2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bende cigkofte yiyorum surekli nar eksisini cigkofteden fazla oluyor ama her gun illa yicem
Kendiniz mi yapıyorsunuz merak ettim?

Ben bir defa yedim etsiz, acayip iyi gitti ama ne kadar hijyenik işte böyle bir güvensizlikle yedim Bir de yeşilliksiz yedim dışarıda olunca, hiçbir şey anlamadım yediğimden :-D

Yok mama almadı. Anne sütüyle..

Afiyet olsun. Benim de canım çekiyor ama doktorum yeme dedi diye yemiyorum.
Etsiz yersen sorun olmaz abla canın istiyorsa bence bi seferlik yiyebilirsin insanın içinde kalıyo yoksa etli iyi değil çiğ et olduğu için hastalık yapıyomuş ben yiyorum bi sıkıntı olmuyor ama bulgur normalde de seni rahatsız ediyorsa biraz zorlanabilirsin

Valla canim bende yesilliksiz yiyorum acikcasi ama hijyen konusunda artik allaha emanet suana kadar sknti cikmadi

Doktorun bir bildiği vardır dedim bağrıma bastım çiğköfteyi. Şimdi yerim, bir şey olur, fırça çekiyor adam.

En iyisini yapmış olursun, ben de doktor değiştirdim, daha doğrusu ilk gidişimde değişmiş olacak randevumu aldım bekliyorum ve doktor sayfasını kafamda kapattım. Hem bak sen de 1. ağızdan ne güzel referans almışsın, için rahat olsun.

Ben daha gitmeden memnun kalacağımdan öyle eminim ki yaptığıma bak, randevu aldığım doktora giden aynı haftada olduğum bir tanıdığım var ve ona Decavit başlatmış, ben de bugün aldım içmeye başladım :-D 2 haftayı boş geçirmiş olmayayım, nasılsa doktorum önermiş diye :-D

Aklıma gelmişken sormak istediğim bir şey var. Doktor bana Pregnacare ve D vitamini kullandırıyor. D vitamini zaten her gün bir fıs al, Türk kadınlarının kronik sorunu bu demişti. Pregnacare'i de tüm gebelik boyunca kullandıracakmış.

Sizde durumlar nasıl?

Kiyamam yaa etsiz aslinda bisi olmaz ama

Olmadı bir sıkım yer nefsimi köreltirim o kadardan bir şey olmaz. Ama şu aralar zaten her yediğim sıkıntı olduğu için şöyle ağzımın tadı geldiğinde yaparım.

Sen bilirsin o zaman ablacım riske atmıyım diyosun geçen gün canım bi meyvenin reçelini istedi o gün bulamadım yiyemedim 2 gün sonra o meyve rüyalarıma girdi

Allah'a şükür şu ana kadar tek bir şey rüyalarıma giriyor. Onun da çıkmasına en fazla 1 ay kaldı. Ama her gece rüyamda yiyorum. "Pleasure delayer" diye bir tanım var. Zevki erteleyen desek yanlış olmaz. Normalde de uyguladığım bir şey, ne kadar geç o kadar haz duyarım. Bunu da ona dönüştürdüm ama ağzımın suyu akıyor artık. Neyse kendime alayım. Az kaldı az diye telkin edeyim.

ay ben şu an hala
pregnacare günde bir kez
osteocare günde 2 kez ama 1 kez alıyorum hep unutuyorum 2.yi
ligone omega 3 günde bir kez kullanıyorum.

geçen hafta tekrar sordum devam dedi
bir de geçen hafta detaylı kan tahlili istedi tekrar, sağlık ocağına gidip kan testi isteyeceğim hepsini.
7sinde de onlarla gideceğim işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…