2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
5 yaşında canım. Maşallah senin ki küçükmüş daha
Evet teyzosu küçük sen biraz daha rahat edersin ilki bicok seyi kendisi yapabiliyorsa.
Ben kendime tekrar tekrar tesekkur ettim hamileligimden once bez isini bitirdigim icin. Sadece ondan kurtarmak bile guzel. İki cocugu bezlemekle ugrasmiyim diye hamilelik dusununce oglumda hazir olunca cok sukur hallettim o isi.
Ama sence baska neler ogretebilirim sen benden tecrubelisin.
Arada bazi seyleri kendisi yemesine izin veriyorum bide. Corba falan degilde daha kati seyler veya kahvaltisini kendisine yaptiriyorum genelde

benim de ilk doğumum ve hamileliğim sanırım o yüzden endişeliyim umarım gider, ama hiç hareket etmiyordum yeni yeni haerektlenmeye başladım rabbim herkesin bebişine sağlıkla kavuştursun
2020 de olan bir sürü kötü haberin içinden bizimkiler ne güzel ümit ve umut oluyor güneşimiz oldu hayatımızda

ay inşallah ama olsun sen de yürüyüş yaparsan olur benim ilk doğumum ve hamileliğim olacak
Dogumdan sonra bol yuruyusle gitmiycek dogum kilosu yok canim hic takma. Sahsen saglik problemi olusturmazsa 40 kg alsam bile umrumda olmaz

Ben ilk doğumumu evde sancılarımı geçirdim 22 saat evde çektim sancımı hastaneye gittiğimde 6 cm açıklık vardı 2 saat sonra doğumum oldu ilaçsız epiduralsiz güzel bir Doğum oldu şimdi doktora sorduğumda ikinci Doğumda sancın olunca hemen gel dedi sıklaşınca gelırsen yetişemeyebiliriz dedi 2. Doğum yapanlar varmı daha mı çabuk oluyor

aynen canım. ben 6. ayından beri hep kendisine verdim.şimdi herşeyi kendisi yiyor ben tabağını hazırlıyorum çekiliyorum. çorbasını da kendisi yiyor tavuğunuda yani aklına ne geliyorsa. bence ona fırsat ver biraz döker saçar ama kendisi yemeye alışsın. wc olayı gerçekten çok iyi yapmışsın bende 1,5 yaşında bıraktırdım çok rahatlık. ben bıçak kullanmasına da izin veriyorum ama tabiki benin kontrolümde ve şu zor kesenlerden olacak debeleniyor biraz ama sonunda hallediyor

takma ya kiloları ben ilk hamileliğimde 30 kg aldım hepsini verdim. şimdide çok takmıyorum sağlıklı olsun kilo gider bişey olmaz

ben ilkinde 30 aldım ikincide bakalım ne olacak

Bn yazdm cnm doktora magnezyum yazcagima kalsiyum yazmisim ama belirtileri yazdim oyle olsa kalsiyum degil msgnezyum eksikliği derdi heralde bbk hareketi dedi saol cnm bn gidince yine sorcam emin olmak icin

ben ilkinde 30 aldım ikincide bakalım ne olacak
Ben 17 almistim ilkinde. Bu sefer 10-15 arasi alir bunyen dedi doktor ama sanmam. İstahim açıldı cunku sevdigim seyleri yiyebiliyorum artik 20 kilo alırım cok rahat. Ustu olur altı sanmam

Kizlsr bisey sorcam bizim is yerinsede evdede alaturka tuvalet var bu sikinti yaratirmi ilerleyen zamanlarda bazen uzun duruyorum kabizlıktan sebep bebege sıkıştır mıyorum dur dimi

Aa çok şaşırdım
Aa yaren cok sasirdim doktor sanki kiz dememis miydi? Farkli doktora mi gittin ayni doktor mu

Bende şaşırdım. Oğlum da ki herşeyin tersi belirtiler vardı ama yine çok cinsiyet hissi yoktu. 11. Haftalarda kıza benziyor demişti 13. Haftada kesin kız dedi. Geçen hafta böbrek ultrasonunda oğlun mu olacak demişti usg çeken. Bugün de başka hastane de yeni doktora randevum vardı o da kesin erkek dedi. 2 erkek annesi olmayı bekliyordum ama cinsiyeti 1 ay kız bilip sonra degisince bi şaşkınlık oldu 31 ocakta net demişti değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…