2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Cok güzel bende böyle bir süpriz düşünüyorum eşime kız olursa erkek olursa artık bünye alıştığı için şaşırma
Bizimkine devlete gittigim icin ilk olarak doktorun odasinda ultrason yoktu o yuzden ogrenemedim dedim oda hastaneyi arastirmis dedi ki 7 tane ultason cihazi varmis bi mr makineleri eksikmis diyince dedim en iyisi corabi vereyim direkt geldiginde yoksa supriz yapamicam dedim aceleye geldi ama guzel oldu yine de

yaa doktorum önermedi , vazelinden başka hiç bişey kullanamıyorum ,çok zormuş
yine de teşekkür ederim

Eki Görüntüle 2594128
Yeşil elmaya bayılıyorum
Bir yiyecek bu kadar mı güzel olur
Kızlar sizin varmı bu dönem böyle çok severek yediğiniz birşey

Afiyet olsun canım.
Mısır ekmeği favorim şu aralar. Normalde ekmek yemeyen ben, mısır ekmeğine akrostiş yazacak kıvama geldim.

2 hafta sonra doktora gidecekler olarak napsak yaa 6 mart tarihi mıh gibi kazındı aklıma, bi gelse o gün.
Vakit yaklaştıkça merakım artıyor :)

Kızlar, bir de yüzümde isilikler sivilceler oluştu hiç alışık değilim buna. Kimileri kız bebek anneyi çirkinleştirir der, ona mı yorsam acabaa

olabilir aslında öyle derler çünkü.

ben de bugün afp testimin sonucunu aldım.
böyle sonuç alınca doktor bir daha bakmıyor ultrasonla, bir ara çok ultrasona girdiğim için de bakmaya gerek görmedim bir daha.
12 sinde gitmiştim doktora şimdi 7 marta alıcam randevumu.
doktor kendisi detaylı ultrason için birini önerecekmiş.
bu arada sıra beklerken bir kadın smear testi sonucunu alıyordu, gencecik kız sandım meğer 2 oğlu varmış
neyse doktorum için ona güvenin ben iki çocuğumda da bu doktora geldim normal doğum yaptım dedi
ben de artık onu araştır bunu araştır çok yapamayacağım, kendimi doktoruma emanet ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…