2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Anne yanı olarak degil salon icin dusunuyorsunuz dimi evet o zaman mantıklı olabilir. Anne yani icin 7-8 ay sonra kucuk geliyor bunlar çünkü.
Yaa valla okadar kafam karışık ki tecrübesiz olunca bide. Bebek odası yapmaya karar verdim. Ama nasıl olcak blmıom. Beşiği yatak odasına mı tasıcam. Yoksa anne yanı mı alıcam yoksa takım alırken yanında genelde sepet besık verıolar onu mu kullansam bilemedim

İyi akşamlar hamişleeerr. Şöyle bişey alsak mı ki? Tecrübeli anne adayları ne dersiniz? Salonda kullanmak için düşünüyorum
Eğer bebek arabası vs almadiysaniz kiwi markali bir ürün var bakmanızı tavsiye ederim. Hem bu tarz bir ürün var ben çok begendim bir de bebek arabasi puset portbebe seti var ihyiyacim olsa düşünürdüm.

Yanilirsan pipililer kovalasin seni.
1 tane var abla zaten ben onu kovalıyorum hergün buda pipili olursa işimiz var ama oğlumda çok erkek hissetmiştim rüyalar görmüştüm hepsi tuttu bunda da kız hissettim kız rüyası gördüm bakalım ne olcak merak içinde bekliyorum ama benim olmasa da senin bence kız

Evet herkes ayni seyi soyluyor banada kalsa cok guzel geçecek gibi geliyor istanbuldayım ama biraz daha sehrin disinda oldugum icin istanbulun icersine gore cok daha rahat yerdeyim hava olarak cok zorlancagimi düşünmüyorum agustosta bile hirkasiz inmiyorum akşamları insallah umduğum gibi olur

Evet fiyatlar arasında uçurum var ama açıkçası ben kullanışlı olduğunu düşünmüyorum. Yani kisa sureli bir kullanim olur gibi geliyor. 3 belki 4 ay hele de bebek hareketliyse tedirgin edebilir sizi. Ben oda yapmadim park yatakta 4.5 yaşına kadar yatti. Yanlari file oldugu icin kolunu bacagini ordan oraya savuran minnoslarin cani acımıyor aglamiyor bu yuzden de uyanmıyor. Büyüyen besik de olsa lobilya bana bebekte kullanışlı gelmiyor. Biz tatile giderken hep katlayıp götürdük yerinde mis gibi uyudu.

Yok kiz ne hatirlatmasi oyle bi sıkıntım yok saglikli olmayacaklardi zaten o yuzden üzülmüyorum her serde bi hayir vardir rabbim en dogru zamanda gonderdi mucizemi sukurler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…