- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Kızlar yakında muaynesi olan var mı? Artik her muayne cinsiyet demek cok heyecanli :)))
İnşallah Allah gerçekten anne baba olabileceklere versin annelik doğurmakla olmuyor
Zaten şekeri seven biri değilimCanım bana ilk günden itibaren kurduğu cümle şu. TUZ ve ŞEKER gebelikte ZEHİRDİR. Büyük harfle yazıyorum çünkü doktor gözlerini aça aça, o kelimeleri vurgulayarak bunları söyledi. Bana bir de süt içme dedi. Emilim yüzünden. Bebeğe gidecek bütün vitamin, mineralleri süt çekermiş.
Yok isyan etmiyorum üzülüyorum sadece o kadar evlat hasretiyle yanıp tutuşan var nasip olmuyor bazılarının eline geçiyor öldürüyor çöpe atıyor can değil mi o da ne suçu günahı var o bebeğin de onları yaşıyor canım belki de saatlerdir aç susuz sesini duyurmaya çalışmıştırOlsun böyle söyleme isyan etmiş gibi oluyor sonuçta onlarda rabbim veriyor vardir bir bildiği vardır bir sınavı biz allahın izniyle hayırlı evlatlar yetiştirelim vicdanlı çocuklar yetistirelim bir cocuk bir cocuktur ❤
Kizlar, detayli ultrasondan ciktim. Allah’a sukur her sey yolunda. İkili test vs yaptirmiyorum malum. Doktor Nifty test icin tekrar gereksiz, para tuzagi bosuna yaptirma dedi. İkili test Nifty’den daha kiymetli bir test diye soyledi. daha fazla parametreye bakiliyormus ikilide.
Bir sonraki randevumu 3 hafta sonraya verdi. Cinsiyeti goruyor fakat soylemiyor. 1% bile olsa degisme ihtimali onun icin etik disi, 16. Haftada tahminimi, 19. Haftada kesin cinsiyeti soylerim dedi.16. Hafta sonra degisme ihtimali daha az olurmus. CD ile goruntuleri verdi. Onlari inceleyecegim belki kendim gorurum.
Bizden haberler boyle. Allah’a sukur her sey yolunda. Hepimiz insallah hep guzel haberlerle doneriz.
Çünkü akşam son doyum hali yani miden dolu16+4 den son ult gore 16+2 den selamlar bu akşamki hali neden gündüzleri bu kadar belli değil ne zaman belli olcak
Sut belki sizler icin zararsizdir canim. Fakat tuz ve seker normalde de problem malum.
Bizde de öyle oldu ama bizim eylülde açılıp ekimde sevgili olduk herşey çok hızlı gelişti bende 18 dimBizde okul eylülde açıldı , o hafta karşılaştık Kasım da sevgili olduk. 18 imde kandırdı beni gözim açılmadan
Bu saate kadar iki litre ictim simdi 3. Doldurucam bakalım bugun saymaya basladim artik doktor az iciyosun diyince.Normal zamanlarda 1.5 litre su içiyordum
Ama 3 litre çok fazla geliyor birde hamilelikle birlikte tuvalete çok gidiyor buda zorluyor bazen
İlk bebeğinde çok kilo aldın mı aldıysan nasıl verdim
Buda çok önemli
Evet yayvan yayilabildigi kadar yayılıyor sanki:)
İlk hamileliğinse ondan olabilir canım küçük görünmesi genelde 6 aydan sonra büyümeye başlıyo16+4 den son ult gore 16+2 den selamlar bu akşamki hali neden gündüzleri bu kadar belli değil ne zaman belli olcak
13-14.haftalardan sonra mesaneye baskı azaliyormus zamanla daha az cıkıcaz
Yok isyan etmiyorum üzülüyorum sadece o kadar evlat hasretiyle yanıp tutuşan var nasip olmuyor bazılarının eline geçiyor öldürüyor çöpe atıyor can değil mi o da ne suçu günahı var o bebeğin de onları yaşıyor canım belki de saatlerdir aç susuz sesini duyurmaya çalışmıştırAllah kötü yola düşürmesin Amin inşallah bizim evlatlarımız vicdanlı hayırlı evlat olur
Çünkü akşam son doyum hali yani miden dolu
Oyüzdendir annesi
İlk hamileliğinse ondan olabilir canım küçük görünmesi genelde 6 aydan sonra büyümeye başlıyobenim ikinci şuan 5 6 aylık gibi duruyo
Aaa merhaba sizi bdv postlarindan hatırlıyorum. Iki kızınız vardı sanırım. Masallah harika.
Benim ilk bebeğimde 13 kilo almiştım
Ama 55 kiloydum
İkinci bebeğimde 10 lkilo aldım
65 kiloyla hamile kalmıştım
Şimdi 74 kilo ile başladım
Şimdiden 3 kilo almışım
Ve bu çok fazla
Aynen şuan bende öyle düşünüyorum canım inşallah daha iyi bir hayatı olur Rabbim tüm çocukları korusun kimseye evlat acısı yaşatmasınAmin inşallah canim ❤ her serde bi hayir vardir belki oyle bi annede buyumek onun icin daha kotu olcakti simdi farkli bir hayati olacak belko cok daha guzel bir hayat bilmiyorum iyi dusunmek istiyorum insallah iyi olur tum boyle cocuklar
Benim yarınKızlar yakında muaynesi olan var mı? Artik her muayne cinsiyet demek cok heyecanli :)))
Doktor bana da en iyi kalsiyum kaynaginin -gebelik icin- yogurt ve kefir oldugunu, sutun ise bizim yasta faydasindan cok zararinin oldugunu belirtti. Yumurta, kaliteli kirmizi et, yogurt her gun yenecek dedi. Et ve yogurt bir sekilde yiyorum. Ama yumurtayi cok sevdigim halde agzima suremiyorum 3 aydir. Tiksindim.Zaten şekeri seven biri değilim
Hazır gıdalardanda uzak durmaya çalışırım
Ama bu kadar da katı değildi 16 yıl önce
Hatta beslende bebeğin de beslensin derler halk arasında
Inanırmısın süt konusunu hiç konuşmadık kendi doktorum ile
Sadece kaynım aile hekimi
Yenge bol kalsiyum tüket
Depoların boşalırsa dişlerin çürür kemik erimesine uğrarsın dedi
Nasıl olur dedim günde iki bardak süt iç dedi
Sütüde hiç sevmem
Onun yerine peynir yoğurt mutlaka sofrada bulunur
Sanki biraz rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?