Ayy sağ mı yazmışım solumda yazacaktımBende sagda hissediyorum teyzosu ❤ Bugun basladı benim minnosum.
Benimkide cok az olsun daha küçüklerAyy sağ mı yazmışım solumda yazacaktım
Maşallah minnoşa♥ benim ki tenbel çok az hissede biliyorum
Ay inşallahBenimkide cok az olsun daha küçükler ❤ Seninki haftaya coşar ama :))
Canım göbek deliğini mi soruyorsun?onu soruyorsan bende aynı karnım büyüdü ama göbek şekli deyişmediCinsiyette muallakta kalanlar yalnız değilsiniz:) benim ilk ikisinde bu haftalarda hobek karın birleşmiş vaziyetteydi simdi karnım ayrı bi dünya göbek hala aynı kiza hamile olanlar da böyle mi?
Evet. Karnımı gören kız diyor. Ayrıntılı ultrasonda var olan kanama alanını görmeyen doktor erkek dedi kafa allak pullak :)Canım göbek deliğini mi soruyorsun?onu soruyorsan bende aynı karnım büyüdü ama göbek şekli deyişmedi
İnşallah Allah gerçekten anne baba olabileceklere versin annelik doğurmakla olmuyorHaber izlemekten nefret ederim kotu seyleri izlemeyincs hayat daha guzel gibi geliyor yada gerçeklerden kacmak isime geliyor bilmiyorum ama acar acmaz o minicik bedeni görünce canim yandi aglamasa bebek az daha olcekmis yavrum inşallah bundan sonraki hayati mükemmel bir sekilde gecer ❤
Enam ben tuzsuz duramam kisut zaten icemiyorum midem bulaniyor onda yana sıkıntım yok ama tuzuda kesmem lazim
Gözünüz aydın. Maşallah. Siz neden ayrıntılı ultrason yaptırdınız ikili test yaptirmadiginiz icin mi?Kizlar, detayli ultrasondan ciktim. Allah’a sukur her sey yolunda. İkili test vs yaptirmiyorum malum. Doktor Nifty test icin tekrar gereksiz, para tuzagi bosuna yaptirma dedi. İkili test Nifty’den daha kiymetli bir test diye soyledi. daha fazla parametreye bakiliyormus ikilide.
Bir sonraki randevumu 3 hafta sonraya verdi. Cinsiyeti goruyor fakat soylemiyor. 1% bile olsa degisme ihtimali onun icin etik disi, 16. Haftada tahminimi, 19. Haftada kesin cinsiyeti soylerim dedi.16. Hafta sonra degisme ihtimali daha az olurmus. CD ile goruntuleri verdi. Onlari inceleyecegim belki kendim gorurum.
Bizden haberler boyle. Allah’a sukur her sey yolunda. Hepimiz insallah hep guzel haberlerle doneriz.
Sagol ablacim yok maalesef aklimda degil.
Hadi ya demek oyle uzuldumKadikoy benim icin cok ozel cok severim ama tabi komple orda yasamak daha farklidir.
Gözünüz aydın. Maşallah. Siz neden ayrıntılı ultrason yaptırdınız ikili test yaptirmadiginiz icin mi?
Ama oğlumda da değişmemiştiEvet. Karnımı gören kız diyor. Ayrıntılı ultrasonda var olan kanama alanını görmeyen doktor erkek dedi kafa allak pullak :)
Evet yayvan yayilabildigi kadar yayılıyor sanki:)Ama oğlumda da değişmemişti ☺Şimdi kız yine aynı ama karın büyümesi farklı bunda daha büyük birazda geniş
Evet benimkinide ayni sekilde kıza benzetti pipi yok dedi ama kesinlesmedigi icin bisey yapamiyorumKesin olsa birsuru kiyafet almam lazim lcw nin falan suan indirim zamani guzel alınırdı. Bide bizim pazarda bi yer var cogunlukla ordanda alıcam cunku ihrac fazlası marka ürünleri dusuk fiyata alabiliyosun. Ordanda toplu bi alisveris yaparim. Bazı semt pazarlarında oluyor boyle yerler
Canım 13+5 de bana %80 kız ama 10 gün sonra gel kesinleştirelim dedi. 15+1 de uzun uğraşlar sonucu kesin kız dedi. Ama ben de hala inanamıyorum çünkü kızın değişme ihtimali daha fazla diyorlarKızlar merhaba bu bulantı kusmalardan hiç bakamaz oldum sayfayasizin fikirlerinizi almak istiyorum bugün kontrolüm vardı doktorum cinsiyet icin yüzde 75 kiz ben kıza benzettim dedi sizce yanılma olabilirmi ?
Normal zamanlarda 1.5 litre su içiyordumBol bol su dedi benimki sadece. Gercekten iciyorum ama cok ısrarala suyun uzerine durdu en cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?