsiyeti soylerim dedi.16. Hafta sonra degisme ihtimali daha az olurmus. CD ile goruntuleri verdi. Onlari inceleyecegim belki kendim gorurum.

Bizden haberler boyle. Allah’a sukur her sey yolunda. Hepimiz insallah hep guzel haberlerle doneriz.

Gözünüz aydın. Maşallah. Siz neden ayrıntılı ultrason yaptırdınız ikili test yaptirmadiginiz icin mi?

Sagol ablacim yok maalesef aklimda degil.
Hadi ya demek oyle uzuldum Kadikoy benim icin cok ozel cok severim ama tabi komple orda yasamak daha farklidir.

Hatirlarsan bilgim olsun guzelim. Maalesef cileden baska bir sey degil. Asla durmuyor insanlar. Hele ki Cuma-Cumartesi ve Pazar geceleri. İnsanlarin yasamadigini saniyorlar herhalde burada.

Gözünüz aydın. Maşallah. Siz neden ayrıntılı ultrason yaptırdınız ikili test yaptirmadiginiz icin mi?

Yuksek riskli gebelik durumumdan dolayi ben perinatolog takibindeyim. Ve bende 3 kez detayli ultrason yapilacak, hem bebek, hem miyomlar icin. Bir de yas faktorum var. Tani testlerinin hicbir guvencesi olmadigi icin canimi sikmak istemedim.

Evet. Karnımı gören kız diyor. Ayrıntılı ultrasonda var olan kanama alanını görmeyen doktor erkek dedi kafa allak pullak :)
Ama oğlumda da değişmemişti Şimdi kız yine aynı ama karın büyümesi farklı bunda daha büyük birazda geniş

Bizim bagcilar meydanda 5 tlye ne zibinlar var esim diyor kalitesizdir kaliteli mali ne yapcan dedim sonucta iki kere anca giycek doktor bana niyor unisex ali yaw arkadas nasil alayim zaten artik yok oyle urunler bide kizsa pembe erkekse mavi mavi almak istiyorum yahu bende o tarz seyler almamaya karar verdim evet kesinlesmeden beklemek lazim en dogrusu

Kızlar merhaba bu bulantı kusmalardan hiç bakamaz oldum sayfaya sizin fikirlerinizi almak istiyorum bugün kontrolüm vardı doktorum cinsiyet icin yüzde 75 kiz ben kıza benzettim dedi sizce yanılma olabilirmi ?
Canım 13+5 de bana %80 kız ama 10 gün sonra gel kesinleştirelim dedi. 15+1 de uzun uğraşlar sonucu kesin kız dedi. Ama ben de hala inanamıyorum çünkü kızın değişme ihtimali daha fazla diyorlar alışveriş yapmaya da devam tabi bu arada bakalım haftaya gittiğimde tekrar sorucam ben de. Ama nedense değişeceğine çok inanmıyorum çünkü benim doktorum 11+5de görmüştü parti yapmayı düşündüğüm için söylememişti. Hakkımızda hayırlısı

Bol bol su dedi benimki sadece. Gercekten iciyorum ama cok ısrarala suyun uzerine durdu en cok
Normal zamanlarda 1.5 litre su içiyordum
Ama 3 litre çok fazla geliyor birde hamilelikle birlikte tuvalete çok gidiyor buda zorluyor bazen
İlk bebeğinde çok kilo aldın mı aldıysan nasıl verdim
Buda çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…