İlk olacak ya canım fark etmiyor zaten ben evlenmeden önce ilk çocuğum kız olsun isterdim ama evlendim nedense hep erkek istedim hamile kaldım erkek hissettim erkek oldu şimdi de diğerini istiyorum Allah nasip kısmet ettiyse eğer
Bende ikiside vardı şimdi çıkarma pek olmuyor ama o his de çok kötü ya her an çıkaracakmışsın gibi hissediyorsun işte o yüzden dedim ya uzanıyorum hareket etmemeye çalışıyorum diye
İlk olacak ya canım fark etmiyor zaten ben evlenmeden önce ilk çocuğum kız olsun isterdim ama evlendim nedense hep erkek istedim hamile kaldım erkek hissettim erkek oldu şimdi de diğerini istiyorum Allah nasip kısmet ettiyse eğer
Bende ikiside vardı şimdi çıkarma pek olmuyor ama o his de çok kötü ya her an çıkaracakmışsın gibi hissediyorsun işte o yüzden dedim ya uzanıyorum hareket etmemeye çalışıyorum diye
20 haftaya kadar kızlar detaylı ultrasonla kadar beklicez artık kesinlestirene kadar ben mesela ondan sonra soylicem herkese şimdiden soruyorlar belli değil diyorum ki zaten öyle.
Ben e bebekten şubat indirimlerinden aldım bir kaç şey. Ama kıyafetleri sona bırakacağım. Örgü örmeyi beceremiyorum ama babannesi ve anneannesi unisex renklerle başladılar
Ben hiçbirşey almadım hatta ablam aldı hemen kız olduğunu öğrendiğinde yinede istemiyordum nedense en az 30hafta olmasını bekliycem ondan sonra topluca alırım
inşallah zaman çok çabuk geçsin o yeni doğan bebek kokusunu özledim
4ay bitti cok sukur kaldi son 5
Ben e bebekten şubat indirimlerinden aldım bir kaç şey. Ama kıyafetleri sona bırakacağım. Örgü örmeyi beceremiyorum ama babannesi ve anneannesi unisex renklerle başladılar
Ben hiçbirşey almadım hatta ablam aldı hemen kız olduğunu öğrendiğinde yinede istemiyordum nedense en az 30hafta olmasını bekliycem ondan sonra topluca alırım ☺
inşallah zaman çok çabuk geçsin o yeni doğan bebek kokusunu özledim
4ay bitti cok sukur kaldi son 5
En severek yaptığım sey Aras dogdu 25 gunluktu koydum bebek arabasına teyzesi surekli yuruyus yaptık oglumla. Kah durdu kah durmadı ama hic dışarı cikmaktan vazgecmedik :) Emmek mi istedi emzirme önlüğümü taktim diledigim yerde emzirdim sonra gezmeme devam ettim. Mola ver biseyler ye cafeye git otur biseyler ic. Bunlarin hepsini Arasla basbasa cok yaptim bir aylik olmasindan sonra.
İnsallah ikinci icinde havalar el verdikce aynısını planliyorum. Arabada durmayi sevmezse kanguruda durdururum yinede dısarıdan vazgeçmem:) lohusalik ve sonrasinda evde durmayi dusunemiyorum ben yapım itibariyle. Biz biraz gezmeyi seven bi aileyiz ama etkisi var
Bana kıza benziyor dedi ama daha tam net demedigi icin bisey almadim. Örgü hic elimden gelmez ama ihtiyacta yok oglumda var geldi, örüldü. Kullandim mi hayir. Cok sevmiyorum nedense örgü.
Cinsiyet belli olursa kendimi tutamam almaya baslarim kiyafet. Zaten kesin kız derse birsuru sey almam lazim :)
Arasın kucuklukleri sakladim evde de disarda da giyebilcegi seyler var kardesinin ama ilk zamanlar icin hic bisey yok onlari birisine vermistim.
Guzelce alışveriş yapmak istiyorum onları son haftalarda yıkaması, hevesle ütülemesi oyle guzelki kizlar Allahim insallah hepimize her hamileye hayirlisiyla saglikla kucagina almayi o gunleri tatmayi nasip etsin