Bizimkine devlete gittigim icin ilk olarak doktorun odasinda ultrason yoktu o yuzden ogrenemedim dedim oda hastaneyi arastirmis dedi ki 7 tane ultason cihazi varmis bi mr makineleri eksikmis diyince dedim en iyisi corabi vereyim direkt geldiginde yoksa supriz yapamicam dedim aceleye geldi ama guzel oldu yine de
okadar çok isterimki kıvırcık olmasınıçünkü 2çocuğumda düz saçlı bu bari bana benzesene gğzel tanışmışsınız ya
çok geçmiş olsun hiç uçuk çıkarmadım ama eczanelerde uçuk için kremler oluyor tabi hamilelikte kullanılır mı bilmiyorum geçen eczanede rastgelmiştim
Canim allah gonlune gore versin insallah saglikli ve hayirli evlat olsun en onemlisi bu tabi ama insanin icinden gecen oluyor tabi bi de 2 erkekten sonra
ben de bugün afp testimin sonucunu aldım.
böyle sonuç alınca doktor bir daha bakmıyor ultrasonla, bir ara çok ultrasona girdiğim için de bakmaya gerek görmedim bir daha.
12 sinde gitmiştim doktora şimdi 7 marta alıcam randevumu.
doktor kendisi detaylı ultrason için birini önerecekmiş.
bu arada sıra beklerken bir kadın smear testi sonucunu alıyordu, gencecik kız sandım meğer 2 oğlu varmış
neyse doktorum için ona güvenin ben iki çocuğumda da bu doktora geldim normal doğum yaptım dedi
ben de artık onu araştır bunu araştır çok yapamayacağım, kendimi doktoruma emanet ediyorum.