2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Aynen bende öyle durduyorum kendimi az kaldı diye inşallah geçer o 1 ay biran önce de için rahatlar abla

Pregnacare ne için abla? Ben monovit vegaferon ve balık yağı kullanıyorum sadece

Pregnacare ne için abla? Ben monovit vegaferon ve balık yağı kullanıyorum sadece

Pregnacare folik+multivitamin canım. İlaveten Wellcare'in fısfıs D vitamini kullandırıyor. Doğuma kadar devam dedi. Yani bir yandan folik almaya devam edeceğim anlamına geliyor. Başka bir şey vermedi bana. Somon yediriyor haftada 2 kere.

Bende cigkofte yiyorum surekli nar eksisini cigkofteden fazla oluyor ama her gun illa yicem
Afiyet olsun canım
Bol yeşillikle güzel olur:)))
Kısır yapıyorum ben çiğ köfte(çiğ köfte yediğimi duysa bizim adam evde küçük çaplı bir kıyamet kopar adam evrim geçiriyor resmen ben bir o dokuz doğuruyor) istediğimde
Ne yapalım koyunun olmadığı yerde keçiye gerisini biliyorsun

Bende bugün kontrole gittim bir oğlum var doktor yine erkek büyük ihtimal dedi çıkıntı görüyorum haftaya netleştirelim dedi ama bn belki kızdır diye çok ısrar ettigim için adam tam söyleyemedi cinsiyeti

Eklentiler

• 20200221_150204.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 37
  • 20200221_150031.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 39

Pregnacare'i de, D vitaminin de akşam alıyorum canım. 21:00'de. Sen özel olarak bir şey yapıyor musun?

Saatine alarm kursan?

3 hafta sonra benden tahlil vs isteyecekmiş. Bakalım neler isteyecek. Doktorum düzgün giden bir şeyi dürtmenin alemi yok diyor. Aynı benim kafadan.

Ya bu bulantılar ne olacak doktor beeyyyy?

Balık yiyorsan gerek yok zaten balık yağına ben hiç yiyemem folik asit pek kullanamadım bulantıdan dolayı çok düzensiz kullandım birşey olmaz inşallah bebeğe oğlumda da kullanamamıştım aslında birşey olmadı şükür

Olmaz Allah'ın izniyle, takma kafaya güzelim.

ya bence aynılarını ister,
sadece sağlık ocağı aynı testleri bir daha yapar mı umarım bir sıkıntı çıkarmazlar.
bütün hormon ve vitamin şekere baksınlar işte.
ben idrar da veririm yine
bulantın hala geçmedi mi canım yaa, muhakkak azalmıştır ama?

Yaparlar herhalde canım niye yapmasınlar ki? Oradaki doktorlar hamilelere daha anlayışlı davranıyor gördüğüm kadarıyla.

Dün ve bugün daha az. Koku hassasiyetim de sanırım azalıyor. Bakalım kusmadan geçtiğim ilk günü kutlayacağız.

ya ben hatta icecreamm yazınca nasıl görmüş bu görüntüden dedim ilk önce
biraz dikkatli bakınca gördüm ya baya sanki
ama tamamen yanlış yorumluyor da olabilir miyiz acaba?

Videodan baktım şimdi, o diğer eli canım. Videoyu oynatınca hemen o elini oynatıp yanağına getiriyor. Kızımın parmağına pipi dediniz.

2.3. Cocuk bekleyenlere bi sorum olucakti kizlar
Ben arada benim 3 yasindaki ufakliktan minik darbeler aliyorum karnima bazende tutup cekistiriyor sarsıyor hafif bisey olur mu ya? Ama şiddetli degil hic biri yani oyle bariz vurma yok

Ben arada benim 3 yasindaki ufakliktan minik darbeler aliyorum karnima bazende tutup cekistiriyor sarsıyor hafif bisey olur mu ya? Ama şiddetli degil hic biri yani oyle bariz vurma yok
Bu Bizde de mevcut bilemiyorum Ki ins bisey olmaz onlarda çok küçük anlayamiyolqr sevilmek oynamak istiyo kuzucuklar 40 aylık benimki seninki ne kadarlık cnm

Canım buna hemen cevap vereyim. Dün doktordan çıkarken eşim "Yatağın köşesine çekiliyorum, uyurken elim ayağım çarparsa diye çok korkuyorum" deyince doktor da "Bebek o kadar korunaklı bir yerde ki dıştan bir darbeyle zarar vermek çok çok güç, içiniz rahat olsun" dedi. Eşim 188 cm, neredeyse 100 kilo. Normalde elini omuzuma koyduğunda çökme hissi gelir bana. Bebişinin darbeleri sanmıyorum ki zarar versin annesi. Hem bebiş "Abim beni seviyor" diye düşünüyordur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…