2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Monurol o ilaç kullanılıyor gebelikte de.

Dertli çoçuğumun fotoğrafını da paylaşayım. Dün 1,5 saat boyunca düşünür moddaydı

Yaaaa annesi neden dertli diyorsun ki? Dün doktorum bana "Filozof olacak bu" dedi. Benimki de sürekli düşünüyor. Şimdi doktorun verdiği usg videolarını izliyorum. Aman Allah'ım içimde resmen bir dünya var! Allah bize nasıl bir şey bahşetmiş, kafayı yememek elde değil. Minyatür insan!

Sevindim canım. Bir gerilimden kurtuldun her test geriyor insanı ister istemez.

Allah'a şükür, yola sadece detay usg'lerle devam edeceğim. İnşallah farklı bir sıkıntı görülmez ve başka şeye gerek kalmaz. Dünden beri ayaklarım yere basmıyor.

Ay kızlar çok kötü idrarda yanma duramıyorum korktum da bunu yaşayan var mı?
Enfeksiyon oldu sanırım
İş yerindeyim çıkamıyorum çıkışta acile gitsem geç mi olur
Geç olmaz cnm. Hemen idrar testi alırlar. İlaç verirler şıppadanak geçer.

Ay gerçekten ya

Kızarsınn diye yazamadım dün canım. Ama bugün tutamayacağım bana erkek gibi geliyor

Fıstığım, neden kafana takıyorsun? Yazık değil mi sana da, bebeğine de? Azıcık akışına bırak güzelim. Neticede her şey olacağına varmıyor mu? Şu zamanları kafaya takarak geçirdiğimiz için pişman olmayalım nolur.

Daha önce de yazmıştım, kardeşime de down sendromlu dediler, ama şu an yeğenim tam bi aslan parçası. Yaşıtlarına göre her boyutta önde gidiyor. Bu olasılıkların ne kadar düşük olduğunu biliyorsun değil mi? Hadi güzelim, gebeliğin tadını çıkarmaya başlar lütfen. Her şey güzel olacak.

Kızarsınn diye yazamadım dün canım. Ama bugün tutamayacağım bana erkek gibi geliyor

Özellikle kayınpederim o kadar çok erkek istiyor ki, az önce de konuştuk. Onun hatrına kızmıyorum canım. Hayırlısı olsun inşallah. Eşimin ailesinde eşim son erkek evlat. Babası da tek erkekmiş. Diğer yeğenler hep kız. Babası erkek torun istiyor.

Bizim tarafta 2 erkek, 1 kız torun var. Bizimkiler de kızdan yana tercih ediyorlar. Sağlıklı, sıhhatli doğsun da, gerisi gerçekten mühim değil. Hüma yerine, Hümacan koyarız adını olur biter.

çok teşekkür ederim kızlar rahatlattınız beni
ay burası iyiki var

Kızlar 11 hafta 4 günlük olmuşuz cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz?? Kafası ne tarafta çözemedim

Eklentiler

• IMG-20200221-WA0011.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar 11 hafta 4 günlük olmuşuz cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz?? Kafası ne tarafta çözemedim

Maşallah annesi, benimkinin 11 haftalık görüntüsüne benziyor. Kafası sağ tarafta, sivri olan yer çenesi.

Ben çocuğumu ekran fotoğrafı yaptım. Çok tatlılar ya gözlerim doldu yine

Benim elim gördüğümden beri çenemde. Eşim diyor ki, hareketleri aynı sen. Ama ben de babasına benzettim burun, ağız, çene bölgesini. El kadar bebekten yaptığımız çıkarımlara bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…