2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Hissettiklerini çok iyi anlıyorum çünkü bende ilk hamileliğimi bu şekilde geçirmiştim.
Amin inşallah kimse böyle şeylerle karşılaşmaz. Kendi canından birşeyle, evlatla imtihan edilmek çok zor.

Ay benimde oğlanların var erkek olursa örmicemde. Ama kız olursa pembe pembe öresim var.

Bende senin durumundayım 12 haftada net söyledi bunda sadece benziyo kesin değil dedi bi umut bekliyorum
Sana kiz mi demisti erkek mi canim neye benzetmisti?
Oglumda 12.haftada belliydi bizimde ama 13.te soylemisti.
Simdi 13 te benzetti kesin degil dedi kız icin ama pipi yok dedi bakalim

Yaa hay Allah, ama bence hallolur kesin
Eşim açtı baktı kargo gelince, bi yorum yapmadı vala. Ofiste bıraktık koliyi, pzt hemen koklayacağım

Ben daha bebise hiçbirşey almadım kızlar. Battaniye felan öresim var ama elim kolum kalkmıyor. Sizler basladinizmi birşeyler örmeye felan.
Sizinle tahmini Doğum tarihlerimiz aynı :) henüz bir iğne bile almadım, bana ikili testte doktor %99 kız gibi görünüyor bebek dedi. Sizin bir bilginiz var mı?

Masallahh kücük pasaya Saglikla gelsin insallah
Ben iyiyim sukur kanamam yok ,icerdeki kanama alanida yoktu Sukur
Bizim Lila kizimiz geliyor insallah

Sizinle tahmini Doğum tarihlerimiz aynı :) henüz bir iğne bile almadım, bana ikili testte doktor %99 kız gibi görünüyor bebek dedi. Sizin bir bilginiz var mı?
Ben 2 li test yaptırmadım ama ıkra meyra kız dedi bana da devlete gittiğim için doktor söylemiyor 20 haftaya kadar. Birde adım adım anneliğe baktirdim ınstramda oda çok emin şekilde kız dedi bakalım.

Sana kiz mi demisti erkek mi canim neye benzetmisti?
Oglumda 12.haftada belliydi bizimde ama 13.te soylemisti.
Simdi 13 te benzetti kesin degil dedi kız icin ama pipi yok dedi bakalim
Erkeğe benziyo sanki ama kesin değil %100 diyemem dedi canım 14 haftada 12 haftada hiçbir şey demediler oğlumda 12 haftada aynı doktor kesin demişti şüpheliyim bende o yüzden erkek olsa belli olmaz mıydı tam 14 haftada

Ben varım ya niye böyle oldu anlamadım 2 oglandada sadece bebek göbeğim vardı top gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…