Maşallah canım.Sağlikla inşallah . Doktorlarımız çok benziyor:))Kizlar, detayli ultrasondan ciktim. Allah’a sukur her sey yolunda. İkili test vs yaptirmiyorum malum. Doktor Nifty test icin tekrar gereksiz, para tuzagi bosuna yaptirma dedi. İkili test Nifty’den daha kiymetli bir test diye soyledi. daha fazla parametreye bakiliyormus ikilide.
Bir sonraki randevumu 3 hafta sonraya verdi. Cinsiyeti goruyor fakat soylemiyor. 1% bile olsa degisme ihtimali onun icin etik disi, 16. Haftada tahminimi, 19. Haftada kesin cinsiyeti soylerim dedi.16. Hafta sonra degisme ihtimali daha az olurmus. CD ile goruntuleri verdi. Onlari inceleyecegim belki kendim gorurum.
Bizden haberler boyle. Allah’a sukur her sey yolunda. Hepimiz insallah hep guzel haberlerle doneriz.
Her seyin basi sağlık Allah hepimizin gönlüne göre versin hayırlısını versin.Öyle canım insanoğlu istiyoruz işte ama olmasa da o da evlat bende iyi geçineceklerini düşünüyorumsadece hissiyat gördüğüm rüyalar ve çevremdekilerin hep kız demesinden dolayı kız diye tutturmuş durumdayım yoksa erkek de olsa sorun değil benim için ikisi de evlat
Amiiin inşallah Rabbim sağsalim kavuşmayı nasip etsinHer seyin basi sağlık Allah hepimizin gönlüne göre versin hayırlısını versin.
Yorumları okuyun bence çoğu çocuğum düştü vs yazmış bu ve benzeri ürünlereİyi akşamlar hamişleeerr. Şöyle bişey alsak mı ki? Tecrübeli anne adayları ne dersiniz? Salonda kullanmak için düşünüyorum
Her seyin basi sağlık Allah hepimizin gönlüne göre versin hayırlısını versin.
Benimki bu sekilde 3 taraflı ama yarım olan diger taraf yok. Oraya yatak bariyeri taktım dusme riski yokMontessori yatak kullandiginiza göre memnun oldugunuzu düşünüyorum ben de ranza alacağım tavsiyeleriniz neler?
Ay masallah sizin 1 numaraya :) ne yaptınız ne ettiniz bizede anlatınDolap biraz daha büyüyünce ihtiyaç oluyor 3 yaş civari bence. Onun disinda şifonyer işimizi gördü cekmeceleri geniş ama çok derin olmasın derim onun yerine çekince arkaya cok rahat ulaşabileceğiniz tarzda olsun biz internetten siparis verdik bunlari dusunmemistik ama yine de bebek olduğu icin kucuk parçalar ve gruplandirip katlayip koyabilirsiniz. Bizim 1 numara gece mis gibi sabaha kadar uyurdu 3.5 aydan sonra. Anne yani hic kullanmadim mesela. Bu tur seyler tamamen ihtiyaca gore sekilleniyor.
Yüzü koyun yatırdım karni tok alti kuru yatardi o da biz de dinlenirdik. Gunduz de kurulu saat gibi 2 saat uyur 2 saat uyanikti cok duzenliydi ama iri bebekti hantaldi motor gelişimi geriden geldi. Simdi de 2 numara tam tersi. Huzursuz uykusuz ağlak:)Ay masallah sizin 1 numaraya :) ne yaptınız ne ettiniz bizede anlatın ❤ Benim oglan ilk 2 sene emmeyi bırakana kadar abartmıyorum ben diyim 10 siz diyin 15 bazen sayıyodum en cok 18 leri gördüğüm cok oldu gece uyanmasi olarakHunilik vaziyetteydim.
Simdi bu durumlar beni bekliyor. 2 numara ikize bedel maşallah:) bir de 3 numara doğunca 6Ay masallah sizin 1 numaraya :) ne yaptınız ne ettiniz bizede anlatın ❤ Benim oglan ilk 2 sene emmeyi bırakana kadar abartmıyorum ben diyim 10 siz diyin 15 bazen sayıyodum en cok 18 leri gördüğüm cok oldu gece uyanmasi olarakHunilik vaziyetteydim.
Olurlar olurlar araları kısa olmus 2 ve 3 ün bence onlar guzel oyun arkadası olur.Simdi bu durumlar beni bekliyor. 2 numara ikize bedel maşallah:) bir de 3 numara doğunca 6
Aydan sonra insallah birbirlerine arkadas olurlar yoksa yandım:)
Ne taraftasiniz merak ettim Silivri tarafları mı Şile tarafları mı? Uzak dediginize gore bunlar canlandi. Esim sileli yazın bile yorganla uyuyorum gittigimde
Oda hiç düşünmüyordum sonra baktım beşik alınacak gardırop alınacak e sadece şifonyer kalıyor takım olması için. Madem alınacak hepsi takım olsun bari dedim.
Evet kızda yanılma payı daha yüksek sanırım artık bende bir ay sonra gittiğimde kesin öğrenirim heralde hakkımızda hayırlısıCanım 13+5 de bana %80 kız ama 10 gün sonra gel kesinleştirelim dedi. 15+1 de uzun uğraşlar sonucu kesin kız dedi. Ama ben de hala inanamıyorum çünkü kızın değişme ihtimali daha fazla diyorlaralışveriş yapmaya da devam tabi bu arada bakalım haftaya gittiğimde tekrar sorucam ben de. Ama nedense değişeceğine çok inanmıyorum çünkü benim doktorum 11+5de görmüştü parti yapmayı düşündüğüm için söylememişti. Hakkımızda hayırlısı
Bilirim o köyüSilivriye yakinim canim buyukcekmece turkobadayim şileyide cok severim sofular koyunde babamin arkadaşının yazligi var her yaz giderdik bi kac senedir haric
Nasıl geçtii?Hayır canım 15:15'te randevum.
Plesantanın asagida olmasi gerek dinlenmeniz gerek kendinizi pek yormamaniz gerek + cinsel iliski olmamalı. Bunlara dikkat ederseniz bi sorun olmaz Allahin izniyle. Benim arkadaslarimdan bunu yasayan cok oldu hepsinin cocuklari kucaklarındaKızlar günaydın 13+3 oldum bu sabah kanamam oldu acildeyim şimdi serum, fitil, iğne verildi. Bir hafta da raporluyum. Plesanta biraz aşağıdaymış içeride görünen kanama alanı yok. Ağlayarak geldim buraya var mı bu gelişmelerden yaşayan? Morale ihtiyacım var
Çok geçmiş olsun. Bebeğin suan seni hissediyor güçlü durmalısın annesi.Kızlar günaydın 13+3 oldum bu sabah kanamam oldu acildeyim şimdi serum, fitil, iğne verildi. Bir hafta da raporluyum. Plesanta biraz aşağıdaymış içeride görünen kanama alanı yok. Ağlayarak geldim buraya var mı bu gelişmelerden yaşayan? Morale ihtiyacım var
GünaydınGünaydın güzel anneler çok yazamıyorum ama takipteyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?