Yaz gelse de doya doya yesek istediğimiz meyveden benim de hep yaz meyveleri istiyo canımHamile manavlarinda var da, o tad cikmiyor. Eminim hepimiz ona aseriyoruzdur. Ruyalarimda goruyorum.
Evet canım malesefYaa yazık daha küçücükler ama
Sağol Allah razı olsun canımBlackkcat Allah anali, babali, teyzeli buyutsun. Teyze olmak guzeldir. ☺
Çok geçmiş olsun benim oğlumda çok hastalanıyor geceleri horluyor nefes alamıyor burun filmi çekildi nefes aldığı yer çok dar iğne gibi incecik yer doktor 3 yaşına kadar bekletiyoruz ama burnunu çok kapatmış gelişim zamanı olduğu için yüz yapısını bozuyor yapalım dedi 2 hafta içinde olacak inşaallah bi sıkıntı çıkmazEvet canım malesefbenim oğlum ateşleniyodu her ay bademcikten dolayı 3 4 gün sürerdi düşmezdi hiç 2 kere havale geçirdi kortizon tedavisi görüyordu her ateşlendiğinde sonra ilaçlar etki etmemeye başladı 15 günde bir olmaya başlayınca ameliyat ettirmek zorunda kaldık çok şükür ameliyattan beridir ateşlenmiyo grip falan olunca hafif oluyo geçiyo sonra
Kızlar aranızda çocuğu geniz eti ameliyati olan var mı
Biraz rahatlattınız teşekkür ederimCanim benim oglum 4 yasinda olmustu. Basit bir operasyon ama oglumun bogazi tahris olmus ve asiri oksuruk tutmustu. Ameliyattan cikinca korkutuyorlar ama 1-2 saate hicbirseyi kalmiyor, agri hissetmiyor. Cok fazla zayif ve yemek yiyemiyordu simdi de cok yemesin diye tartisiyoruz :) Korkulacak birsey degil yani.
Sağol canımÇok geçmiş olsun benim oğlumda çok hastalanıyor geceleri horluyor nefes alamıyor burun filmi çekildi nefes aldığı yer çok dar iğne gibi incecik yer doktor 3 yaşına kadar bekletiyoruz ama burnunu çok kapatmış gelişim zamanı olduğu için yüz yapısını bozuyor yapalım dedi 2 hafta içinde olacak inşaallah bi sıkıntı çıkmaz
Yok canim ayni gun cikariyorlar. Eve gecince zaten hic ameliyat olmamis gibi hayatlarina devam ediyorlar :)Biraz rahatlattınız teşekkür ederim1 gece kalıyorlar mı hastanede yoksa aynı gün çıkarıyorlar mı
Birde sizinki geniz eti burundan olduğu için sıkıntı olmaz bizim bademcik olduğu için yemek sıkıntımız boğaz ağrımız vardı. Düzelir hemen korkma birşey olmaz Allah'ın izniyleÇok geçmiş olsun benim oğlumda çok hastalanıyor geceleri horluyor nefes alamıyor burun filmi çekildi nefes aldığı yer çok dar iğne gibi incecik yer doktor 3 yaşına kadar bekletiyoruz ama burnunu çok kapatmış gelişim zamanı olduğu için yüz yapısını bozuyor yapalım dedi 2 hafta içinde olacak inşaallah bi sıkıntı çıkmaz
yazdıklarını okuyunca ne yazmam gerektiğini uzunca bir düşündüm hamilelik bir hastalık değil evet düşük riskimiz yoksa gündelik ev işlerini yapabiliriz ama halı silkelemek cam silmek bide bunları eşinizin yapmasını istemesi yapmayınca sorun çıkarmasını hiç anlamadım bunları sizi üzmek için yazmadım ama çok şaşırdım okuyunca acaba eşinizin hamile bir kadın ne yapabilir yada neleri yapamaz diye bilgisi mi yokAğırı ama. Napim yapmayınca yüz göz oluyoruzYaparım ben ama bel düzleşmesi var bende o mahvediyor beni iş yapınca yamuluyorum
Arkadaşlar bu sertleşme, kayma kasılma olabilir muhakkak doktorunuza danışın.Bende hissetmiyorum kaymasini ama soyleki sag tarafim tas gibi oluyor sonra soldan tık ediyor oyle anliyorum kaydığını
İlk gebeliğimde ara ara çok kaşıntım olmuştu canım. Benide korkutmuşlardı gebelik zehirlenmesi olabilir diye ama hersey temiz çıkmıştı. İçini ferah tut . Doktorun zaten sendende tahlillerini istemiş. Gebelikte artan kan hacminden olabiliyor kaşıntı. En kötü senaryoyu düşünme☺Arkadaşlar merhaba.. Gece kaşıntısı yaşayan varmı aranızda yani aşırı derecede değil ama genelde geceleri 5-10 dk süren ve kolumun bacağımın üst kısmında yoğunlaşan kaşıntılarım oluyor. İnternete çok bakıp strese girmek istemiyorum pek iyi şeyler yazmıyor. Cuma günü doktoruma söyledim ve kan idrar testi istedi sonuçlar henüz çıkmadı birde size sormak istedim. Korkmalımıyım bilmiyorum.
Inşaallah çok sagolSağol canım ❤ olmaz Allah'ın izniyle bize de 3 yaşına kadar beklesin yazı atlasın belki ateşlenmez dediler ama yaz kış olunca 2.5 yaşında ameliyat olmak zorunda kaldısizede çok geçmiş olsun Rabbim yardımcınız olsun şifa versin inşallah
İyiymiş o zaman sadece çıkana kadar strese girerim sonrası kolay olurYok canim ayni gun cikariyorlar. Eve gecince zaten hic ameliyat olmamis gibi hayatlarina devam ediyorlar :)
İnşaallah olmaz narkoz korkuttu beni ama oda uyandıktan sonra sıkıntı olmuyor demekkiBirde sizinki geniz eti burundan olduğu için sıkıntı olmaz bizim bademcik olduğu için yemek sıkıntımız boğaz ağrımız vardı. Düzelir hemen korkma birşey olmaz Allah'ın izniyle
İlk hamileliğimde magnezyum eksikliği yaşamıştım ama bildiğim kadarıyla kramplara neden oluyordu ben geceleri özellikle bacaklarıma giren kramplardan uyuyamıyorum ama böyle bir şey yaptığını ilk kez duydum ve biraz korktumArkadaşlar bu sertleşme, kayma kasılma olabilir muhakkak doktorunuza danışın.
Magnezyuma ihtiyacınız olabilir.
Bir arkadaşa doktoru bu şekilde çare olmuş.En kısa zamanda doktorunuza hissettiklerinizi söyleyin sizi yönlendirecektir.
Kasılmaları belli şeylerle engelleyebiliyorlar bunlardan biri de magnezyum. Panik yapacak şey yok bir sürü etken var çünkü.İlk hamileliğimde magnezyum eksikliği yaşamıştım ama bildiğim kadarıyla kramplara neden oluyordu ben geceleri özellikle bacaklarıma giren kramplardan uyuyamıyorum ama böyle bir şey yaptığını ilk kez duydum ve biraz korktumyani daha mı erken gitmeliyim kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?