- 11 Kasım 2019
- 1.811
- 3.269
- 48
- 32
Maşallah bebiş belli etmiş bayaYok dun resmimi gordun mu bilmiyorum yine atayım suan boyleyim benim basenler hep var ztn ama ayriyetten henuz cikmadi karnimda sanki sivri gibi geliyor
buda bebegin doktor pipiye benzi yor dedi ama kesin erkek demedi
bakmamıştım şimdi bakıyorumKızlar çin takvimine baktınız mi hiç cinsiyet ogrenenler tutanlar var mi.
Evet ekşi iyi geliyo benim de iştahım yerinde şuan ilk zamanlar canım çok istemişti tatlı sonra tiksinmiştim yeni yeni yemeye başladım. Allah yardımcımız olsun geçer inşallah biran önceBenim tatlı dışında iştahım yerinde. Ama sürekli ayva eski elma limon tüketiyorum iyi geliyor. Tabi o açı tat geçmiyor ınş geçiririz bu dönemleri zor ya.
Sakız daha çok midemi bulandırıyor canım çiğneyemiyorumSakiz çigne miden bulandigi zaman uzanirsan refluye sebep olursun
Aynen aynen yaz gelsin biran önce hem yemek istiyorum hem gezmek istiyorum doya doyaIyi barineyse surda bi ay sonra butun meyveler cikmaua baslar yavas yavas
Ben şimdi baktım ekime göre kız ama kasımda erkekKızlar çin takvimine baktınız mi hiç cinsiyet ogrenenler tutanlar var mi.
Aaa baya çıkmış benim normalde erkeklerde ki 6 aylık karnım gibi sivri bu seferki benim öyle değil ışte farklı büyüyor
Ne guzel insallah ikimizde guzel haberler veririrzEna ayni gun randevumuzsaat kacta senin cinsiyet ogrendin mi sen
Maşallah bebiş belli etmiş baya
bakmamıştım şimdi bakıyorum
Senin karnın bariz sivri canım yanlar boş belli yaniYok dun resmimi gordun mu bilmiyorum yine atayım suan boyleyim benim basenler hep var ztn ama ayriyetten henuz cikmadi karnimda sanki sivri gibi geliyor
buda bebegin doktor pipiye benzi yor dedi ama kesin erkek demedi
Bende bilmiyorum ne zaman öğrenicem bir yanım istiyor bir yanım istemiyor öğrenmekAksam boyle sabahları iniyor aksama goreartık ciksin istiyorum tamamen sen diyorsun butun belirtiler kiz olsun icimdekini soylemicem ne zaman ogrencen cinsiyeti
Sakız daha çok midemi bulandırıyor canım çiğneyemiyorum
Benimkide baya belli etti bu sefer oğlumda çok hevesliydim ama hiç 6ay hamile olduğum anlaşılmadıTamamen belli etsin artik
Aynen aynen yaz gelsin biran önce hem yemek istiyorum hem gezmek istiyorum doya doya
Aynen benimkide seninki gibi çıktı hatta eşim dalga geçiyor bugün niye böyle erken değişim oldu kar nin diye. Kız ben neredeyse 9 aylık tim erkeklerde söylemesem hamile olduğumu anlamiyorlardi kiloda alınca göbek sanıyorlardı. Hatta ilk oglanda doktorum bile şaşırmıştı nerde senin kar nin demiştiSenin karnın bariz sivri canım yanlar boş belli yanibenim öyle değil yanlar da çıktı mide de çıktı
Ne guzel insallah ikimizde guzel haberler veririrz
Saati daha belirlemedim ama öglen olur.
Pipi yok pipi göremiyorum kız bence ama 15 gun sonra gel net olsun dedi.
Seninde belli degildi dimi canim tam
Ay yok canım denemedim deneyim bi iyi gelir inşallahNaneli sakiz denedinmi aci tada iyi geliyor diye dedim
Senin karnın bariz sivri canım yanlar boş belli yanibenim öyle değil yanlar da çıktı mide de çıktı
Ben oğlumda 7 ay boyunca kustum son 2 ay da ağrılarım oldu hiçbir şey anlamadım bunda gezmek istiyorum benim de planlarım var inşallah toparlarımAy dimi yaza bissiru planim var hemde kocasızinsallah fos cikmaz hic biri
Senin cinsiyeti cok merak ediyorum icimde hic kiz veya erkek hissi yok ama genelde kızı cok isteyenlerin oğlu oluyor gibi gördüm ben. Veya erkek cok fazla isteyenin kızı oluyor gibi gördüm cevremde.Aynen benimkine seninki gibi çıktı hatta eşim dalga geçiyor bugün niye böyle erkek değişik oldu kar nin diye. Kız ben neredeyse 9 aylık tim erkeklerde söylemesem hamile olduğumu anlamiyorlardi kiloda alınca göbek sanıyorlardı. Hatta ilk oglanda doktorum bile şaşırmıştı nerde senin kar nin demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?