Teşekkür ederimmOh oh maşallaahh... Gözün aydın
Yaa burnu falan nasıl belliDertli çoçuğumun fotoğrafını da paylaşayım. Dün 1,5 saat boyunca düşünür moddaydı
Monurol o ilaçHamilelikten önce çok oluyordu. Hem yanıyor hem sürekli tuvaletin varmış hissi oluyor. Onun suda karıştırılan bir ilacı vardı ama hamilelikte kullanılır mı bilmiyorum. Sen doktora gidene kadar içebildiğin kadar su iç. Ama aynı zamanda tuvalete girme dayanabildiğin kadar dayan öyle gir.
Aaa artık yüzü nasıl belli olmuşDertli çoçuğumun fotoğrafını da paylaşayım. Dün 1,5 saat boyunca düşünür moddaydı
Dertli çoçuğumun fotoğrafını da paylaşayım. Dün 1,5 saat boyunca düşünür moddaydı
Sevindim canım. Bir gerilimden kurtuldun her test geriyor insanı ister istemez.Hanımlar doktorum gereksiz gördüğü için (dün buruğun kemiği dahil tüm ölçüler normal çıktı) NIPT testi yaptırma dedi. Ümraniye'deki randevumu iptal ettim.
Sevindim canım. Bir gerilimden kurtuldun her test geriyor insanı ister istemez.
Geç olmaz cnm. Hemen idrar testi alırlar. İlaç verirler şıppadanak geçer.Ay kızlar çok kötü idrarda yanma duramıyorum korktum da bunu yaşayan var mı?
Enfeksiyon oldu sanırım
İş yerindeyim çıkamıyorum çıkışta acile gitsem geç mi olur
Yaaaa annesi neden dertli diyorsun ki? Dün doktorum bana "Filozof olacak bu" dedi. Benimki de sürekli düşünüyor. Şimdi doktorun verdiği usg videolarını izliyorum. Aman Allah'ım içimde resmen bir dünya var! Allah bize nasıl bir şey bahşetmiş, kafayı yememek elde değil. Minyatür insan!
Kızarsınn diye yazamadım dün canım. Ama bugün tutamayacağım bana erkek gibi geliyorYaaaa annesi neden dertli diyorsun ki? Dün doktorum bana "Filozof olacak bu" dedi. Benimki de sürekli düşünüyor. Şimdi doktorun verdiği usg videolarını izliyorum. Aman Allah'ım içimde resmen bir dünya var! Allah bize nasıl bir şey bahşetmiş, kafayı yememek elde değil. Minyatür insan!
Eki Görüntüle 2594047 Eki Görüntüle 2594048
günaydın kızlar
ya ben bi kaç gündür hatta bu hafta komple şu down sendromu riskine biraz fazlaca takım.
neyse sizin de canınızı sıkmayayım
o yüzden çok girmedim açıkçası, kendi kendime sorun bulup bunu büyütüp duruyorum.
artık tamamen doktorumun ellerine bırakıcam kendimi.
ne gelirse allahtan yapacak hiçbir şey yok çünkü.
Kızarsınn diye yazamadım dün canım. Ama bugün tutamayacağım bana erkek gibi geliyor
canım sistit olmuşsun çok normal
ben idrarda yanma yaşamadım direk idrarımı yapamadım bir gün
doktora git hemen bir şey önerirler zaten.
eğer çok aşırı değilse kesinlikle pamuklu çamaşırlar giyip sıcak suyla yıka oranı, yani taharat alırken işte sıcak su kullan.
Hamilelikten önce çok oluyordu. Hem yanıyor hem sürekli tuvaletin varmış hissi oluyor. Onun suda karıştırılan bir ilacı vardı ama hamilelikte kullanılır mı bilmiyorum. Sen doktora gidene kadar içebildiğin kadar su iç. Ama aynı zamanda tuvalete girme dayanabildiğin kadar dayan öyle gir.
Kızlar 11 hafta 4 günlük olmuşuz cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz?? Kafası ne tarafta çözemedim
Ben çocuğumu ekran fotoğrafı yaptım. Çok tatlılar ya gözlerim doldu yineYaaaa annesi neden dertli diyorsun ki? Dün doktorum bana "Filozof olacak bu" dedi. Benimki de sürekli düşünüyor. Şimdi doktorun verdiği usg videolarını izliyorum. Aman Allah'ım içimde resmen bir dünya var! Allah bize nasıl bir şey bahşetmiş, kafayı yememek elde değil. Minyatür insan!
Eki Görüntüle 2594047 Eki Görüntüle 2594048
Ben çocuğumu ekran fotoğrafı yaptım. Çok tatlılar ya gözlerim doldu yine
Yanlış görmüyorsam kafa sağ taraftaKızlar 11 hafta 4 günlük olmuşuz cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz?? Kafası ne tarafta çözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?