2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Maşallah canım.Sağlikla inşallah . Doktorlarımız çok benziyor:))

Her seyin basi sağlık Allah hepimizin gönlüne göre versin hayırlısını versin.

Montessori yatak kullandiginiza göre memnun oldugunuzu düşünüyorum ben de ranza alacağım tavsiyeleriniz neler?
Benimki bu sekilde 3 taraflı ama yarım olan diger taraf yok. Oraya yatak bariyeri taktım dusme riski yok

Eklentiler

• 9B6570F7-BEB5-4B72-ABF0-992849230129.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 35
Ay masallah sizin 1 numaraya :) ne yaptınız ne ettiniz bizede anlatın Benim oglan ilk 2 sene emmeyi bırakana kadar abartmıyorum ben diyim 10 siz diyin 15 bazen sayıyodum en cok 18 leri gördüğüm cok oldu gece uyanmasi olarak Hunilik vaziyetteydim.

Yüzü koyun yatırdım karni tok alti kuru yatardi o da biz de dinlenirdik. Gunduz de kurulu saat gibi 2 saat uyur 2 saat uyanikti cok duzenliydi ama iri bebekti hantaldi motor gelişimi geriden geldi. Simdi de 2 numara tam tersi. Huzursuz uykusuz ağlak:)

Simdi bu durumlar beni bekliyor. 2 numara ikize bedel maşallah:) bir de 3 numara doğunca 6
Aydan sonra insallah birbirlerine arkadas olurlar yoksa yandım:)

Simdi bu durumlar beni bekliyor. 2 numara ikize bedel maşallah:) bir de 3 numara doğunca 6
Aydan sonra insallah birbirlerine arkadas olurlar yoksa yandım:)
Olurlar olurlar araları kısa olmus 2 ve 3 ün bence onlar guzel oyun arkadası olur.
Uyku demekki tamamen sans meselesi. Benim oglumda dediginiz gibi iriydi ve bazı fiziki seyleri hep totoyu kaldıramadıgı icin gec yapti ama uykuya faydasi olmamisti bizde.
İnsallah hepimizin cocugu uysal olsun uykuyu seven olsun.
Mama almis miydi merak ettim. Sanki mama alan bebekler daha guzel uyuyor gibime geliyor.

Ne taraftasiniz merak ettim Silivri tarafları mı Şile tarafları mı? Uzak dediginize gore bunlar canlandi. Esim sileli yazın bile yorganla uyuyorum gittigimde

Silivriye yakinim canim buyukcekmece turkobadayim şileyide cok severim sofular koyunde babamin arkadaşının yazligi var her yaz giderdik bi kac senedir haric

Evet kızda yanılma payı daha yüksek sanırım artık bende bir ay sonra gittiğimde kesin öğrenirim heralde hakkımızda hayırlısı

Kızlar günaydın 13+3 oldum bu sabah kanamam oldu acildeyim şimdi serum, fitil, iğne verildi. Bir hafta da raporluyum. Plesanta biraz aşağıdaymış içeride görünen kanama alanı yok. Ağlayarak geldim buraya var mı bu gelişmelerden yaşayan? Morale ihtiyacım var

Plesantanın asagida olmasi gerek dinlenmeniz gerek kendinizi pek yormamaniz gerek + cinsel iliski olmamalı. Bunlara dikkat ederseniz bi sorun olmaz Allahin izniyle. Benim arkadaslarimdan bunu yasayan cok oldu hepsinin cocuklari kucaklarında İslerine gidip gelip evde cok yorulmadılar

Çok geçmiş olsun. Bebeğin suan seni hissediyor güçlü durmalısın annesi.
Bu arada ben bu durumu yaşamadım ama forumda baktım hemen başka yaşayan var mı diye. Diğer gruplardaki annelerde de olmuş. Doktorları daha sonra plesantanın yukarı çıkabileceğinden bahsetmiş.
Doktorun ne diyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…