2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Tahmini doğum tarihimiz aynı ama benimki 1 hafta geriden geliyor 11+6 bugün cinsiyet tahmininde bulundu mu doktor benimki bisey demedi daha
Benimkinde 6 gün geriden geliyor bugun kontrolüm vardı sordum var mı tahmininiz felan diye ama söylemedi gerçi baktı baya bacak arasına felan ama söylemedi 1 ay sonra gel dedi canım

Benimkinde 6 gün geriden geliyor bugun kontrolüm vardı sordum var mı tahmininiz felan diye ama söylemedi gerçi baktı baya bacak arasına felan ama söylemedi 1 ay sonra gel dedi canım
Ben heyecandan soramadım pazartesi ikili taramam var orda sormayı düşünüyorum tam 12 hafta oluyor belki görür o zaman cok merak ediyorum

Ben heyecandan soramadım pazartesi ikili taramam var orda sormayı düşünüyorum tam 12 hafta oluyor belki görür o zaman cok merak ediyorum
İnşallah sağlıkla alırsın kucağına canım inşallah öğrenirsin öğrenenler var ben yaptırmadım ikili tarama ense kalınlığını ölçtü burun kemiğine baktı gayet iyi dedi çok şükür güzel haberler alın

Bugün şaşırdık baya çok hareketli bir bebek kızım çok sakindi bu baya oynuyordu doktor felan baya güldük ama söylemedi cinsiyeti
Ay her kulvardan cinsiyet öğrenmeye çalışıyoruz valla korkulur bizden
Bilemiyorum ben benim kız çok hareketli değildi ama bu teoriye göre tutmuş .
Hareketli bebekler için erkek diyorlarmış Bence bunun doğruluk payı olabilir
Benimki çok hareketli hiç durmuyor. Her gittiğimde el ayak kıpır kıpır. Acaba erkek mi diye düşünmeye başladım

Benimki çok hareketli hiç durmuyor. Her gittiğimde el ayak kıpır kıpır. Acaba erkek mi diye düşünmeye başladım
Bunu bilmiyordum ama kızıma hamileyken hep uyuyordu sanki bugun bebeğimi böyle hareketli görünce çok şaşırdık eşimle bak şimdi olabilir doğruluk payı heyecan yaptım

Ben varım ya niye böyle oldu anlamadım 2 oglandada sadece bebek göbeğim vardı top gibi
benimde öyleydi ya kızımda doğuma gittim gece erken doğum sandılar 40+3te doğmuştu,oğlumda da hemen çıkmadı 5.aydan sonra şimdi anlamadım 3.çocuk diye mi bilmem midemle göbeğim birleşti ve hiç kilo almadım daha
Yalnız değilsin canım
ne mutlu bize
Benimki ay bu göbek mi değil mi ikileminde değil valla. Artık harbiden hamilelik göbeği bariz belli yani
benim aniden 2gündür çıktı anlamadım ya3ayı doldurunca cee eee yaptı göbüş bana
Merhaba Kızlar yeni üyeyim 30 agustos gözüküyor Doğum cinsiyet tahmininizi alabilirmiyim
benim doğum günüm ve belkide bebeğiminde olabilirhoşgeldiniz sağlıkla alın kucağınıza bence erkek
Kızlar bu benim ilk hamileliğimde 24. Haftamdan göbeğim hiç yoktu ilk olup göbeği olmayanlar üzülmesin 30. Haftadan sonra birden şişiyorsunuz
kesinlikle ya ilk hamişlikte geç çıkıyor göbeklerbenim şimdiden 24.hafta gibi
Sanirim en son ogrenenlerden olacahim. Doktor 16. Haftadan once soylemeyecekmis. 3 hafta var daha.
merak etme yalnız bırakmam senibende hemen gitmicem ki öğrenip öğrenmicez mi orasıda belli deil
Blackkcat le benim doktor da o görüşte. Bizimkide geç söyleyen doktorlardan bakalım ben cuma tam 16 olacağım acaba söylecek mi söylemezse 20 e kalırım Aman allahım.
aynen Diliz Hanım 16dan önce yorum yapmıyor bende oğlumda başka dr gitmiştim cinsiyet için12.haftanın başında öğrenmiştim

