2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    293
En sonunda ne alacağımı bende merak edıyorum gercekten.
 
Insan illa bir değişiklik istiyor. Ama benim iki oğlum var simdi biri 6 yaşında diğeri 11 aylık masallah birbirlerine deli oluyorlar. Art arda ayni olunca guzel oluyor.
 
Oppss hanımlar sohbetiniz bol olsun. Ne çok yazışmışsınız valla. Üşenmedim hepsini okudum. Kanaması olanların kanaması geçmiş olsun , bulantısı olanların bulantıları son bulsun inşallah.
Yarın bebişini görecekler mutlu haberlerinizi bekliyoruz ❤❤❤
 
En sonunda ne alacağımı bende merak edıyorum gercekten.
Simdi büyük bir odada küçük baska odada biz 3 aydan beridir ayri yatiyoruz bebekle. Hatta huyuk oğlumu 20 günlükken odasinda yatirmaya basladim. Simdi park yatak 3. Yr kalacak 1 ve 2 numara icin montessori ranza düşünüyorum oyun odalari var oraya koyup 3. Yü de kisa sürede ayirmayi planliyorum. Siddetle parkbyatak tavsiye ederim.
 
Sağol canım inşallah hepimiz icin güzel haberler olur.
 

Ben oda yapicam sepet besikler kullanisli degil ayriyetten anne yani alcam
 
Insan illa bir değişiklik istiyor. Ama benim iki oğlum var simdi biri 6 yaşında diğeri 11 aylık masallah birbirlerine deli oluyorlar. Art arda ayni olunca guzel oluyor.
Öyle canım insanoğlu istiyoruz işte ama olmasa da o da evlat bende iyi geçineceklerini düşünüyorum sadece hissiyat gördüğüm rüyalar ve çevremdekilerin hep kız demesinden dolayı kız diye tutturmuş durumdayım yoksa erkek de olsa sorun değil benim için ikisi de evlat
 
Teşekkür tavsiyeniz için tecrübe cok önemlı cıdden. Biz şuan bizi ne bekledgni bilmediğimiz için
 
Ben size oglumda yaptigimi yazayim belki fikir olur.
İlk 1 sene sepet besik kullandik ondan memnundum cok ama boyut kucuk geliyor 1 senenin sonunda. Sonrada şu montesori yataklardan aldim yerden olanlardan catısız. O zamandan beride onda uyuyor.
İlk zamanlar icin anne yanı mutlaka gerekli oluyor
 
Ne taraftasiniz merak ettim Silivri tarafları mı Şile tarafları mı? Uzak dediginize gore bunlar canlandi. Esim sileli yazın bile yorganla uyuyorum gittigimde
 
Oda hiç düşünmüyordum sonra baktım beşik alınacak gardırop alınacak e sadece şifonyer kalıyor takım olması için. Madem alınacak hepsi takım olsun bari dedim.
Dolap biraz daha büyüyünce ihtiyaç oluyor 3 yaş civari bence. Onun disinda şifonyer işimizi gördü cekmeceleri geniş ama çok derin olmasın derim onun yerine çekince arkaya cok rahat ulaşabileceğiniz tarzda olsun biz internetten siparis verdik bunlari dusunmemistik ama yine de bebek olduğu icin kucuk parçalar ve gruplandirip katlayip koyabilirsiniz. Bizim 1 numara gece mis gibi sabaha kadar uyurdu 3.5 aydan sonra. Anne yani hic kullanmadim mesela. Bu tur seyler tamamen ihtiyaca gore sekilleniyor.
 
Montessori yatak kullandiginiza göre memnun oldugunuzu düşünüyorum ben de ranza alacağım tavsiyeleriniz neler?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…