2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Günaydın, geçmiş olsun. İçeride kanama alanı yokmuş, hiç kafaya takma. Moralin yüksek olsun ki bebiş mutlu olsun. Diğer kanama geçer gider. Yemek ve tuvalet harici hep uzanır vaziyette ol. Azıcık tatilin tadını çıkar.

Önceki gebelirgin 2 ay her gun kanamalı geçti şükür zamanında dogurdum Rabbim korusun canım iyi düşün dua et iyi olsun ins

Ay kızlar çok kötü idrarda yanma duramıyorum korktum da bunu yaşayan var mı?
Enfeksiyon oldu sanırım
İş yerindeyim çıkamıyorum çıkışta acile gitsem geç mi olur

Doktor büyüdükçe yukarı çıkacaktır inşallah dedi. Üzüntü ve stresten uzak duracağım

Baya baya hızlısınız Kolay gelsin
Mecbur valla Napalım
Sağol canım
Enfeksiyon oldu sanırım
İş yerinden ayrılamıyorsan suya yüklen yanma olsa da bol bol iç tutmadan lavaboya git canım. Aciliyetten değil ama böyle çekmemen için doktora gidip ilaç Alman daha iyi olur. Yani gidebilsen iyi aslında. Çünkü Şase ile hemen geçiyor çünkü genelde. Hamileyken bende kullanmıştım.

günaydın kızlar
ya ben bi kaç gündür hatta bu hafta komple şu down sendromu riskine biraz fazlaca takım.
neyse sizin de canınızı sıkmayayım
o yüzden çok girmedim açıkçası, kendi kendime sorun bulup bunu büyütüp duruyorum.
artık tamamen doktorumun ellerine bırakıcam kendimi.
ne gelirse allahtan yapacak hiçbir şey yok çünkü.

Enfeksiyon oldu sanırım

canım sistit olmuşsun çok normal
ben idrarda yanma yaşamadım direk idrarımı yapamadım bir gün
doktora git hemen bir şey önerirler zaten.
eğer çok aşırı değilse kesinlikle pamuklu çamaşırlar giyip sıcak suyla yıka oranı, yani taharat alırken işte sıcak su kullan.

Günaydın kuzum bende o durumdayım. İkili testimiz çok iyi çıktı. Bi problem yok. Dün 4lü yaptırdım öğleden sonra sonucu almaya gidicem ama dünden beri kendımı yiyorum. Ya kötü bişey cıkarsa falan dıye butun modun düşük. O kafayla yatınca tabi ruyamda da öyle seyler gördüm

Doktor büyüdükçe yukarı çıkacaktır inşallah dedi. Üzüntü ve stresten uzak duracağım
İnşallaah.. Sizde kadınlar kulübünde aratın birçok kişinin yaşadığını ve sağlıklı bir şekilde bebeklerine kavuştuğunu göreceksiniz.

Oh oh maşallaahh... Gözün aydın

Bana dün doktorum down sendromu varsa el serçe parmağı genellikde 3 değil 2 boğumdan oluşur dedi. Sanırım ayak başparmağında da diğer parmaklar arasında boşluk oluyormuş. Parmakların boğumlarını saydı. 2 li test yaptırmıştım. Diğerlerini yaptırmak sana kalmış dedi ama 3 lü 4 lü ve diğer testleri ben de yaptırmayacağım. Ne gelirse Allah'tan diyorum ben de .

Enfeksiyon oldu sanırım
Hamilelikten önce çok oluyordu. Hem yanıyor hem sürekli tuvaletin varmış hissi oluyor. Onun suda karıştırılan bir ilacı vardı ama hamilelikte kullanılır mı bilmiyorum. Sen doktora gidene kadar içebildiğin kadar su iç. Ama aynı zamanda tuvalete girme dayanabildiğin kadar dayan öyle gir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…