- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Bende bilmiyorum ne zaman öğrenicem bir yanım istiyor bir yanım istemiyor öğrenmek. Neymiş içindeki merak ettim kız
Aynen sadece bulantılar azaldıkta sağlıksız atıştırmalıklar yememek için meyveli sakız çiğneye biliyorum,Ben denedim naneli sakizda naneli sekerde daha cok bulandirdi benim migdemi.
iAynen benimkide seninki gibi çıktı hatta eşim dalga geçiyor bugün niye böyle erken değişim oldu kar nin diye. Kız ben neredeyse 9 aylık tim erkeklerde söylemesem hamile olduğumu anlamiyorlardi kiloda alınca göbek sanıyorlardı. Hatta ilk oglanda doktorum bile şaşırmıştı nerde senin kar nin demişti
Bende 6 7 aylıkken çıkmaya başlamıştı sen nasıl hamilesin derlerdiAynen benimkide seninki gibi çıktı hatta eşim dalga geçiyor bugün niye böyle erken değişim oldu kar nin diye. Kız ben neredeyse 9 aylık tim erkeklerde söylemesem hamile olduğumu anlamiyorlardi kiloda alınca göbek sanıyorlardı. Hatta ilk oglanda doktorum bile şaşırmıştı nerde senin kar nin demişti
Neden kocasiz :))Ay dimi yaza bissiru planim var hemde kocasızinsallah fos cikmaz hic biri
Benimkide baya belli etti bu sefer oğlumda çok hevesliydim ama hiç 6ay hamile olduğum anlaşılmadı
Artik iki hafta sonra gormezsek detayliya kalir bu isEn son buyuk ihtimal erkek dedi eger yine saklamazsa paşamız gorucez inşallah ben sabahin korune aldim randevuyu doktorla beraber accam hastaneyiay insallah sende kesinlestirirsin buyudukcs cok daha zor oluyor gormek
Teoriye göre öyle canım ama doktor bana erkeğe benziyo sanki deyince şaşırmadım değil nasıl olur dedim kendime o kadar belirti ikra meyranın tahminleri hep kız yönünde çünküDimi banada oyle geliyor gerci buydukce nasil olur bilmem bu teoriye gore ben erkek sen kiz anasi olcan
Çıkmış çıkmış bencedeIlkler gec cikiyor diyorlar herkes diyor karnin cikmamis bende diyorum hayir ciktiseninkinide gordum baya belli seninki
Ay yok canım denemedim deneyim bi iyi gelir inşallah
Amin canım. Hayırlısıyla bir kesinlestirseydik bu kargasada biterdi kafalar allak bullak.Bende
i
Bende 6 7 aylıkken çıkmaya başlamıştı sen nasıl hamilesin derlerdişuan kim baksa her yerin büyümüş diyor bakalım hayırlısı artık
Kız bende ne hissettinKiz hissetmedim sendeama emin olamiyorum sanki erkek gibi hissettim inşallah yanılıyorum dur
Ben oğlumda 7 ay boyunca kustum son 2 ay da ağrılarım oldu hiçbir şey anlamadım bunda gezmek istiyorum benim de planlarım var inşallah toparlarım
Ben denedim naneli sakizda naneli sekerde daha cok bulandirdi benim migdemi.
Aynen ya ama ne bileyim hala kız hissediyorum bi yandan da erkekler çabuk belli olur derler ya oğlumu 12 haftada öğrendim bu 14 haftalıktı gittim 15 olacak daha benziyo sanki dedi erkek olsa kesin belli olurdu diye düşünüyorum ama aynen dediğin gibi kafam allak bulakAmin canım. Hayırlısıyla bir kesinlestirseydik bu kargasada biterdi kafalar allak bullak.
Hele benim tahminler ıkra kız ınstramda baktirdigin kız. Bir sok yaşamak istemiyorum açıkçası. Keşke diyorum hiç kafamı karistirmasaydim ama dayanamadım kiTeoriye göre öyle canım ama doktor bana erkeğe benziyo sanki deyince şaşırmadım değil nasıl olur dedim kendime o kadar belirti ikra meyranın tahminleri hep kız yönünde çünkü
Bende hiç geçmiyor canım ne yersem yiyim yediğimin tadını alamıyorum o tat hep kalıyo tatlı şeker ne yesem de aynıO bende çok ise yarıyordu simdi sadece kusucaksam o tat geliyor kusunca geciyor allaha şükür
Neden kocasiz :))
Tecrübeliyim de işte canım yapabileceğim herşey bulantıya bağlı bulantım olmazsa planlarım gerçekleşirInsallah ya simdi daha tecrubelisin
Ahh bu merak ahh işte bende öyle oldu erkeğe benziyo dedi geçici bi şok yaşadım canımHele benim tahminler ıkra kız ınstramda baktirdigin kız. Bir sok yaşamak istemiyorum açıkçası. Keşke diyorum hiç kafamı karistirmasaydim ama dayanamadım ki
Artik iki hafta sonra gormezsek detayliya kalir bu isama zannetmem 1-2 haftaya herkes ogrenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?