Böyle boyle geciyo zamanEvet ya masallah 18 demek yolun yarisi demek ❤❤❤❤ Ozellikle benim gibi sezeryan olcaklara
Evet teyzosu küçük sen biraz daha rahat edersin ilki bicok seyi kendisi yapabiliyorsa.5 yaşında canım. Maşallah senin ki küçükmüş daha
çok kilon yok maşallahben olaydım 62 keşke doğduktan sonra tutabılırsen kendını kılolar güzel gidiyor
benim de ilk doğumum ve hamileliğim sanırım o yüzden endişeliyim umarım gider, ama hiç hareket etmiyordum yeni yeni haerektlenmeye başladım rabbim herkesin bebişine sağlıkla kavuştursunİlk hamileligimde bu zamanimda 3 kilo almisim canim ama simdi daha almadim. 2. Hamilelikte daha az aliniyormus ondan sanirim.
Ama cok asiri kilon yoksa cokta sıkıntı etme bence dogumdan sonra gidiyor ki cogusu. Eger cok aşırı uslu bi bebegin yoksa 3 aya cogu gitmis olur
Benim yapım uykusuzluk ve yorgunluğa gelemiyor direk kilo kaybi oluyor mesela.
İnşalla sağlıkla güzel bir doğumla al kucağına evladınıay inşallah ama olsun sen de yürüyüş yaparsan olur benim ilk doğumum ve hamileliğim olacak
Dogumdan sonra bol yuruyusle gitmiycek dogum kilosu yok canimay inşallah ama olsun sen de yürüyüş yaparsan olur benim ilk doğumum ve hamileliğim olacak
aynen canım. ben 6. ayından beri hep kendisine verdim.şimdi herşeyi kendisi yiyor ben tabağını hazırlıyorum çekiliyorum. çorbasını da kendisi yiyor tavuğunuda yani aklına ne geliyorsa. bence ona fırsat ver biraz döker saçar ama kendisi yemeye alışsın. wc olayı gerçekten çok iyi yapmışsın bende 1,5 yaşında bıraktırdım çok rahatlık. ben bıçak kullanmasına da izin veriyorum ama tabiki benin kontrolümde ve şu zor kesenlerden olacak debeleniyor biraz ama sonunda hallediyorEvet teyzosu küçük sen biraz daha rahat edersin ilki bicok seyi kendisi yapabiliyorsa.
Ben kendime tekrar tekrar tesekkur ettim hamileligimden once bez isini bitirdigim icin. Sadece ondan kurtarmak bile guzel. İki cocugu bezlemekle ugrasmiyim diye hamilelik dusununce oglumda hazir olunca cok sukur hallettim o isi.
Ama sence baska neler ogretebilirim sen benden tecrubelisin.
Arada bazi seyleri kendisi yemesine izin veriyorum bide. Corba falan degilde daha kati seyler veya kahvaltisini kendisine yaptiriyorum genelde
takma ya kiloları ben ilk hamileliğimde 30 kg aldım hepsini verdim. şimdide çok takmıyorum sağlıklı olsun kilo gider bişey olmazbenim de ilk doğumum ve hamileliğim sanırım o yüzden endişeliyim umarım gider, ama hiç hareket etmiyordum yeni yeni haerektlenmeye başladım rabbim herkesin bebişine sağlıkla kavuştursun
2020 de olan bir sürü kötü haberin içinden bizimkiler ne güzel ümit ve umut oluyor güneşimiz oldu hayatımızda
ben ilkinde 30 aldım ikincide bakalım ne olacakİlk hamileligimde bu zamanimda 3 kilo almisim canim ama simdi daha almadim. 2. Hamilelikte daha az aliniyormus ondan sanirim.
Ama cok asiri kilon yoksa cokta sıkıntı etme bence dogumdan sonra gidiyor ki cogusu. Eger cok aşırı uslu bi bebegin yoksa 3 aya cogu gitmis olur
Benim yapım uykusuzluk ve yorgunluğa gelemiyor direk kilo kaybi oluyor mesela.
Aa çok şaşırdımiilay lliste duzenlemesi . Cinsiyet erkek
Zeybltaslan canlar, tedirgin olmanız için yazmadım.Uzun süredir bu mesajları görüyordum.
Dün başka bir konuda birebir sizin yaşadıklarınızı yazan bir kaç kişi doktorlarına bu durumu anlattıklarında, doktorlari kasilmalar için magnezyum vermiş .Sonra siz aklima geldiniz üstüne tekrar mesajlarjnizi okuyunca Doktorunuza danişmanizın daha doğru olacağını düşünerek size yazdım. Belki hiç öyle bir şey yoktur ama önlem almakta fayda var ..Sağlıcakla kalın
bir buçuk kilo almışım ben de canımhamileliğinizden beri kaç kilo aldınız kızlar ben şimdiden 4 kilo aldımmoralim bozuk , yürüyüşe başlıcam artık
Ben 17 almistim ilkinde. Bu sefer 10-15 arasi alir bunyen dedi doktor ama sanmam. İstahim açıldı cunku sevdigim seyleri yiyebiliyorum artik 20 kilo alırım cok rahat. Ustu olur altı sanmamben ilkinde 30 aldım ikincide bakalım ne olacak
Aa yaren cok sasirdim doktor sanki kiz dememis miydi? Farkli doktora mi gittin ayni doktor muiilay lliste duzenlemesi . Cinsiyet erkek
Evet uyandıktan sonra sıkıntı olmuyor 1 saat falan tek kaldı narkozda oğlum sonra kendine geldiİnşaallah olmaz narkoz korkuttu beni ama oda uyandıktan sonra sıkıntı olmuyor demekki
Aa çok şaşırdım
Aa yaren cok sasirdim doktor sanki kiz dememis miydi? Farkli doktora mi gittin ayni doktor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?