Sen 20 marta kadar hayatta beklemezsinSorma bende Bilmiyorum ki bir hemen gideyim diyorum. Sonra içim yok yok az daha bekle diyor. Beklersem 20 martta gidicem
Rahimin sertleşip bir tarafa toplanmasını yaşayan arkadaşlarım onlar yalancı kasılmalar oluyor fakat bu kadar erken başlamamalı normalde. Ya da nadiren oluyor olmalı.
Gün içinde 5-6 kereden dahi fazla oluyorsa doktorunuza danışın. (İleri ki haftalarda 10dan fazla oluyorsa derler ama şimdi 5-6 bile çok)
Ben ilk hamileliğimde doktoruma dediğimde bana normal demişti 17 haftalıktım galiba.
Ama sıklığından bahsetmemiştim çünkü ilk hamilelikti hep olan şey sanmıştım, değilmiş.
Bu hamileliğimde henüz 1 kere bile kasılma-rahim toplanması yaşamadım mesela.
Bol su için, maden suyu tüketin en önemlisi bence stresten uzak kalın.
Bu arada herkese günaydın yeni evimden yazıyorum ilk defa
Gunaydin canim.Günaydınlar hepinizee,
Sabaha karşı Manisa'da deprem olmuş, hisseden herkese geçmiş olsun.
Güzel haberler alacağımız, güneşli, mutlu bir hafta bizim olsun
Ne aşısı canım o hiç haberim yok benim.Benim randevu 4 Marttı ama 29 Subatta gidicem sanırım. 4 Marta oglum icin randevu almam gerekiyor bexero asısı icin. O yuzden bu Cumartesi sabaha randevum var❤
Çok geçmiş olsunGunaydin canim.
Gecenin o saatinde Bursadan hissettim ben canim esyalarin sesine uyandim gozumu actim yatak sallaniyor. Siddeti vardi aslinda ama cevremizde benden başka kimse hissetmemis arkadaslardan.
Rahimin sertleşip bir tarafa toplanmasını yaşayan arkadaşlarım onlar yalancı kasılmalar oluyor fakat bu kadar erken başlamamalı normalde. Ya da nadiren oluyor olmalı.
Gün içinde 5-6 kereden dahi fazla oluyorsa doktorunuza danışın. (İleri ki haftalarda 10dan fazla oluyorsa derler ama şimdi 5-6 bile çok)
Ben ilk hamileliğimde doktoruma dediğimde bana normal demişti 17 haftalıktım galiba.
Ama sıklığından bahsetmemiştim çünkü ilk hamilelikti hep olan şey sanmıştım, değilmiş.
Bu hamileliğimde henüz 1 kere bile kasılma-rahim toplanması yaşamadım mesela.
Bol su için, maden suyu tüketin en önemlisi bence stresten uzak kalın.
Bu arada herkese günaydın yeni evimden yazıyorum ilk defa
Teşekkür ederim sorduğun için yaptıranlar pişman olmamış demekki sevindimM Mrymhrnkms Geniz eti bademcik aynı anda oldu 4 yaşında bi kaç sürüyor agrısı ama küçük oldugu için öyle yatmıyor ayaktaydı sürekli güzel geçti şimdi daha iyi çok şükür Sürekli hasta oluyodu çocuk kurtuldu valla bunu yzmis cnm
ay çok şaşırdım
ben de ne zamandır okuyordum burayı da diyorum ben neden hissetmiyorum bir türlü
bu arada ben pıtpıt da hissetmiyorum yaa
Hissedersin canımay çok şaşırdım
ben de ne zamandır okuyordum burayı da diyorum ben neden hissetmiyorum bir türlü
bu arada ben pıtpıt da hissetmiyorum yaa
merhaba kızlar günaydın ,
merak ettiğim birşeyi sizlere de danışmak istiyorum.
çalışanlar için :) acaba hangi haftada işi bırakacaksınız? paylaşabilir misiniz?
Aynen
Peşpeşe güzel güzel haberlerle döneriz inşallah.
28 çeken Şubat bile bitmedi. Bitsede gitsek modundayım
Canim etnik bi köken belirtmiyim ama ulkemizde son zamanlarda olan göçlerden sonra cocuklarimiza yaptirmamiz gereken yeni tip bi menenjit aşısı.Ne aşısı canım o hiç haberim yok benim.
Teşekkür ederim sorduğun için yaptıranlar pişman olmamış demekki sevindim
Tahmin de mi alamadiniz canim? Tahmin alan arkadaslar var benim gibi. Ama hic bilmeyen de var. Kontrolunuz ne zamanmerhaba kızlar benim gibi cinsiyetini öğrenemeyen var mı bildiğin keyif yapıyor bacak bacak üstüne atmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?