- 15 Mayıs 2012
- 1.819
- 1.242
- 373
- 34
En sonunda ne alacağımı bende merak edıyorum gercekten.Evet fiyatlar arasında uçurum var ama açıkçası ben kullanışlı olduğunu düşünmüyorum. Yani kisa sureli bir kullanim olur gibi geliyor. 3 belki 4 ay hele de bebek hareketliyse tedirgin edebilir sizi. Ben oda yapmadim park yatakta 4.5 yaşına kadar yatti. Yanlari file oldugu icin kolunu bacagini ordan oraya savuran minnoslarin cani acımıyor aglamiyor bu yuzden de uyanmıyor. Büyüyen besik de olsa lobilya bana bebekte kullanışlı gelmiyor. Biz tatile giderken hep katlayıp götürdük yerinde mis gibi uyudu.
Canim, o da sayiliyormus. Ben de 10 haftalik kaybettim. Su an karnim cikti, doktora erken degil mi diye sordum, ikinci gebelik oldugu icin normal dedi.
Insan illa bir değişiklik istiyor. Ama benim iki oğlum var simdi biri 6 yaşında diğeri 11 aylık masallah birbirlerine deli oluyorlar. Art arda ayni olunca guzel oluyor.1 tane var abla zaten ben onu kovalıyorum hergün buda pipili olursa işimiz varama oğlumda çok erkek hissetmiştim rüyalar görmüştüm hepsi tuttu bunda da kız hissettim kız rüyası gördüm bakalım ne olcak merak içinde bekliyorum ama benim olmasa da senin bence kız
İnanır mısın benim de aynı böyle ama sadece akşamları hele sabah kalkınca hiç bir şey olmuyor16+4 den son ult gore 16+2 den selamlar bu akşamki hali neden gündüzleri bu kadar belli değil ne zaman belli olcak
Yeni randevu alirken tarihe bakmamistim. 3 hafta sonra dedi doktor. Simdi gelen mesaji okudum. Yasasaydi dogum yapacagim gunde kontrol randevum varmis.
Simdi büyük bir odada küçük baska odada biz 3 aydan beridir ayri yatiyoruz bebekle. Hatta huyuk oğlumu 20 günlükken odasinda yatirmaya basladim. Simdi park yatak 3. Yr kalacak 1 ve 2 numara icin montessori ranza düşünüyorum oyun odalari var oraya koyup 3. Yü de kisa sürede ayirmayi planliyorum. Siddetle parkbyatak tavsiye ederim.En sonunda ne alacağımı bende merak edıyorum gercekten.
Bugunku usg’yi paylasmamisim. İkra Meyra iki seferdir kiz diyor.
Kiz diye diye getiriyorum kizcemi.
Sağol canım inşallah hepimiz icin güzel haberler olur.Oppss hanımlar sohbetiniz bol olsun. Ne çok yazışmışsınız valla. Üşenmedim hepsini okudum. Kanaması olanların kanaması geçmiş olsun , bulantısı olanların bulantıları son bulsun inşallah.
Yarın bebişini görecekler mutlu haberlerinizi bekliyoruz ❤❤❤
Yaa valla okadar kafam karışık ki tecrübesiz olunca bide. Bebek odası yapmaya karar verdim. Ama nasıl olcak blmıom. Beşiği yatak odasına mı tasıcam. Yoksa anne yanı mı alıcam yoksa takım alırken yanında genelde sepet besık verıolar onu mu kullansam bilemedim
Çok şükür canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınYok kiz ne hatirlatmasi oyle bi sıkıntım yok saglikli olmayacaklardi zaten o yuzden üzülmüyorumher serde bi hayir vardir rabbim en dogru zamanda gonderdi mucizemi sukurler olsun ❤
Öyle canım insanoğlu istiyoruz işte ama olmasa da o da evlat bende iyi geçineceklerini düşünüyorumInsan illa bir değişiklik istiyor. Ama benim iki oğlum var simdi biri 6 yaşında diğeri 11 aylık masallah birbirlerine deli oluyorlar. Art arda ayni olunca guzel oluyor.
İnanır mısın benim de aynı böyle ama sadece akşamları hele sabah kalkınca hiç bir şey olmuyornormal sanırım
Teşekkür tavsiyeniz için tecrübe cok önemlı cıdden. Biz şuan bizi ne bekledgni bilmediğimiz içinSimdi büyük bir odada küçük baska odada biz 3 aydan beridir ayri yatiyoruz bebekle. Hatta huyuk oğlumu 20 günlükken odasinda yatirmaya basladim. Simdi park yatak 3. Yr kalacak 1 ve 2 numara icin montessori ranza düşünüyorum oyun odalari var oraya koyup 3. Yü de kisa sürede ayirmayi planliyorum. Siddetle parkbyatak tavsiye ederim.
Ben size oglumda yaptigimi yazayim belki fikir olur.Yaa valla okadar kafam karışık ki tecrübesiz olunca bide. Bebek odası yapmaya karar verdim. Ama nasıl olcak blmıom. Beşiği yatak odasına mı tasıcam. Yoksa anne yanı mı alıcam yoksa takım alırken yanında genelde sepet besık verıolar onu mu kullansam bilemedim
Çok şükür canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Oda hiç düşünmüyordum sonra baktım beşik alınacak gardırop alınacak e sadece şifonyer kalıyor takım olması için. Madem alınacak hepsi takım olsun bari dedim.Ben oda yapicam sepet besikler kullanisli degil ayriyetten anne yani alcam
Ne taraftasiniz merak ettim Silivri tarafları mı Şile tarafları mı? Uzak dediginize gore bunlar canlandi. Esim sileli yazın bile yorganla uyuyorum gittigimdeEvet herkes ayni seyi soyluyor banada kalsa cok guzel geçecek gibi geliyoristanbuldayım ama biraz daha sehrin disinda oldugum icin istanbulun icersine gore cok daha rahat yerdeyim hava olarak cok zorlancagimi düşünmüyorum agustosta bile hirkasiz inmiyorum akşamları insallah umduğum gibi olur
Dolap biraz daha büyüyünce ihtiyaç oluyor 3 yaş civari bence. Onun disinda şifonyer işimizi gördü cekmeceleri geniş ama çok derin olmasın derim onun yerine çekince arkaya cok rahat ulaşabileceğiniz tarzda olsun biz internetten siparis verdik bunlari dusunmemistik ama yine de bebek olduğu icin kucuk parçalar ve gruplandirip katlayip koyabilirsiniz. Bizim 1 numara gece mis gibi sabaha kadar uyurdu 3.5 aydan sonra. Anne yani hic kullanmadim mesela. Bu tur seyler tamamen ihtiyaca gore sekilleniyor.Oda hiç düşünmüyordum sonra baktım beşik alınacak gardırop alınacak e sadece şifonyer kalıyor takım olması için. Madem alınacak hepsi takım olsun bari dedim.
Montessori yatak kullandiginiza göre memnun oldugunuzu düşünüyorum ben de ranza alacağım tavsiyeleriniz neler?Ben size oglumda yaptigimi yazayim belki fikir olur.
İlk 1 sene sepet besik kullandik ondan memnundum cok ama boyut kucuk geliyor 1 senenin sonunda. Sonrada şu montesori yataklardan aldim yerden olanlardan catısız. O zamandan beride onda uyuyor.
İlk zamanlar icin anne yanı mutlaka gerekli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?