2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Annelerin hisleri doğru diyorlar genelde ama. Bende hissiyat yok sıkıntı o Kızımdada hiç bişey hissetmemiştim ya cinsiyete dair . Sadece ilk bebeğim kız olsun istemiştim. Bizde hep ilk bebeler kızda alıikanlık heralde

Banada keain konuşmadı ya. 12. Haftadan attım kız gibi ama bide 11 haftalık yolla dedi. Her hafta ultrasona giremiyorum ki
Bende bi 10+5 iken atmıştım 2 günün lafı olmaz diye ama 11 haftadan istedi yinede
Gitmediğim için atamadım sonra gittiğimde de pipi gördük yine işte, doktorda %90 erkektir değişmez dedi. Yine de bir sonraki geldiğinde tekrar bakalım dedi.
Ben niyeyse kız hissettim halbuki birinden birine daha yakında değildim ama yine de tutmadı demek ki

Benimde ilkte öyle demişti bunda erkege benziyor çıkıntı var kesin değil dedi kızlarda da çıkıntı oluyormu bilginiz var mı
Kız cinsel organı da dışarda zamanla içeri giriyor. Yani erken tahminde kızın şeyide çıkıntı gbi durabilir . Ama doktorlar genelde arkadaki şeyden anlıyor pipiden çok .

Sizinde kızınız var hiç çıkıntı gibi bişey demiş miydi yoksa hemen kız diye tahmin mi etmişti bende ilkimde de kız bekliyordum çok seviyorum kız çocuklarını o yüzden bi ihtimal kız olabilir mi dedim

Benimde ilkte öyle demişti bunda erkege benziyor çıkıntı var kesin değil dedi kızlarda da çıkıntı oluyormu bilginiz var mı
Çıkıntı olup tamamen 16. Haftada geriliyor o çıkıntı bende o yüzden bi tereddütte kaldım ama işte. Erkekte testise de bakıyorlar ama.
İlkinde de 12+5 haftalıkken öğrenmiştim

Hahha benim kız aşırı namuslu idi hep kapatıyordu canım kesinliği detaylıya kadar uzadı. Ama hiç göstermediği için erkek kız denmemişti. 18 de yüzde 80 kız dendi

Çıkıntı olup tamamen 16. Haftada geriliyor o çıkıntı bende o yüzden bi tereddütte kaldım ama işte. Erkekte testise de bakıyorlar ama.
Haftaya kesinleşirelim dedi bana ikili sonucu almaya gidince o zaman 13+4 günlük olacak umarım kız der

Hahha benim kız aşırı namuslu idi hep kapatıyordu canım kesinliği detaylıya kadar uzadı. Ama hiç göstermediği için erkek kız denmemişti. 18 de yüzde 80 kız dendi
Benimkinin her gittiğimizde bacakları açıktı ve yatardı tembeldi o yüzden öğrenmesi çok kolay olmuştu ama bunda yan dedi bebek icin bakalım ne çıkacak

Ay düşündüm düşündüm adını bulamadım ya ha testis. Arkadaki şey yazmışım

Az önce geldiler kan verdik arkadaslar. Dua edin de saglıklı sonuclar alalım. Artık sadece dua etmekten Baska yapacak bişeyimiz yok.
Ben tertemiz çıkacağına inanıyorum canım inşallah öyle de olur
4’lü biliyorsun pek güvenilir değil aralarında en güvenilir olan ikili test.. Öyle olmasına rağmen %60-70lerde oranı.
İçinin rahatlaması için fetal dna yaptırman en iyisi tabi ki o ayrı

Az önce geldiler kan verdik arkadaslar. Dua edin de saglıklı sonuclar alalım. Artık sadece dua etmekten Baska yapacak bişeyimiz yok.
İçini ferah tut. Eminim çok güzel çıkacak sonucun Ben taramaları hiç yaptırtmadım kızımda bundada yaptırtmıycaktım. Devlet hastanesine gittim bigün o doktor zorla yapılcak dedi kan verdim mecbur. Açıklanmıştır ama bakmadım. Bakmayıda düşünmüyorum uzun süre. Çünkü yaptırmak istemiyordum psikolojik baskı sonucu tamam be uff oldum.

Daha yeni teyzem doğum yaptı 42 yaşında üstelik gebeliğinin başından itibaren tansiyonu hiç düşmedi 19-20 gibi yüksek değerlere çıktı.
En düşük 14/9du tansiyonu ki bilirsiniz hamilelikte 13/9 ve üstü olsun istenmez. Doktor takip önerir hemen. Down sendromlu mu demediler, genetik kusurlu mu demediler, anne karnında beslenemiyor neler neler..
Son haftada artık şişmekten nefes alamaz duruma gelmişti. Bebeğinde tansiyondan dolayı riske girmesini istemediklerinden 34 haftalıkken doğuma aldılar. Şuan küvözde ama maşallah hiç bir sorunu da yok
Geçenlerde de bir YouTube kanalına denk gelmiştim kadın down sendromlu bir yavrunun annesi. Tarama testleri tertemizmiş fakat doğumda büyük bir şoka uğramışlar. Her ikisinden de bolca örnek var.
Onun için kendim de strese girmemek için sadece ikili test yaptırdım başka 3-4lü vs yaptırmayacağım.

İnşallah temiz cıkar. Mahfolduk gercekten. Eşim zorla bişeyler yediriyor ne uyku var ne bişey. Bu 10 gün kafayı yemeden nasıl duracağım ölüm gibi geliyor insana. Çok zor inan ki bu süreci dahi kimsenin yaşamasını istemem.
Keske bende hiç yaptırmasaydım. En azından ıkılım temız cıktık tan sonra daha da kurcalamasaydım. İlk çocuk tecrubesısız. Doktor ne dese oraya gıdıyoruz. Aman ne gerekıyorsa yapılsın dıyoruz ama kim ister böyle sonuc olsun. 29 yasındayım ilk gebelıgım ama daha ilkinde yaşadıklarıma bak. Dün öyle agladım Bunu sag salım doğurayım da bidaha dogurmucam ben bidaha bu üzüntüyü yaşayamam dedim eşime. 29 yasında sonuc böle cıktıysa 2. Cocuk ta da yaştan dolayı deyıp yıne kötü cıkartırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…