2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Yeni bir günden merhaba kızlar
Bunlar ne yapıyor gibisinden bakıyor :)))
Sağlıkla doğsun annesi
Gerçekten inanamıyor insan

Benim elim gördüğümden beri çenemde. Eşim diyor ki, hareketleri aynı sen. Ama ben de babasına benzettim burun, ağız, çene bölgesini. El kadar bebekten yaptığımız çıkarımlara bak.
Bizde de aynı muhabbet. Bizimde eller yüzde kapatıyor yüzünü. Ama kafası aynı babasıı
Baksana teyzesii ya ısırcam kollarınııııı

Yeni bir günden merhaba kızlar

Bunlar ne yapıyor gibisinden bakıyor :)))
Sağlıkla doğsun annesi
Gerçekten inanamıyor insan

"Bi rahat bırakmadılar yaaaeee"...
Tribini yediğim.

Amin canım, inşallah hep beraber sağlıkla alırız kucağımıza, güzel günlerde büyütürüz.

Bizde de aynı muhabbet. Bizimde eller yüzde kapatıyor yüzünü. Ama kafası aynı babasıı
Baksana teyzesii ya ısırcam kollarınııııı
Eki Görüntüle 2594070

Oyyyy kurban olsun teyzesi onu verene. Bacaklarını, kollarını, totosunu ayrı ayrı ısırırım, yerim yer. Paparazziden bıkmış çocuk şimdiden. İlerde poz da verdiremezsin annesi.

BeratBatuhanMeva bu mesajımı okuyorsan şifreni çalışan @gmail.com adresine yolladık. LÜTFEN yeni üyelik alma !

Sistem şifre yolluyor ama senin eski adresie yolluyor yani @hotmail.com olana. Oysa sen onu yıllardır kullanmıyorsun değil mi ?

BeratBatuhanMeva canım, alabildin mi hesabı? Az önce yeni kullanıcını alıntırken sayfa hata verdi, şimdi o kullanıcıdan yazdıkların sayfada yok.

Eki Görüntüle 2594092
Dun esimin eline bu corabi verdim havalara uctu doktor buyuk ihtimal kiz dedi diye hevesle yaptim 2 hafta sonra doktora gidicem umarim degismez
Cok güzel bende böyle bir süpriz düşünüyorum eşime kız olursa erkek olursa artık bünye alıştığı için şaşırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…