2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bende aynı senin gibiyim birde 2 lokma birşey yedim mi taş gibi oluyor nefes alamıyorum daha şimdiden

Benim suan boynuma kadar vuruyyor egilme zorlugu yasiorum ya Safi

Suan ikinci adet donemindesiniz odem de var haliyle kanama leke yoksa sorun yoktur bi kac gun sürer agrilariniz bu aydan sonra oyle siddetli agriniz olmaz benim o dönemde siddetli kusmalarimda vardı butun kaburgalarım agriyordu

Suan ikinci adet donemindesiniz odem de var haliyle kanama leke yoksa sorun yoktur bi kac gun sürer agrilariniz bu aydan sonra oyle siddetli agriniz olmaz benim o dönemde siddetli kusmalarimda vardı butun kaburgalarım agriyordu
InsAllah Rabbim buyuk .. ay kusmada zor benim midem bulanio ama kusma yok.. sukur

Evet ya zaten aynen çıkartıyorum zaten tutamıyorum ki içim de birşey ağız tadında yerine gelmedi. Herşey acı şu bile
Ben çok şükür yemeye başladım midem bulandı mı gidip uzanıyorum hemen hareket etmemeye çalışıyorum ama o acı tat hiç gitmedi bende de

Ben çok şükür yemeye başladım midem bulandı mı gidip uzanıyorum hemen hareket etmemeye çalışıyorum ama o acı tat hiç gitmedi bende de
Benim tatlı dışında iştahım yerinde. Ama sürekli ayva eski elma limon tüketiyorum iyi geliyor. Tabi o açı tat geçmiyor ınş geçiririz bu dönemleri zor ya.

Hiç bilmiyorum ki ama ben erkeklerde hiç böyle değildim bunda bir yayildim resmen arka li onlu gidiyorum

Yok dun resmimi gordun mu bilmiyorum yine atayım suan boyleyim benim basenler hep var ztn ama ayriyetten henuz cikmadi karnimda sanki sivri gibi geliyor

buda bebegin doktor pipiye benzi yor dedi ama kesin erkek demedi

Eklentiler

• 20200220_202914.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20200221-223551.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 39
Yok dun resmimi gordun mu bilmiyorum yine atayım suan boyleyim benim basenler hep var ztn ama ayriyetten henuz cikmadi karnimda sanki sivri gibi geliyor

buda bebegin doktor pipiye benzi yor dedi ama kesin erkek demedi
Aaa baya çıkmış benim normalde erkeklerde ki 6 aylık karnım gibi sivri bu seferki benim öyle değil ışte farklı büyüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…