Benimkinde 6 gün geriden geliyor bugun kontrolüm vardı sordum var mı tahmininiz felan diye ama söylemedi gerçi baktı baya bacak arasına felan ama söylemedi 1 ay sonra gel dedi canımTahmini doğum tarihimiz aynı ama benimki 1 hafta geriden geliyor 11+6 bugün cinsiyet tahmininde bulundu mu doktor benimki bisey demedi daha
Ben heyecandan soramadım pazartesi ikili taramam var orda sormayı düşünüyorum tam 12 hafta oluyor belki görür o zaman cok merak ediyorumBenimkinde 6 gün geriden geliyor bugun kontrolüm vardı sordum var mı tahmininiz felan diye ama söylemedi gerçi baktı baya bacak arasına felan ama söylemedi 1 ay sonra gel dedi canım
Bugün şaşırdık baya çok hareketli bir bebek kızım çok sakindi bu baya oynuyordu doktor felan baya güldük ama söylemedi cinsiyetiUltrasonda bebeği sürekli hareketli olupta kız olduğunu öğrenen var mı?
Ay her kulvardan cinsiyet öğrenmeye çalışıyoruz valla korkulur bizdenUltrasonda bebeği sürekli hareketli olupta kız olduğunu öğrenen var mı?
İnşallah sağlıkla alırsın kucağına canım inşallah öğrenirsin öğrenenler var ben yaptırmadım ikili tarama ense kalınlığını ölçtü burun kemiğine baktı gayet iyi dedi çok şükür güzel haberler alınBen heyecandan soramadım pazartesi ikili taramam var orda sormayı düşünüyorum tam 12 hafta oluyor belki görür o zaman cok merak ediyorum
Bugün şaşırdık baya çok hareketli bir bebek kızım çok sakindi bu baya oynuyordu doktor felan baya güldük ama söylemedi cinsiyeti
Hareketli bebekler için erkek diyorlarmışAy her kulvardan cinsiyet öğrenmeye çalışıyoruz valla korkulur bizden
Bilemiyorum ben benim kız çok hareketli değildi ama bu teoriye göre tutmuş .
Bunu bilmiyordum ama kızıma hamileyken hep uyuyordu sankiHareketli bebekler için erkek diyorlarmışBence bunun doğruluk payı olabilir
Benimki çok hareketli hiç durmuyor. Her gittiğimde el ayak kıpır kıpır. Acaba erkek mi diye düşünmeye başladım
benimde öyleydi ya kızımda doğuma gittim gece erken doğum sandılar 40+3te doğmuştu,oğlumda da hemen çıkmadı 5.aydan sonra şimdi anlamadım 3.çocuk diye mi bilmem midemle göbeğim birleşti ve hiç kilo almadım dahaBen varım ya niye böyle oldu anlamadım 2 oglandada sadece bebek göbeğim vardı top gibi
ne mutlu bizeYalnız değilsin canım
benim aniden 2gündür çıktı anlamadım yaBenimki ay bu göbek mi değil mi ikileminde değil valla. Artık harbiden hamilelik göbeği bariz belli yani
benim doğum günüm ve belkide bebeğiminde olabilirMerhaba Kızlar yeni üyeyim 30 agustos gözüküyor Doğum cinsiyet tahmininizi alabilirmiyim
kesinlikle ya ilk hamişlikte geç çıkıyor göbeklerKızlar bu benim ilk hamileliğimde 24. Haftamdan göbeğim hiç yoktu ilk olup göbeği olmayanlar üzülmesin 30. Haftadan sonra birden şişiyorsunuz
merak etme yalnız bırakmam seniSanirim en son ogrenenlerden olacahim. Doktor 16. Haftadan once soylemeyecekmis. 3 hafta var daha.
aynen Diliz Hanım 16dan önce yorum yapmıyor bende oğlumda başka dr gitmiştim cinsiyet içinBlackkcat le benim doktor da o görüşte. Bizimkide geç söyleyen doktorlardan bakalım ben cuma tam 16 olacağım acaba söylecek mi söylemezse 20 e kalırım Aman allahım.
Inşallah canım sende sağlıkla alırsın kucağına hepimize nasip etsin Rabbim.İnşallah sağlıkla alırsın kucağına canım inşallah öğrenirsin öğrenenler var ben yaptırmadım ikili tarama ense kalınlığını ölçtü burun kemiğine baktı gayet iyi dedi çok şükür güzel haberler alın
Evet benim bebişte ben de çıkıntı gördüm ama pipi gibi değil gerçekten küçük ve dümdüz. Doktor klitoris olduğunu söyledi. Bu gidişte içe girmiştir belkiKız cinsel organı da dışarda zamanla içeri giriyor. Yani erken tahminde kızın şeyide çıkıntı gbi durabilir . Ama doktorlar genelde arkadaki şeyden anlıyor pipiden çok .
Yani aman aman hareketli değil benimki de el kol kıpırdıyor ama genelde kollar havada yatıyorUltrasonda bebeği sürekli hareketli olupta kız olduğunu öğrenen var mı?
Benim de oğlum çok hareketliydi doktor dans ediyo içerde demiştiHareketli bebekler için erkek diyorlarmışBence bunun doğruluk payı olabilir
Benimki çok hareketli hiç durmuyor. Her gittiğimde el ayak kıpır kıpır. Acaba erkek mi diye düşünmeye başladım
Kuzum bizdeki tek kısıtlama ilk sene tatile gidemiyoruz cesaret edemem ona. Cunku basima gelcekleri biliyorumonun haricinde hersey bebekten oncekinden daha serbest bizde.
Zaten dogurur dogurmaz esime diyorum arkadaslarinin yaptığı her etkinlige bana sormadan tamam de hepsine gidelim evde oturmayalim diye
Bebektir o canım bebek bugün bana da oldu sağda toplandı oğlum karnıma ağzını bastırdı biraz diğer tarafa kaydıSimdi bana gulmeyin bilmiyorum sizdende onay alayim bebek sanki sag tarafımda toplandi sonra sola dogru kaydi sanirsam uc kere yapti bunu yemekten sonra kuzenimi aradim boyle nasil desem sinek ısırığı gibi hissettim ya tarif edemedim bisey kuzenim bebek dedi is yerindeki ablsda bebegi hissediyorsun dedi kuafore gittim biraz yol yürüdum oturdum anda yine basladi sonra geçti suan mesela bağırsak hareketleri var onları ayirt edebiliyorum sanirsam artik eminim bebeğimi hissediyorum
Çin takvimi oğluma kız diyordu.
Bu sefer yine kız gösteriyor ama yine erkek
Bende tam tersi tutuyor
Bir sonraki bebeyi ona göre yapayım bari
Yaa hay Allah, ama bence hallolur kesin
Eşim açtı baktı kargo gelince, bi yorum yapmadı vala. Ofiste bıraktık koliyi, pzt hemen koklayacağım
Cocuga gore degisir canim ama ben genel olarak soyleyeyim 1-2 aylik cocukla tatile gidemem. Onu goze alamam. Cunku cok asiri uyumlu bile olsa minik oldugu icin sık sık emzirmek gerekicek e havuza gir dus al oyle emzir deniZe gir hemen cik kostur kostur dus al emzir bunu bile tek basina zor görüyorum.Masallah ne guzel bende diyorum eylulde tatile gidekzormu olurki bi zarari olmaz bebegin heralde ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?