2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bende
i
Bende 6 7 aylıkken çıkmaya başlamıştı sen nasıl hamilesin derlerdi şuan kim baksa her yerin büyümüş diyor bakalım hayırlısı artık

En son buyuk ihtimal erkek dedi eger yine saklamazsa paşamız gorucez inşallah ben sabahin korune aldim randevuyu doktorla beraber accam hastaneyi ay insallah sende kesinlestirirsin buyudukcs cok daha zor oluyor gormek
Artik iki hafta sonra gormezsek detayliya kalir bu is ama zannetmem 1-2 haftaya herkes ogrenir

Dimi banada oyle geliyor gerci buydukce nasil olur bilmem bu teoriye gore ben erkek sen kiz anasi olcan
Teoriye göre öyle canım ama doktor bana erkeğe benziyo sanki deyince şaşırmadım değil nasıl olur dedim kendime o kadar belirti ikra meyranın tahminleri hep kız yönünde çünkü

Ilkler gec cikiyor diyorlar herkes diyor karnin cikmamis bende diyorum hayir cikti seninkinide gordum baya belli seninki
Çıkmış çıkmış bencede
Evet 2ciler hemen çıkıyormuş hala şaşkın şaşkın bakıyorum nasıl hemen çıktın diye

Bende
i

Bende 6 7 aylıkken çıkmaya başlamıştı sen nasıl hamilesin derlerdi şuan kim baksa her yerin büyümüş diyor bakalım hayırlısı artık
Amin canım. Hayırlısıyla bir kesinlestirseydik bu kargasada biterdi kafalar allak bullak.

Amin canım. Hayırlısıyla bir kesinlestirseydik bu kargasada biterdi kafalar allak bullak.
Aynen ya ama ne bileyim hala kız hissediyorum bi yandan da erkekler çabuk belli olur derler ya oğlumu 12 haftada öğrendim bu 14 haftalıktı gittim 15 olacak daha benziyo sanki dedi erkek olsa kesin belli olurdu diye düşünüyorum ama aynen dediğin gibi kafam allak bulak

Teoriye göre öyle canım ama doktor bana erkeğe benziyo sanki deyince şaşırmadım değil nasıl olur dedim kendime o kadar belirti ikra meyranın tahminleri hep kız yönünde çünkü
Hele benim tahminler ıkra kız ınstramda baktirdigin kız. Bir sok yaşamak istemiyorum açıkçası. Keşke diyorum hiç kafamı karistirmasaydim ama dayanamadım ki

Hele benim tahminler ıkra kız ınstramda baktirdigin kız. Bir sok yaşamak istemiyorum açıkçası. Keşke diyorum hiç kafamı karistirmasaydim ama dayanamadım ki
Ahh bu merak ahh işte bende öyle oldu erkeğe benziyo dedi geçici bi şok yaşadım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…