İki çocuğumdada son aylarda yaz gebeliğiydiIste sabahta boyle olsun istiyoru. Artikbi kac ay sonrada çok şişti haraket edemiyorum diye söylenmeye başlarım
Çok üzüldüm canım özür dilerim hatırlattığım içinEvet ilk yani digerini 7 haftada kaybettim icin onu saymıyorum
Bende bilemedim ihtimal olursa soylerim dedi sonra oğlan dediBenim kide boyle ama doktor kesin demedi buyim ihtimal erkek dedi
Bu saate kadar iki litre ictim simdi 3. Doldurucam bakalım bugun saymaya basladim artik doktor az iciyosun diyince.
Ben de kanama alanı icin yarin gideceğim cinsiyete bu kez ne diyecekler bilmiyorum farkli hir doktora gideceğim. Iyi haberlerle dönerim inşallahKızlar yakında muaynesi olan var mı? Artik her muayne cinsiyet demek cok heyecanli :)))
Merhabalar :))Aaa merhaba sizi bdv postlarindan hatırlıyorum. Iki kızınız vardı sanırım. Masallah harika.
Ben de kanama alanı icin yarin gideceğim cinsiyete bu kez ne diyecekler bilmiyorum farkli hir doktora gideceğim. Iyi haberlerle dönerim inşallah
Evet ilk yani digerini 7 haftada kaybettim icin onu saymıyorum
Bende balık yiyemiyorumDoktor bana da en iyi kalsiyum kaynaginin -gebelik icin- yogurt ve kefir oldugunu, sutun ise bizim yasta faydasindan cok zararinin oldugunu belirtti. Yumurta, kaliteli kirmizi et, yogurt her gun yenecek dedi. Et ve yogurt bir sekilde yiyorum. Ama yumurtayi cok sevdigim halde agzima suremiyorum 3 aydir. Tiksindim.
Bende balık yiyemiyorum
Ama yumurta ile bir sorumun yok
Geçengün somon aldım yiyebildim
Zamanla geçiyor heralde
Olabilir. Ben emziriyorum da. Cok yogun emzirdigim dönemlerde 4 litreye kadar iciyordum ve boyle bi durum yoktu. Cok teşekkür ederim. Ben bol bol su iceyim iştahsızlık var ki ben cok severim yemek yemeyi. Sanirim az az sık sık yemeliyim aksatmadan. Aralarda da su. Düzelir inşallah.İlk gebeligimde kanamanin en dogal cozumunun 3-3,5 litre su/gun oldugunu soylemisti doktorum. Gecmis olsun, guzel haberlerle gelin insallah.
İstanbulda doğal süt bulmak zorHarika, yumurta onemli protein kaynagi. bebek cok sansli masallah. Somonu haftada 2 gun yediriyor doktor. Su ana kadar bir onu yedikten sonra cikarmadim, cok ilginc.
Yogurdu da hazir olmasin demisti bu arada onu da belirteyim. Bitmek uzere su an yenisini mayaliyorum.
Duzelir Allah’in izniyle. Moralinizi yuksek tutun, her sey guzel olur. Bebeginizi de opun bizim icin.Olabilir. Ben emziriyorum da. Cok yogun emzirdigim dönemlerde 4 litreye kadar iciyordum ve boyle bi durum yoktu. Cok teşekkür ederim. Ben bol bol su iceyim iştahsızlık var ki ben cok severim yemek yemeyi. Sanirim az az sık sık yemeliyim aksatmadan. Aralarda da su. Düzelir inşallah.
İstanbulda doğal süt bulmak zor
Çiftliklerden mi temin edeyorsun
Anne yanı olarak degil salon icin dusunuyorsunuz dimi evet o zaman mantıklı olabilir. Anne yani icin 7-8 ay sonra kucuk geliyor bunlar çünkü.İyi akşamlar hamişleeerr. Şöyle bişey alsak mı ki? Tecrübeli anne adayları ne dersiniz? Salonda kullanmak için düşünüyorum
Bi prenses gördüm sankiBugunku usg’yi paylasmamisim. İkra Meyra iki seferdir kiz diyor.
Kiz diye diye getiriyorum kizcemi.
Bi prenses gördüm sanki ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?