2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Çok güzel gözüküyor. Hem fiyat uygun. Bebek arabası kullanışlı ise düşünülebilir

Kızlar bu arada Van’da 3 kişi malum virüsten karantina altına alınmış. Tabi virüs varlığı kesin var mı yok mu belli değil , önlem amaçlı yapılmış.
Bu sebeplerden dolayı bence birer maske edinin. Ben dün sipariş verdim. Aldıktan sonra bu sabah baktım hemen fiyat arttırmışlar. Sürekli fiyatları artıyor.

Evde nasil bir maske stogu var bir bilsen :)) bizde ben degilde esim cok dikkat eder hastaneye gittigimde mutlaka taktiriyor bana.
O degil tek bende oluyo millet bende bisey var sanicak

canım şuan öyle büyük hareket bekleme damar atması gibi yılan gezmesi gibi hissedersin. ilk gebelikse bece bir hafta daha zamanı var en erken

Kızlar sivilceyle uğraşan var mi. Benim yüzümde saçlarının içinde bile çıktı yüzüm hep dışarı verdi cirkinlestim ya.
benim de sırtımda çok var canım ya. Umarım gebelik ilerledikçe geçer
Kızlar benim belimde parmak basacak yer yoktu şimdi sanki geçiyor baya azaldı inşallah hamileliğin sonuna doğru tümüyle geçer

Evde nasil bir maske stogu var bir bilsen :)) bizde ben degilde esim cok dikkat eder hastaneye gittigimde mutlaka taktiriyor bana.
O degil tek bende oluyo millet bende bisey var sanicak
Kesinlikle takmak lazım.
Sen öyle yazınca aklıma geldi.
Hangi kanaldı hatırlamıyorum.Gizli çekimde muhabir maske takıp toplu taşımada insanların yanına oturuyordu. Herkes maske takan muhabirin yanından kaçıyordu

Basıma gelcek olan o bu gidişle

@Almilaaazey canlar, tedirgin olmanız için yazmadım.Uzun süredir bu mesajları görüyordum.
Dün başka bir konuda birebir sizin yaşadıklarınızı yazan bir kaç kişi doktorlarına bu durumu anlattıklarında, doktorlari kasilmalar için magnezyum vermiş .Sonra siz aklima geldiniz üstüne tekrar mesajlarjnizi okuyunca Doktorunuza danişmanizın daha doğru olacağını düşünerek size yazdım. Belki hiç öyle bir şey yoktur ama önlem almakta fayda var ..Sağlıcakla kalın

Güzel hamişler akşam karnım çok sancılandı çatı kemiklerime kadar agrı vurdu kızımıda yatıramadık gece 1 e kadar baya kıvrandım felan sinirlerim boşaldı ağladım kızımda 2 yaş sendromu agır geçiriyor akşam eşim çocuk kucağımdayken eşim itti beni insanlar uyuyor felan ses gidiyor öbür odaya götür dedi eşim böyle biri değil aslında ben bir kaç gündür bir sıkıntısı olduğunu düşünüyorum sinirli bir kişilik ama bu kadar yapmazdı kırıldım çok Belkı buraya yazılacak konular bunlar değil ama ben artık kimseyle bir şey paylaşmayıp hep yanlız kalmaktan dert köşesi gibi geldi burası bilmiyorum buraya yazmazsam içime Atıcam yazmak istedim

Atma icine canim tabiki yaz iyi yapmissin
Cocuk cok durmayinca iki tarafinda sinirleri geriliyor. 2 yas zaten cok sıkıntılı geciyor tam kac aylik yavrunuz?
Ama bence senin kucagına bile almaman gerekiyordu cocugu sen bu halinleyken. Esinin bu konularda yardımcı olmasi gerekiyor sonucta ikinci cocugu da beraber yaptiniz tek senin degil ki. İkisi icinde olan seylere ortak olmali. Kucagina alman tehlikeli olabilir bence buna dikkat etmelisin bundan sonrasinda.
Diger konularda esini en iyi sen tanırsın insallah hersey iyi olur canim
Ama evlilik bu arada anlasmazlik gerginlik olur uzme kendini.

Benim doktorumda magnezyum vermişti. Hala sancı gbi sertleşme kasılma olunca hemen suya atıyorum bir magnorm

Ayy canım yaz tabi. Sadece fiziksel değil, psikolojik sıkıntılarımızda da birbirimize destek olmalıyız. Ağlamamaya çalış benim kızımda 2 bucuk yaşına giricek bazen bende yoruluyorum. Eşin neden böyle davrandı ki acaba normalde böyle diilse? Sana anlatmadığı bir sıkıntısı fln mı var acaba. Nr olursa olsun sen ağlama sakın streslendiğinde.

Öncelikle dertlerini bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz.
Gerçekten eşine çok fazla sinirlendim. Bir kadına bu şekilde davranılmasını hazmedemiyorum.
Dün temizlik , bugün ittirmesi çok çok acımasızca geliyor. Annen falan yakındaysa bir süre onda kalsanız. Sana yardımcı olur biraz dinlenirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…