2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Oyle vallahi yazik kiz bosuna kendisini yormus halı falan. Ben bugun supurdum sildim baktım yapabilcegim is degil esime devrettim. Oyle bisey olabilir mi temiz ev istiyorum ama ben elimi surmiyim ne guzel :)

He valla valla bizimkine kalsa hic umrunda degil evde oldumu bersber yapiyoruz bi cok seyi o yapiyor zaten bu cocu tek basima yapmadim ya hoş simdiden bile yururken cok yoruluyorum evden cikasim gelmiyor

Hadi ya bende cocu hissediyorum diye seviniyorum korktum simdi hagtaya randevum var diyim bari

Bende de oluyor, netten arastırabilirsin kötü seyler yazmıyor bununla ilgili vücutta kuruluk olurmuş bu dönemde o da kasıntı yaparmış. Hatta yüzümün belli bölgeleri hafif egzama gibi oldu kaşınıyor.. Ama normalmiş

Canım kasılma o bu aralar bende de baçladk. İlk gebeliğimde ben de bebek zannederdim, dr magnezyum vermişti, içtikçe azalıyordu. Cok küçükler zaten o derece hissedemeyiz henüz. Pıt pıt vurur sadece tatlı tatlı

Kasılmanın hafifte olsa bi ağrı yapması gerekmez mi yaşamışsınız benim ağrım olmuyor sadece sanki bi küçük top gibi şey varmış gibi hissediyorum o bölgede cuma doktora gideceğim sorarım doktorada bende bebek zannettim

Bana sormamışsın ama görmüşken cevaplayın dedim
Bu haftalarda rahim küçük ağrı yapmaz ama haftalar ilerledikçe rahatsızlık hissi veriyor.

merhaba kızlar günaydın ,

merak ettiğim birşeyi sizlere de danışmak istiyorum.
çalışanlar için :) acaba hangi haftada işi bırakacaksınız? paylaşabilir misiniz?

çalışanlar için :) acaba hangi haftada işi bırakacaksınız? paylaşabilir misiniz?
Doktoruma bağlı canım ben çalışabildiğim kadar çalışmak istiyorum

canım 32. haftada doğum iznine çıkabilirsin ama 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alırsan doktorundan iznini doğumdan sonra kullanabilirsin. Yani en fazla 37ye kadar çalışılabiliyor ben öyle planlıyorum bir aksilik olmazsa

Bana sormamışsın ama görmüşken cevaplayın dedim☺
Bu haftalarda rahim küçük ağrı yapmaz ama haftalar ilerledikçe rahatsızlık hissi veriyor.
Teşekkür ederim buraya yazmasaydım bende benim bebek ne erken oynamaya başladı diye saf safff düşünecektim cvp veren herkese teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…