2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
İnşallah Allah gerçekten anne baba olabileceklere versin annelik doğurmakla olmuyor

Olsun böyle söyleme isyan etmiş gibi oluyor sonuçta onlarda rabbim veriyor vardir bir bildiği vardır bir sınavı biz allahın izniyle hayırlı evlatlar yetiştirelim vicdanlı çocuklar yetistirelim bir cocuk bir cocuktur ❤

Zaten şekeri seven biri değilim
Hazır gıdalardanda uzak durmaya çalışırım
Ama bu kadar da katı değildi 16 yıl önce
Hatta beslende bebeğin de beslensin derler halk arasında
Inanırmısın süt konusunu hiç konuşmadık kendi doktorum ile
Sadece kaynım aile hekimi
Yenge bol kalsiyum tüket
Depoların boşalırsa dişlerin çürür kemik erimesine uğrarsın dedi
Nasıl olur dedim günde iki bardak süt iç dedi
Sütüde hiç sevmem
Onun yerine peynir yoğurt mutlaka sofrada bulunur
Sanki biraz rahatladım

Yok isyan etmiyorum üzülüyorum sadece o kadar evlat hasretiyle yanıp tutuşan var nasip olmuyor bazılarının eline geçiyor öldürüyor çöpe atıyor can değil mi o da ne suçu günahı var o bebeğin de onları yaşıyor canım belki de saatlerdir aç susuz sesini duyurmaya çalışmıştır Allah kötü yola düşürmesin Amin inşallah bizim evlatlarımız vicdanlı hayırlı evlat olur

Şükürler olsun abla ❤❤ ne guzel haberler uzun uzun izlemek nasil bir duygu nasil hareketlimiydi

Normal zamanlarda 1.5 litre su içiyordum
Ama 3 litre çok fazla geliyor birde hamilelikle birlikte tuvalete çok gidiyor buda zorluyor bazen
İlk bebeğinde çok kilo aldın mı aldıysan nasıl verdim
Buda çok önemli
Bu saate kadar iki litre ictim simdi 3. Doldurucam bakalım bugun saymaya basladim artik doktor az iciyosun diyince.
13-14.haftalardan sonra mesaneye baskı azaliyormus zamanla daha az cıkıcaz
İlk gebeligimde 17 kilo almistim bakalim simdi nasil olucak.
Sizin var mi oncesinde gebelik siz ne kadar almıştınız varsa?

Amin inşallah canim ❤ her serde bi hayir vardir belki oyle bi annede buyumek onun icin daha kotu olcakti simdi farkli bir hayati olacak belko cok daha guzel bir hayat bilmiyorum iyi dusunmek istiyorum insallah iyi olur tum boyle cocuklar

Benim ilk bebeğimde 13 kilo almiştım
Ama 55 kiloydum
İkinci bebeğimde 10 lkilo aldım
65 kiloyla hamile kalmıştım
Şimdi 74 kilo ile başladım
Şimdiden 3 kilo almışım
Ve bu çok fazla
Aaa merhaba sizi bdv postlarindan hatırlıyorum. Iki kızınız vardı sanırım. Masallah harika.

Amin inşallah canim ❤ her serde bi hayir vardir belki oyle bi annede buyumek onun icin daha kotu olcakti simdi farkli bir hayati olacak belko cok daha guzel bir hayat bilmiyorum iyi dusunmek istiyorum insallah iyi olur tum boyle cocuklar
Aynen şuan bende öyle düşünüyorum canım inşallah daha iyi bir hayatı olur Rabbim tüm çocukları korusun kimseye evlat acısı yaşatmasın

Doktor bana da en iyi kalsiyum kaynaginin -gebelik icin- yogurt ve kefir oldugunu, sutun ise bizim yasta faydasindan cok zararinin oldugunu belirtti. Yumurta, kaliteli kirmizi et, yogurt her gun yenecek dedi. Et ve yogurt bir sekilde yiyorum. Ama yumurtayi cok sevdigim halde agzima suremiyorum 3 aydir. Tiksindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…