2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Iste sabahta boyle olsun istiyoru. Artik bi kac ay sonrada çok şişti haraket edemiyorum diye söylenmeye başlarım
İki çocuğumdada son aylarda yaz gebeliğiydi
Ve inanılmaz zordu
Hele sıcak iklimde yaşıyorsanız biraz daha zor olabilir
Ama işin iyi tarafı
6 7 aylık oluyor bebek baharda ozamda gezmek dışarı çıkmal çok daha rahat

Evet ilk yani digerini 7 haftada kaybettim icin onu saymıyorum
Çok üzüldüm canım özür dilerim hatırlattığım için Rabbim sağsalim kavuşmayı nasip etsin ondandır büyük ihtimalle birde erkek çocuklarında çok büyümüyor genelde 6 aydan sonra büyümeye başlıyo benim de ilk erkekti 7 aya kadar hiç almadım kilo çıkmadı karnım da

Bu saate kadar iki litre ictim simdi 3. Doldurucam bakalım bugun saymaya basladim artik doktor az iciyosun diyince.

Su saate kadar 3,5 litre bitti. Kalan 1,5 litre sabah 08:00’e kadar 2 saatte bir icilecek. Doktor bana 5 litre iciriyor. Allahtan normalde demin. 3 litre icen biriydim, zorlanmadim. Fakat 4 gunde 1 25 TL su parasi veriyoruz.

Kızlar yakında muaynesi olan var mı? Artik her muayne cinsiyet demek cok heyecanli :)))
Ben de kanama alanı icin yarin gideceğim cinsiyete bu kez ne diyecekler bilmiyorum farkli hir doktora gideceğim. Iyi haberlerle dönerim inşallah

Aaa merhaba sizi bdv postlarindan hatırlıyorum. Iki kızınız vardı sanırım. Masallah harika.
Merhabalar :))
Evet süpriz yaptı bize bu bebek
170 174 boylarında kızlar babada 185
Ben 163 boyumla evde dolanıyorum
Boyumdan büyük kızlarla ne işin olur dersin görsen
Mecara seviyorum heralde :)))
Hayılısı canım senin içinde

Ben de kanama alanı icin yarin gideceğim cinsiyete bu kez ne diyecekler bilmiyorum farkli hir doktora gideceğim. Iyi haberlerle dönerim inşallah

İlk gebeligimde kanamanin en dogal cozumunun 3-3,5 litre su/gun oldugunu soylemisti doktorum. Gecmis olsun, guzel haberlerle gelin insallah.

Bende balık yiyemiyorum
Ama yumurta ile bir sorumun yok
Geçengün somon aldım yiyebildim
Zamanla geçiyor heralde

Bende balık yiyemiyorum
Ama yumurta ile bir sorumun yok
Geçengün somon aldım yiyebildim
Zamanla geçiyor heralde

Harika, yumurta onemli protein kaynagi. bebek cok sansli masallah. Somonu haftada 2 gun yediriyor doktor. Su ana kadar bir onu yedikten sonra cikarmadim, cok ilginc.

Yogurdu da hazir olmasin demisti bu arada onu da belirteyim. Bitmek uzere su an yenisini mayaliyorum.

İlk gebeligimde kanamanin en dogal cozumunun 3-3,5 litre su/gun oldugunu soylemisti doktorum. Gecmis olsun, guzel haberlerle gelin insallah.
Olabilir. Ben emziriyorum da. Cok yogun emzirdigim dönemlerde 4 litreye kadar iciyordum ve boyle bi durum yoktu. Cok teşekkür ederim. Ben bol bol su iceyim iştahsızlık var ki ben cok severim yemek yemeyi. Sanirim az az sık sık yemeliyim aksatmadan. Aralarda da su. Düzelir inşallah.

İstanbulda doğal süt bulmak zor
Çiftliklerden mi temin edeyorsun

Duzelir Allah’in izniyle. Moralinizi yuksek tutun, her sey guzel olur. Bebeginizi de opun bizim icin.

İstanbulda doğal süt bulmak zor
Çiftliklerden mi temin edeyorsun

İtimat’in sutunu begeniyorum. İcecegimiz sut, yiyecegimiz peynir pastorize olmak zorunda canim. İtimatin gunluk 3 litrelik pastorize sutunu aliyorum, ondan yogurt yapiyorum.

İyi akşamlar hamişleeerr. Şöyle bişey alsak mı ki? Tecrübeli anne adayları ne dersiniz? Salonda kullanmak için düşünüyorum

Eklentiler

• Screenshot_20200219_001857_com.pozitron.hepsiburada.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 59
İyi akşamlar hamişleeerr. Şöyle bişey alsak mı ki? Tecrübeli anne adayları ne dersiniz? Salonda kullanmak için düşünüyorum
Anne yanı olarak degil salon icin dusunuyorsunuz dimi evet o zaman mantıklı olabilir. Anne yani icin 7-8 ay sonra kucuk geliyor bunlar çünkü.

Bi prenses gördüm sanki ❤

Renkli USG ile de baktik. Bebis kipir kipir. Elleri cenesinde dusunuyor. Bir elini indirip otekini koyuyor varligini sevdigim. Yuz hatlari pek kibar geldi bana da. Bakalim, onumuzde 3 hafta var. 3 hafta daha darlayacagim sizleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…