2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Canim hersey guzel olacak insallah inan burda hep beraber mutluluk haberine seviniyor olacagiz

Tahmin de mi alamadiniz canim? Tahmin alan arkadaslar var benim gibi. Ama hic bilmeyen de var. Kontrolunuz ne zaman
canım iki ayrı doktora gittim 13. haftada bi tanesi %70 erkek dedi az önce başka dr gittim %70 kız dedi şaka gibi haftaya tekrar gidicem açmıyor ki

canım sıkıntı yapmamaya çalış
bu arada güzele benziyor
sadece şu bebek arabası işte kolay katlanıyor mu ona bakmak lazım
hani arabaya rahat sığabilmesi, çabuk katlanabilmesi çok önemliymiş
o nedenle diyorum.

canım iki ayrı doktora gittim 13. haftada bi tanesi %70 erkek dedi az önce başka dr gittim %70 kız dedi şaka gibi haftaya tekrar gidicem açmıyor ki
Aa harbiden saka gibi :) haber ver bize sonucu merak ettim bende.
Benimkinide buyuk ihtimalle kız dedi ama bakalim :)cumartesi randevum 15.hafta da olucam insallah kesin belli olur

bu arada ben de öyle olacağını düşünüyorum yaa,
üzüldüğüne üzüleceksin bence.
Ama insanin elinde değil hic onuda o kadar iyi biliyorum ki canim.
Benim oğlum icin detaylida safra kesesi yok ve bu bebek icin hayati bi organ demisti. O 1-2 hafta bekleme surecimi hatirlamak istemiyorum mahvolmustum insanin elinde olmuyor ama sonradan diyorsun keske uzulmeseymisim bisey yokmus sukr

Doktora yazdim simdi yaşadıklarımı kalsiyum eksikliginden mi diye oda dedi bebek haraketleri kalsiyum eksikligiyle felan alakali degil dedi haftaya gittigimde tekrar teyit ettircem onunuzdeki hafta tahliller yapılcak demisti orda ciksrmi kalsiyum eksikligi varsa

yaaa kesinlikle
ama şöyle bişey var
bizim sonuçlarımızda risk az çıktı diye bizde kurtulmuş değiliz
arkadaşlar hepimiz doğumdan sonra bir 15 dakika oh çekip sonra ben bu bebekle ne yapacağım diye dertleneceğiz
ay allah o günleri görmeyi bir nasip etse yaaa

Kızlar sivilceyle uğraşan var mi. Benim yüzümde saçlarının içinde bile çıktı yüzüm hep dışarı verdi cirkinlestim ya.

Canim boyle yapcagina kalbinin sesini dinlermsin emin ol o sana en dogrusunu söyleyecek

Doktoruna danışayım canım. Bende yaptırayım yarın kreşe başlayacaklar şimdide eğlence merkezlerinde herkesle aynı yerlere giriyorlar. Allah korusun yavrularımızı.

Ay kızlar bugün doktora gittin hissetmeye başladın mı dedi karın yağın çok az hissetmeye başlarsın dedi ama uzanıyorum koyuyorum elimi göbişe ama bişey hissetmiyorum sertlik mi oluyor hareket ettiği yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…