2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Doktor ille de tarama testi yapilacaksa ikili yapilsin baskasina gerek yok demisti. Nifty icin de gerek yok dedi diye ben randevuyu iptal ettim.

İyi akşamlar kızlar bu hafta 12. Haftanın içindeyim, haftaya ikili testim olacak cinsiyet anlaşılır mı sizce, sizlerde nasıl oldu cinsiyet öğrenme?

İyi akşamlar herkese uzun süre yoktum işlerden çok yoğunum bu ara:) özelden soran arkadaşlar oldu ilginize çok teşekkür ederim:) cinsiyeti öğrendim bugün hissettiğim çıktı sonuç:) erkek bebek geliyor ailemize inşallah

Gözün aydın canım. Hayırlı bir evlat olsun inşallah

İyi akşamlar kızlar bu hafta 12. Haftanın içindeyim, haftaya ikili testim olacak cinsiyet anlaşılır mı sizce, sizlerde nasıl oldu cinsiyet öğrenme?
Benim ikilide anlaşılmadı. Hatta ikili testten 2hafta sonra tekrar gittim, bu sefer göstermedi:)

Benim kanamam olmadı ama bu haftalarda doktor rahim ağzına yakın demişti. O sıra Plesanta previa nedir nasıldır ne yapmak lazım yaşayanlar neler yaşamış hepsini okumuştum. Bol bol yatmıştım ayakları da arada yukarı dikerek. 21. Haftada yukarı çıkmıştı. Bu tür durumlarda çok aşırı kanaması olanlar var ama genelde gebelikleri sağlıkla tamamlanıyor. Sen dinlenmene bak stres yapma bol bol yat. İnşallah büyüdükçe çeker bebek plesantayı yukarı

Kızlar ya benim karnım değişik büyüyor. Normal de 2 oglandada göbekten aşağı büyümeye başlardı. Bunda mide tarafım büyüyor. Anlatabildim mi bilmiyorum ama çok rahatsız olmaya başladım daha şimdiden

Berbat durumdayım anlatamam. Saatlerde aglıyorum 4lü riskli cıktı.
Üzme kendini kuzum ikilinin hassasiyet oranı %80lerdeyken üçlü ve dörtlünün %60lardaymış. Kaldıki bu tanı değil sadece bir ihtimal. Yaptırmamak en iyisi galiba diğer testleri. Nifty yaptır için rahatlasın hiç birşey çıkmıcak bence

Daha önceki haftalarda kese etrafında kanama vardı ara ara ufak kanamalar oluyordu. Bugün ultrasonda bir şey de yoktu kanamayla ilgili doktor içeride birikmeden dışarı çıkıyor demek ki dedi.

Yok cnm plasentayi sordum agsada dedin ya o sonradan agsa inmez sonucta sonradan cikiyor ama inmiyor diye biliyorum onu hicmi görmediler neyse bebege zarar vermesinde ciksin gitsin kanamalar insallah

Benimde gogusten agsa dogru sisiyor mideme baski yapıyor gibi hissediyorum yada ben oyle hissediyorum bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…