1kız ve 1oğlan anası olarak gerçekten oğlum daha hareketliydi göbüşte ve daha erken hissetmiştim onu ancak gelin görün ki kızım doğduktan sonra bebekken çok hareketli yerinde durmayan ve ağlayan bi bebekti sürekli gerçi oğlumda şuan aşırı yaramaz

Inşallah canım sende sağlıkla alırsın kucağına hepimize nasip etsin Rabbim.

Kız cinsel organı da dışarda zamanla içeri giriyor. Yani erken tahminde kızın şeyide çıkıntı gbi durabilir . Ama doktorlar genelde arkadaki şeyden anlıyor pipiden çok .
Evet benim bebişte ben de çıkıntı gördüm ama pipi gibi değil gerçekten küçük ve dümdüz. Doktor klitoris olduğunu söyledi. Bu gidişte içe girmiştir belki
Ultrasonda bebeği sürekli hareketli olupta kız olduğunu öğrenen var mı?
Yani aman aman hareketli değil benimki de el kol kıpırdıyor ama genelde kollar havada yatıyor

Bugun iki kere çıkarttım nolur geri başlamasın

bebegimi bugun cok fazla hissettim yani umarim odur herkes bebek dedi
işe gittim kuafore gittim saçlarımı kestirdim beslemelere döndüm aynı markete felan gittim cok yoruldum eve gelir gelmez çıkarttim acep cok yorulduğum icinmi olmuştur umarim oyledir

Benim de oğlum çok hareketliydi doktor dans ediyo içerde demişti ve geçen hafta gittim şimdiki de hareketli eğer doğruysa bu teori benim ikinci oğluş geliyo

Simdi bana gulmeyin bilmiyorum sizdende onay alayim bebek sanki sag tarafımda toplandi sonra sola dogru kaydi sanirsam uc kere yapti bunu yemekten sonra kuzenimi aradim boyle nasil desem sinek ısırığı gibi hissettim ya tarif edemedim bisey kuzenim bebek dedi is yerindeki ablsda bebegi hissediyorsun dedi kuafore gittim biraz yol yürüdum oturdum anda yine basladi sonra geçti suan mesela bağırsak hareketleri var onları ayirt edebiliyorum sanirsam artik eminim bebeğimi hissediyorum

Masallah ne guzel bende diyorum eylulde tatile gidek zormu olurki bi zarari olmaz bebegin heralde ya

Bebektir o canım bebek bugün bana da oldu sağda toplandı oğlum karnıma ağzını bastırdı biraz diğer tarafa kaydı çok güzel bi duygu

Çin takvimi oğluma kız diyordu.
Bu sefer yine kız gösteriyor ama yine erkek
Bende tam tersi tutuyor
Bir sonraki bebeyi ona göre yapayım bari

Soylemeyim söylemeyim diyorum ama sende cok kuvvetli bir sekilde kiz hissediyorum niye bilmiyorum ama sanki senin cinsiyet degisecek gibi geliyor

Masallah ne guzel bende diyorum eylulde tatile gidek zormu olurki bi zarari olmaz bebegin heralde ya
Cocuga gore degisir canim ama ben genel olarak soyleyeyim 1-2 aylik cocukla tatile gidemem. Onu goze alamam. Cunku cok asiri uyumlu bile olsa minik oldugu icin sık sık emzirmek gerekicek e havuza gir dus al oyle emzir deniZe gir hemen cik kostur kostur dus al emzir bunu bile tek basina zor görüyorum.
He bak Allah korusun sütüm olmaz mama alır o zaman bi tık daha rahat olur her anlamda. Diger turlu hic bi kosulu dusunemiyorum 1-2 aylik bebekle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…