2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Yok dun resmimi gordun mu bilmiyorum yine atayım suan boyleyim benim basenler hep var ztn ama ayriyetten henuz cikmadi karnimda sanki sivri gibi geliyor

buda bebegin doktor pipiye benzi yor dedi ama kesin erkek demedi
Maşallah bebiş belli etmiş baya
Kızlar çin takvimine baktınız mi hiç cinsiyet ogrenenler tutanlar var mi.
bakmamıştım şimdi bakıyorum

Benim tatlı dışında iştahım yerinde. Ama sürekli ayva eski elma limon tüketiyorum iyi geliyor. Tabi o açı tat geçmiyor ınş geçiririz bu dönemleri zor ya.
Evet ekşi iyi geliyo benim de iştahım yerinde şuan ilk zamanlar canım çok istemişti tatlı sonra tiksinmiştim yeni yeni yemeye başladım. Allah yardımcımız olsun geçer inşallah biran önce

Aaa baya çıkmış benim normalde erkeklerde ki 6 aylık karnım gibi sivri bu seferki benim öyle değil ışte farklı büyüyor

Aksam boyle sabahları iniyor aksama gore artık ciksin istiyorum tamamen sen diyorsun butun belirtiler kiz olsun icimdekini soylemicem ne zaman ogrencen cinsiyeti

Ena ayni gun randevumuz saat kacta senin cinsiyet ogrendin mi sen
Ne guzel insallah ikimizde guzel haberler veririrz
Saati daha belirlemedim ama öglen olur.
Pipi yok pipi göremiyorum kız bence ama 15 gun sonra gel net olsun dedi.
Seninde belli degildi dimi canim tam

Yok dun resmimi gordun mu bilmiyorum yine atayım suan boyleyim benim basenler hep var ztn ama ayriyetten henuz cikmadi karnimda sanki sivri gibi geliyor

buda bebegin doktor pipiye benzi yor dedi ama kesin erkek demedi
Senin karnın bariz sivri canım yanlar boş belli yani benim öyle değil yanlar da çıktı mide de çıktı

Aksam boyle sabahları iniyor aksama gore artık ciksin istiyorum tamamen sen diyorsun butun belirtiler kiz olsun icimdekini soylemicem ne zaman ogrencen cinsiyeti
Bende bilmiyorum ne zaman öğrenicem bir yanım istiyor bir yanım istemiyor öğrenmek . Neymiş içindeki merak ettim kız

Senin karnın bariz sivri canım yanlar boş belli yani benim öyle değil yanlar da çıktı mide de çıktı
Aynen benimkide seninki gibi çıktı hatta eşim dalga geçiyor bugün niye böyle erken değişim oldu kar nin diye. Kız ben neredeyse 9 aylık tim erkeklerde söylemesem hamile olduğumu anlamiyorlardi kiloda alınca göbek sanıyorlardı. Hatta ilk oglanda doktorum bile şaşırmıştı nerde senin kar nin demişti

Ne guzel insallah ikimizde guzel haberler veririrz
Saati daha belirlemedim ama öglen olur.
Pipi yok pipi göremiyorum kız bence ama 15 gun sonra gel net olsun dedi.
Seninde belli degildi dimi canim tam

En son buyuk ihtimal erkek dedi eger yine saklamazsa paşamız gorucez inşallah ben sabahin korune aldim randevuyu doktorla beraber accam hastaneyi ay insallah sende kesinlestirirsin buyudukcs cok daha zor oluyor gormek

Senin cinsiyeti cok merak ediyorum icimde hic kiz veya erkek hissi yok ama genelde kızı cok isteyenlerin oğlu oluyor gibi gördüm ben. Veya erkek cok fazla isteyenin kızı oluyor gibi gördüm cevremde.
Tabiki hayırlısını istiyorsun canim biliyorum hakkinda hayırlısı olsun kız erkek.
İnsan 3. Cocuk olunca iki meyvedende tatmak istiyodur tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…