2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Benim ikingun once uc kere oldu gun icinde bi dwfa felan anca oluyor heralde ben zannediyorum bebek

Günaydınlar hepinizee,
Sabaha karşı Manisa'da deprem olmuş, hisseden herkese geçmiş olsun.

Güzel haberler alacağımız, güneşli, mutlu bir hafta bizim olsun
Gunaydin canim.
Gecenin o saatinde Bursadan hissettim ben canim esyalarin sesine uyandim gozumu actim yatak sallaniyor. Siddeti vardi aslinda ama cevremizde benden başka kimse hissetmemis arkadaslardan.

M Mrymhrnkms Geniz eti bademcik aynı anda oldu 4 yaşında bi kaç sürüyor agrısı ama küçük oldugu için öyle yatmıyor ayaktaydı sürekli güzel geçti şimdi daha iyi çok şükür Sürekli hasta oluyodu çocuk kurtuldu valla bunu yzmis cnm

Benim randevu 4 Marttı ama 29 Subatta gidicem sanırım. 4 Marta oglum icin randevu almam gerekiyor bexero asısı icin. O yuzden bu Cumartesi sabaha randevum var

ay çok şaşırdım
ben de ne zamandır okuyordum burayı da diyorum ben neden hissetmiyorum bir türlü
bu arada ben pıtpıt da hissetmiyorum yaa

ay çok şaşırdım
ben de ne zamandır okuyordum burayı da diyorum ben neden hissetmiyorum bir türlü
bu arada ben pıtpıt da hissetmiyorum yaa
Hissedersin canım
Bebeğin hareketi, anne karnı yapısı, kilo, yağ cart curt hatta plasenta bile etkili o hissetme durumlarında. Başkalarıyla kıyaslama hiç..
Mesela Ön yerleşimli plasentada daha geç hissediliyor derler çünkü plasenta yastık görevi görüyor arada vs. 20+ lara kadar zaman var. 1 aya kalmadan hepimiz minik minik tepikler yiyor olacağız

merhaba kızlar günaydın ,

merak ettiğim birşeyi sizlere de danışmak istiyorum.
çalışanlar için :) acaba hangi haftada işi bırakacaksınız? paylaşabilir misiniz?

Ben 1 haftaya kadar ayrılıyorum inşallah. ^_^
Doktor istirahat etmemi istiyor. Doktor istemese bile bebek 14-15 saat uyutturuyor.

Ne aşısı canım o hiç haberim yok benim.
Canim etnik bi köken belirtmiyim ama ulkemizde son zamanlarda olan göçlerden sonra cocuklarimiza yaptirmamiz gereken yeni tip bi menenjit aşısı.
200 u askin menenjit cesiti varmis.
cocuklara kucukken tek doz veya doz tercihe bagli olarak yaptirdigimiz bi menenjit asisi vardi. 9.ayla 13.ayda veya 2 yastan sonra tek doz. Onceki seneler icin bu yeterli oluyormus ama artik pek munkun degil maalesef.
Ulkemizde diger turleri de gorulmeye baslayinca bu asınında yapilmasi gerektiğini söyledi cocuk doktorları.
Bu sekilde iki cesit menenjit asisini yaptirdigimizda tam koruma sagliyor gibi. Doktorunuza sorarsaniz oda soyler size.
İlk dozunu yaptırdım bu 2. Dozu. Son doz yani. Bizim doktorumuz israrla tavsiye etti kendi cocuguma da Turkiyeye gelir gelmez yaptim diye.
Yurtdışında devletin asi listesinde olan bi ası aslinda ama maliyeti fazla oldugu icin Turkiye de istege bagli maalesef

Günaydın arkadaşlar nette böle bi kampanya gördüm sizi de bilgilendireyim dedim. Kendi kendime terapi yöntemleri bulmaya calısıyorum yoksa gercekten sonuc gelene kadar delirebılirim. Sürekli düşünüp aglıyorum. Bunun onune gecmek için de bebek odası bebek arabası falan bakıp kendımı oyalıyorum. Bi tek ozaman rahatlıyorum

Eklentiler

• Screenshot_20200224_114021_com.instagram.android.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…