Aynen bende öyle durduyorum kendimi az kaldı diyeAllah'a şükür şu ana kadar tek bir şey rüyalarıma giriyor. Onun da çıkmasına en fazla 1 ay kaldı. Ama her gece rüyamda yiyorum. "Pleasure delayer" diye bir tanım var. Zevki erteleyen desek yanlış olmaz. Normalde de uyguladığım bir şey, ne kadar geç o kadar haz duyarım. Bunu da ona dönüştürdüm ama ağzımın suyu akıyor artık. Neyse kendime alayım. Az kaldı az diye telkin edeyim.
Pregnacare ne için abla? Ben monovit vegaferon ve balık yağı kullanıyorum sadeceAklıma gelmişken sormak istediğim bir şey var. Doktor bana Pregnacare ve D vitamini kullandırıyor. D vitamini zaten her gün bir fıs al, Türk kadınlarının kronik sorunu bu demişti. Pregnacare'i de tüm gebelik boyunca kullandıracakmış.
Sizde durumlar nasıl?
Pregnacare ne için abla? Ben monovit vegaferon ve balık yağı kullanıyorum sadece
Afiyet olsun canımBende cigkofte yiyorum surekli nar eksisini cigkofteden fazla oluyor ama her gun illa yicem
ay ben şu an hala
pregnacare günde bir kez
osteocare günde 2 kez ama 1 kez alıyorum hep unutuyorum 2.yi
ligone omega 3 günde bir kez kullanıyorum.
geçen hafta tekrar sordum devam dedi
bir de geçen hafta detaylı kan tahlili istedi tekrar, sağlık ocağına gidip kan testi isteyeceğim hepsini.
7sinde de onlarla gideceğim işte.
Balık yiyorsan gerek yok zaten balık yağına ben hiç yiyememPregnacare folik+multivitamin canım. İlaveten Wellcare'in fısfıs D vitamini kullandırıyor. Doğuma kadar devam dedi. Yani bir yandan folik almaya devam edeceğim anlamına geliyor. Başka bir şey vermedi bana. Somon yediriyor haftada 2 kere.
Aynen bende öyle durduyorum kendimi az kaldı diyeinşallah geçer o 1 ay biran önce de için rahatlar abla
Balık yiyorsan gerek yok zaten balık yağına ben hiç yiyememfolik asit pek kullanamadım bulantıdan dolayı çok düzensiz kullandım birşey olmaz inşallah bebeğe oğlumda da kullanamamıştım aslında birşey olmadı şükür
Evet ya çok çabuk geçiyor abla bende nasıl geçecek diyordum da şimdi bi bakıyorum ki su gibi akıp gidiyoİnşallah canım benim. Testte çift çizgiyi daha dün görmüş gibiyim ama bak 3,5 ay oldu neredeyse.
İnşAllah ablam Rabbim yavrularımızı korusunOlmaz Allah'ın izniyle, takma kafaya güzelim.
Pregnacare'i de, D vitaminin de akşam alıyorum canım. 21:00'de. Sen özel olarak bir şey yapıyor musun?
Saatine alarm kursan?
3 hafta sonra benden tahlil vs isteyecekmiş. Bakalım neler isteyecek. Doktorum düzgün giden bir şeyi dürtmenin alemi yok diyor. Aynı benim kafadan.
Ya bu bulantılar ne olacak doktor beeyyyy?
ya bence aynılarını ister,
sadece sağlık ocağı aynı testleri bir daha yapar mı umarım bir sıkıntı çıkarmazlar.
bütün hormon ve vitamin şekere baksınlar işte.
ben idrar da veririm yine
bulantın hala geçmedi mi canım yaa, muhakkak azalmıştır ama?
Bende dikkatli bakınca gordum ama ben hiç bilemem bu cinsiyet isleriniya ben hattaicecreamm yazınca nasıl görmüş bu görüntüden dedim ilk önce
biraz dikkatli bakınca gördüm ya baya sanki
ama tamamen yanlış yorumluyor da olabilir miyiz acaba?
ya ben hattaicecreamm yazınca nasıl görmüş bu görüntüden dedim ilk önce
biraz dikkatli bakınca gördüm ya baya sanki
ama tamamen yanlış yorumluyor da olabilir miyiz acaba?
Bu Bizde de mevcut bilemiyorum Ki ins bisey olmaz onlarda çok küçük anlayamiyolqr sevilmek oynamak istiyo kuzucuklar 40 aylık benimki seninki ne kadarlık cnm2.3. Cocuk bekleyenlere bi sorum olucakti kizlar
Ben arada benim 3 yasindaki ufakliktan minik darbeler aliyorum karnima bazende tutup cekistiriyor sarsıyor hafifbisey olur mu ya? Ama şiddetli degil hic biri yani oyle bariz vurma yok
2.3. Cocuk bekleyenlere bi sorum olucakti kizlar
Ben arada benim 3 yasindaki ufakliktan minik darbeler aliyorum karnima bazende tutup cekistiriyor sarsıyor hafifbisey olur mu ya? Ama şiddetli degil hic biri yani oyle bariz vurma yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?