Kendiniz mi yapıyorsunuz merak ettim?Bende cigkofte yiyorum surekli nar eksisini cigkofteden fazla oluyor ama her gun illa yicem
Ya ikinci fotodaki pipimiYaaaa annesi neden dertli diyorsun ki? Dün doktorum bana "Filozof olacak bu" dedi. Benimki de sürekli düşünüyor. Şimdi doktorun verdiği usg videolarını izliyorum. Aman Allah'ım içimde resmen bir dünya var! Allah bize nasıl bir şey bahşetmiş, kafayı yememek elde değil. Minyatür insan!
Eki Görüntüle 2594047 Eki Görüntüle 2594048
Ya ikinci fotodaki pipimiYaaaa annesi neden dertli diyorsun ki? Dün doktorum bana "Filozof olacak bu" dedi. Benimki de sürekli düşünüyor. Şimdi doktorun verdiği usg videolarını izliyorum. Aman Allah'ım içimde resmen bir dünya var! Allah bize nasıl bir şey bahşetmiş, kafayı yememek elde değil. Minyatür insan!
Eki Görüntüle 2594047 Eki Görüntüle 2594048
Ya ikinci fotodaki pipimi
Bende cigkofte yiyorum surekli nar eksisini cigkofteden fazla oluyor ama her gun illa yicem
Afiyet olsun portakal c vitamini bakımından çok zengin bu kış günlerinde bebişe ve sana yarasınportakallllllldeliriyorum portakala rüyamda bile yerken görüyorum
Ya ikinci fotodaki pipimi
Ne güldüm yaAfiyet olsun canım.
Mısır ekmeği favorim şu aralar. Normalde ekmek yemeyen ben, mısır ekmeğine akrostiş yazacak kıvama geldim.
Yok mama almadı. Anne sütüyle..Olurlar olurlar araları kısa olmus 2 ve 3 ün bence onlar guzel oyun arkadası olur.
Uyku demekki tamamen sans meselesi. Benim oglumda dediginiz gibi iriydi ve bazı fiziki seyleri hep totoyu kaldıramadıgı icin gec yapti ama uykuya faydasi olmamisti bizde.
İnsallah hepimizin cocugu uysal olsun uykuyu seven olsun.
Mama almis miydi merak ettim. Sanki mama alan bebekler daha guzel uyuyor gibime geliyor.
Etsiz yersen sorun olmaz abla canın istiyorsa bence bi seferlik yiyebilirsin insanın içinde kalıyo yoksaAfiyet olsun. Benim de canım çekiyor ama doktorum yeme dedi diye yemiyorum.
Valla canim bende yesilliksiz yiyorum acikcasi ama hijyen konusunda artik allaha emanetKendiniz mi yapıyorsunuz merak ettim?
Ben bir defa yedim etsiz, acayip iyi gitti ama ne kadar hijyenik işte böyle bir güvensizlikle yedimBir de yeşilliksiz yedim dışarıda olunca, hiçbir şey anlamadım yediğimden :-D
Etsiz yersen sorun olmaz abla canın istiyorsa bence bi seferlik yiyebilirsin insanın içinde kalıyo yoksaetli iyi değil çiğ et olduğu için hastalık yapıyomuş ben yiyorum bi sıkıntı olmuyor ama bulgur normalde de seni rahatsız ediyorsa biraz zorlanabilirsin
En iyisini yapmış olursun, ben de doktor değiştirdim, daha doğrusu ilk gidişimde değişmiş olacak randevumu aldım bekliyorum ve doktor sayfasını kafamda kapattım. Hem bak sen de 1. ağızdan ne güzel referans almışsın, için rahat olsun.ben de bugün afp testimin sonucunu aldım.
böyle sonuç alınca doktor bir daha bakmıyor ultrasonla, bir ara çok ultrasona girdiğim için de bakmaya gerek görmedim bir daha.
12 sinde gitmiştim doktora şimdi 7 marta alıcam randevumu.
doktor kendisi detaylı ultrason için birini önerecekmiş.
bu arada sıra beklerken bir kadın smear testi sonucunu alıyordu, gencecik kız sandım meğer 2 oğlu varmış
neyse doktorum için ona güvenin ben iki çocuğumda da bu doktora geldim normal doğum yaptım dedi
ben de artık onu araştır bunu araştır çok yapamayacağım, kendimi doktoruma emanet ediyorum.
Sen bilirsin o zaman ablacım riske atmıyım diyosunDoktorun bir bildiği vardır dedim bağrıma bastım çiğköfteyi. Şimdi yerim, bir şey olur, fırça çekiyor adam.
Kiyamam yaa etsiz aslinda bisi olmaz amaAfiyet olsun. Benim de canım çekiyor ama doktorum yeme dedi diye yemiyorum.
Aynen insanogluyuz istiyoruz ikisindende olsun.Canim allah gonlune gore versin insallah saglikli ve hayirli evlat olsun en onemlisi bu tabi ama insanin icinden gecen oluyor tabi bi de 2 erkekten sonra
Kiyamam yaa etsiz aslinda bisi olmaz ama
Sen bilirsin o zaman ablacım riske atmıyım diyosungeçen gün canım bi meyvenin reçelini istedi o gün bulamadım yiyemedim 2 gün sonra o meyve rüyalarıma girdi
Aklıma gelmişken sormak istediğim bir şey var. Doktor bana Pregnacare ve D vitamini kullandırıyor. D vitamini zaten her gün bir fıs al, Türk kadınlarının kronik sorunu bu demişti. Pregnacare'i de tüm gebelik boyunca kullandıracakmış.
Sizde durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?