Canim hersey guzel olacak insallah inan burda hep beraber mutluluk haberine seviniyor olacagizGünaydın arkadaşlar nette böle bi kampanya gördüm sizi de bilgilendireyim dedim. Kendi kendime terapi yöntemleri bulmaya calısıyorum yoksa gercekten sonuc gelene kadar delirebılirim. Sürekli düşünüp aglıyorum. Bunun onune gecmek için de bebek odası bebek arabası falan bakıp kendımı oyalıyorum. Bi tek ozaman rahatlıyorum
canım iki ayrı doktora gittim 13. haftada bi tanesi %70 erkek dedi az önce başka dr gittim %70 kız dedi şaka gibiTahmin de mi alamadiniz canim? Tahmin alan arkadaslar var benim gibi. Ama hic bilmeyen de var. Kontrolunuz ne zaman
Hepiniz gercekten iyi ki varsınızCanim hersey guzel olacak insallah inan burda hep beraber mutluluk haberine seviniyor olacagiz
Günaydın arkadaşlar nette böle bi kampanya gördüm sizi de bilgilendireyim dedim. Kendi kendime terapi yöntemleri bulmaya calısıyorum yoksa gercekten sonuc gelene kadar delirebılirim. Sürekli düşünüp aglıyorum. Bunun onune gecmek için de bebek odası bebek arabası falan bakıp kendımı oyalıyorum. Bi tek ozaman rahatlıyorum
Aa harbiden saka gibi :) haber ver bize sonucu merak ettim bende.canım iki ayrı doktora gittim 13. haftada bi tanesi %70 erkek dedi az önce başka dr gittim %70 kız dedi şaka gibihaftaya tekrar gidicem açmıyor ki
Hepiniz gercekten iyi ki varsınız
Canim benim sende iyiki varsin o sadece belirleyiciligi olmayan bi tanı testi. Orda yuksek risk çıkıp gercekten yuksek olan cok az insan gördüm.Hepiniz gercekten iyi ki varsınız
Ama insanin elinde değil hic onuda o kadar iyi biliyorum ki canim.bu arada ben de öyle olacağını düşünüyorum yaa,
üzüldüğüne üzüleceksin bence.
ben hala bilmiyorum canım meraktan çatladıkmerhaba kızlar benim gibi cinsiyetini öğrenemeyen var mı bildiğin keyif yapıyor bacak bacak üstüne atmış
Bende bilmiyorum ınş 1 aya herkes kesinlestiricektir. Ondan sonra gelsin hazırlıklar.merhaba kızlar benim gibi cinsiyetini öğrenemeyen var mı bildiğin keyif yapıyor bacak bacak üstüne atmış
Ama insanin elinde değil hic onuda o kadar iyi biliyorum ki canim.
Benim oğlum icin detaylida safra kesesi yok ve bu bebek icin hayati bi organ demisti. O 1-2 hafta bekleme surecimi hatirlamak istemiyorum mahvolmustuminsanin elinde olmuyor ama sonradan diyorsun keske uzulmeseymisim bisey yokmus sukr
şimdi kıyafet bakıyorum alayım indirimde diye ama içimde kalıyor vallahi alamadım bir şeyBende bilmiyorum ınş 1 aya herkes kesinlestiricektir. Ondan sonra gelsin hazırlıklar.
valla şaka gibi bacak bacak üstüne atmış ayağını sallıyor göstermiyor haftaya tekrar denicemAa harbiden saka gibi :) haber ver bize sonucu merak ettim bende.
Benimkinide buyuk ihtimalle kız dedi ama bakalim :)cumartesi randevum 15.hafta da olucam insallah kesin belli olur
Bizde de hiçbirşey yok. Para olsun alınır ınş herşey cinsiyet ogrenildikten sonra.şimdi kıyafet bakıyorum alayım indirimde diye ama içimde kalıyor vallahi alamadım bir şey
benim de sırtımda çok var canım ya. Umarım gebelik ilerledikçe geçerKızlar sivilceyle uğraşan var mi. Benim yüzümde saçlarının içinde bile çıktı yüzüm hep dışarı verdi cirkinlestim ya.
Günaydın arkadaşlar nette böle bi kampanya gördüm sizi de bilgilendireyim dedim. Kendi kendime terapi yöntemleri bulmaya calısıyorum yoksa gercekten sonuc gelene kadar delirebılirim. Sürekli düşünüp aglıyorum. Bunun onune gecmek için de bebek odası bebek arabası falan bakıp kendımı oyalıyorum. Bi tek ozaman rahatlıyorum
Doktoruna danışayım canım. Bende yaptırayım yarın kreşe başlayacaklar şimdide eğlence merkezlerinde herkesle aynı yerlere giriyorlar. Allah korusun yavrularımızı.Canim etnik bi köken belirtmiyim ama ulkemizde son zamanlarda olan göçlerden sonra cocuklarimiza yaptirmamiz gereken yeni tip bi menenjit aşısı.
200 u askin menenjit cesiti varmis.
cocuklara kucukken tek doz veya doz tercihe bagli olarak yaptirdigimiz bi menenjit asisi vardi. 9.ayla 13.ayda veya 2 yastan sonra tek doz. Onceki seneler icin bu yeterli oluyormus ama artik pek munkun degil maalesef.
Ulkemizde diger turleri de gorulmeye baslayinca bu asınında yapilmasi gerektiğini söyledi cocuk doktorları.
Bu sekilde iki cesit menenjit asisini yaptirdigimizda tam koruma sagliyor gibi. Doktorunuza sorarsaniz oda soyler size.
İlk dozunu yaptırdım bu 2. Dozu. Son doz yani. Bizim doktorumuz israrla tavsiye etti kendi cocuguma da Turkiyeye gelir gelmez yaptim diye.
Yurtdışında devletin asi listesinde olan bi ası aslinda ama maliyeti fazla oldugu icin Turkiye de istege bagli maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?