2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
MimiLA canim nasilsin? nerelerdesin?hersey yolunda mi?
caniiim nasılsın???? İnan dün aklımdan geçtin acaba nasıl bebeği nasıl kız mi erkekmi diye! iyiyim kuzum hersey yolunda sanırım bi sıkıntı yok. Oğlumuz oluyor bizim sen öğrenebildin mi? Sen nasılsın ? Nasıl gidiyor hamişlik halleri kanaman yoktur insallah ?

Ben çin rus ne kadar takvim varsa baktım hep erkek diyordu istisnasız ama kızım olacak inşallah
Ay bende baktım o takvimlere sorma, bide çevrede arkadaşlar akrabalar hep kız olcak diyordu ayni o takvimler gibi. Pastayı kesip maviyi görünce aglicaktim nerdeyse hayır hayır olamaz diye inanamadım nasıl inanmışsam koz olacağına. tabiki kiz erkek farketmez ikisinde yok oğlum olacağına cok sevindim ama diyorum ya nasıl bilgiçle inandıysam kız olacağına zor geldim kendime

Ay ne güzel en buyuk hayatimda kisitlma olurmu diye dusunuyordum hep insallah bende oyle olurum

Ay ne güzel en buyuk hayatimda kisitlma olurmu diye dusunuyordum hep insallah bende oyle olurum
Kuzum bizdeki tek kısıtlama ilk sene tatile gidemiyoruz cesaret edemem ona. Cunku basima gelcekleri biliyorum onun haricinde hersey bebekten oncekinden daha serbest bizde.
Zaten dogurur dogurmaz esime diyorum arkadaslarinin yaptığı her etkinlige bana sormadan tamam de hepsine gidelim evde oturmayalim diye

Kızımda çin erkekti yani tutmadı. Şimdi gene çin takvimi erkek diyor gene kız olabilir Ultrasonda doktorlar bişey demedi ama bana kız gbi narin geldi kafası yüzü.
Senin kontrol ne zaman canim

Ben daha bebise hiçbirşey almadım kızlar. Battaniye felan öresim var ama elim kolum kalkmıyor. Sizler basladinizmi birşeyler örmeye felan.
Keşke yapabilsem canım ama ne yazıkki hiç örgü bilmiyorum . Bilsemde bebeğimden zor olurdu heralde örmek sürekli onla oynamamı ilgilenmemi istiyor. Ama annem yapar bişeyler.

Ben daha bebise hiçbirşey almadım kızlar. Battaniye felan öresim var ama elim kolum kalkmıyor. Sizler basladinizmi birşeyler örmeye felan.
Ben hiç örgü bilmem ama bebeği öğrenince bi battaniye örsem youtube dan bakarım falan demiştim. Sonra videolara bakınca vaz geçtim bi arkadaşım örüyo ondan fiyat alıcam artık. Top top kabartılı modeller var onlar hoşuma gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…