- 15 Mayıs 2012
- 1.819
- 1.242
- 373
- 34
Yaa valla okadar kafam karışık ki tecrübesiz olunca bide. Bebek odası yapmaya karar verdim. Ama nasıl olcak blmıom. Beşiği yatak odasına mı tasıcam. Yoksa anne yanı mı alıcam yoksa takım alırken yanında genelde sepet besık verıolar onu mu kullansam bilemedimAnne yanı olarak degil salon icin dusunuyorsunuz dimi evet o zaman mantıklı olabilir. Anne yani icin 7-8 ay sonra kucuk geliyor bunlar çünkü.
Bana da kız gibi geldi abla bence kız yani öyle hissettimBugunku usg’yi paylasmamisim. İkra Meyra iki seferdir kiz diyor.
Kiz diye diye getiriyorum kizcemi.
Bana da kız gibi geldi abla bence kız yani öyle hissettim❤
Maşallah prenseseBugunku usg’yi paylasmamisim. İkra Meyra iki seferdir kiz diyor.
Kiz diye diye getiriyorum kizcemi.
İnşallah yanılmam hislerimde ablaHislerine kurban.
Yaa bana da kız dedi hem de 2 3 kere kendimi kıza hazırlamıştım doktor erkeğe benziyo deyince moralim bozuldu biraz keşke hiç tahmin etmeseymişMaşallah prensese ♥
İkra Meyra bana da kız demişti doğru çıktı
Maşallah prensese ♥
İkra Meyra bana da kız demişti doğru çıktı
Bence doktor yanılmış inşallah öyle istiyorsanYaa bana da kız dedi hem de 2 3 kere kendimi kıza hazırlamıştım doktor erkeğe benziyo deyince moralim bozuldu biraz keşke hiç tahmin etmeseymiş
Eğer bebek arabası vs almadiysaniz kiwi markali bir ürün var bakmanızı tavsiye ederim. Hem bu tarz bir ürün var ben çok begendim bir de bebek arabasi puset portbebe seti var ihyiyacim olsa düşünürdüm.İyi akşamlar hamişleeerr. Şöyle bişey alsak mı ki? Tecrübeli anne adayları ne dersiniz? Salonda kullanmak için düşünüyorum
İnşallah yanılmam hislerimde ablabenimkini de kız hissediyorum ilk günden beridir doktor erkeğe benziyo demesine rağmen
Ayy inşallah canımBence doktor yanılmış inşallah öyle istiyorsan
Yok Bi çift ayakkabıdan başka bişeycik almadım daha :)Eğer bebek arabası vs almadiysaniz kiwi markali bir ürün var bakmanızı tavsiye ederim
1 tane var abla zaten ben onu kovalıyorum hergün buda pipili olursa işimiz varYanilirsan pipililer kovalasin seni.
n11.com'dan Kiwi Sleeper All İn One Sallanır Katlanır Ahşap Bebek Beşiği Yapr seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!Yok Bi çift ayakkabıdan başka bişeycik almadım daha :)
Aynen şuan bende öyle düşünüyorum canım inşallah daha iyi bir hayatı olur Rabbim tüm çocukları korusun kimseye evlat acısı yaşatmasın
İki çocuğumdada son aylarda yaz gebeliğiydi
Ve inanılmaz zordu
Hele sıcak iklimde yaşıyorsanız biraz daha zor olabilir
Ama işin iyi tarafı
6 7 aylık oluyor bebek baharda ozamda gezmek dışarı çıkmal çok daha rahat
Evet fiyatlar arasında uçurum var ama açıkçası ben kullanışlı olduğunu düşünmüyorum. Yani kisa sureli bir kullanim olur gibi geliyor. 3 belki 4 ay hele de bebek hareketliyse tedirgin edebilir sizi. Ben oda yapmadim park yatakta 4.5 yaşına kadar yatti. Yanlari file oldugu icin kolunu bacagini ordan oraya savuran minnoslarin cani acımıyor aglamiyor bu yuzden de uyanmıyor. Büyüyen besik de olsa lobilya bana bebekte kullanışlı gelmiyor. Biz tatile giderken hep katlayıp götürdük yerinde mis gibi uyudu.Tommybaby TommyBaby Yuvam Sepet Beşik Portatif Bebek Beşiği Sallanır Beşik YUVAM01 | Trendyol
Kiwi ye bakarken birde ona benzer Baska marka cıktı. Ciddi fıyat farkı var. Fakat bu modellerin boyutları küçük galıba Bayaa. Kiwinin de katlanması güzel Bi avantaj
Çok üzüldüm canım özür dilerim hatırlattığım içinRabbim sağsalim kavuşmayı nasip etsin ondandır büyük ihtimalle birde erkek çocuklarında çok büyümüyor genelde 6 aydan sonra büyümeye başlıyo benim de ilk erkekti 7 aya kadar hiç almadım kilo çıkmadı karnım da
Bende bilemedim ihtimal olursa soylerim dedi sonra oğlan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?