2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Teşekkür ederim sonuçta bizi bilgilendirmek için yazdın en azından kendi adıma çok teşekkür ediyorum sonuçta bu forum bunun için var endişelenmek konusuna gelirsek zaten benim için her şey bir endişe nedeni

27 aylık yavrum almazdım kucağıma ama o kadar krize girip ağladı ki fazla babaya düşkün uyumayınca baba kızdı kızım babası bir şey dedi mi çok ağlıyor gururlu velet bende kucağıma aldım eşimde sinirlendi itti beni bende itince tepki verdim kendine gel felan diye daha çok sinirlendi bazı şeyler söyledi kırıldım üstüme yürüdü felan ama zaten biz devamlı tartışan bir çift değiliz arada oluyor işte ben eşime aşık düşkün birisiyim eşimin tek kötü yanı sinirlenince ağır konuşur ve cevap verirsem farklı tepkiler verir ama çok da iyidir kırıldım sadece

Benim en büyük sıkıntım bu zaten annen babam 1 sene önce boşandı babamla görüşmüyorum annem Gebze’ye taşındı kardeşimle annem devamlı çalışıyor kardeşim üniversite hazırlanıyor kayınvalıdrm eşim doğduğunda vefat etmiş TEK’im arkadaşım yok merkezden uzaktayım ayy valla kurcalasanız neler çıkar benden dolmuşum ben buraya patladım

Ah ah yalnız olmak çok zor.
Ben de ailemden uzaktayım. Tek fark çocuğum yok:)
Ama ne güzel çocuğun ilerde büyünce senin yoldaşın olacak.

Bunaldıgı zamanlar böyle davranır ev çok dağıldığında birde gerçekten bazen çok yorulduğumu hissediyorum ama şuda gerçek eşimle eğlenceli çiftiz biz birbirimize düşkünüzdür oluyor işte

Doktoruma bağlı canım ben çalışabildiğim kadar çalışmak istiyorum
puanlık bir problemim yok diye biraz rahatım :) bakalım doktora kalırsa ne olacak.
bende aynen çalışabildiğim kadar çalışayım diyorum inşallah
heyecan ve korku olacak gbi çalışmazsam

aynı görüşteyim ben de, bakalım inşallah 37 haftaya kadar böyle sorunsuz ilerleriz.
rabbim sağlık ve huzurla kucağımıza almayı nasib etsin.

Üzgünüm ama sinirli ve stresli olması bunu yapma hakkını ona vermez hamilesiniz ve elinizden geleni yapıyorsunuz onun için ona rağmen böyle evet eşler tartışabilir bazen istemeden seslerde yükseliyor belkide ama sizi itmesi bide kucağınızda çocuğunuz varken hiç hoş bi davranış değil sizi üzmek istemem ama böyle düşünüyorum benimde bi oğlum var 2 yaşında ve ben şimdiden ona insanları kırmaması zarar vermemesi gerektiğini anlatıyorum erkek diye bağırma vurma zarar verme hakkı verilmedi ona biz nasıl bazen susuyor elimizden geleni yapıyorsak erkeklerde öyle olmalı erkek çocuğu olan annelerde sen erkeksin herşeyi yapman hak diye büyütmemeli çocuklarını sevgi ve saygıyla büyütmeli ki ilerde eşine annesine etrafına iyi ve vicdanlı olsun özür dilerim hamilesiniz bişey demek istemiyorum sizin ilişkinize karışmak haddimde değil ama benim düşüncem bu umarım eşiniz pişman olup bir an önce kendini affettirir siz çok değerlisiniz bunu unutmayın kimsenin size böyle bisey yapmaya hakkı yok

hamileliğinizden beri kaç kilo aldınız kızlar ben şimdiden 4 kilo aldım moralim bozuk , yürüyüşe başlıcam artık

Estagfurullah dertleşip ortak oluyoruz işte ama haklısın çocuklarımıza kesinlikle erkek çocuklarına bunu aşılamalıyız bir erkeğide bir kadının annenin doğurduğunu unutmamalı

hamileliğinizden beri kaç kilo aldınız kızlar ben şimdiden 4 kilo aldım moralim bozuk , yürüyüşe başlıcam artık
benim 6 kilo oldu ama 2 ay sorumla beslendim onlar kilo aldırdı yeni yeni yemeye başladım bundan sonrası da allah kerim

ay ben tüp bebek ile hamile kaldım.
58 kilo idim.
şimdi 62 kiloyum
almamam lazım çok , normal doğum istiyorum , moralden kötüyüm

İlk hamileligimde bu zamanimda 3 kilo almisim canim ama simdi daha almadim. 2. Hamilelikte daha az aliniyormus ondan sanirim.
Ama cok asiri kilon yoksa cokta sıkıntı etme bence dogumdan sonra gidiyor ki cogusu. Eger cok aşırı uslu bi bebegin yoksa 3 aya cogu gitmis olur
Benim yapım uykusuzluk ve yorgunluğa gelemiyor direk kilo kaybi oluyor mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…