2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Yok canım bende de top gibi olma ya da sertlik olmuyor. Ben daha çok kıpırtı hissediyorum göbeğimin altında ve bebek olduğunda anlıyorum bağırsakla karıştırılabiliyor çünkü

Ay 1 ay sonra değişince insan bi şok olur tabi bide ihtimal değil kesin dendikten sonra. Hayırla sağlıkla gelsin canım prensin. Abisine arkadaş dost olur.

İnsan evlat ayırt etmiyor zaten ama değişince gerçekten zor oluyor bana da kesin kız dedi bakalım cumartesi randevum var tekrar sorcam. Değişmez inşallah

Cok sasırdim yarencim kesin kızdan kesin erkege donmesine yoksa tabiki iki erkek evladimiz olabilir Evlat candir kızı/erkegi yok.
Bana 13. Haftada kiza benzetti demekki benimkide belli olmaz Ctesi netlesicek

Bir de ben alışverişler allahım annem battaniyeler aman aman 31 ocakta bana da %80 kız demişti on gün sonra çağırıp kesinleştirdi. Bebeklerin o zaman klitorisleri dışarda oluyor ya bazen küçük bir pipi de olabiliyor demişti demekki seninki öyleymiş canım Daha küçükken kesin demiş bir de. Hayırlısı olsun benim ilk çocuğum o yüzden çok farketmez ama insan sahipleniyor işte

Merhaba, detaylı ultrasona giren oldu mu? Kaçıncı haftada girdiniz? Kaç dakika sürdü ve karından mı bakıldı?

Bir de cinsiyet öğrenip değişen arkadaşlar, detaylı ultrasonunuz henüz yapılmadı mı yoksa detaylıya rağmen mi cinsiyette yanıldı doktorunuz?

Cok sasırdim yarencim kesin kızdan kesin erkege donmesine yoksa tabiki iki erkek evladimiz olabilir❤ Evlat candir kızı/erkegi yok.

Banu çiftçiniz yazısını okurken erkek de oluşum erkek olduğunda erkek görülebilir ama oluşumu geç de olabilir o yüzden görmemek kız olarak değerlendirilmesi diyordu erken haftada. Bizde olan o oldu gibi doktorun kesin demesi haftası da 2 hafta önden gidiyor birde . Az kalmış seninde artık netlesir

Birde insan cinsiyet benimsiyor isim benimsiyor artık isimler deneyerek seviyorsun falan. Neyse ki kiayfet 2 parça pembe örgü patiginde tekini yapmıştım. Sağlık olsun

Tam olarak öyle oluyor.. Böyle ayagıyla ittiriyor gibi..doğuma yakın haftalarda bazı kasılmaları hissetmiyorsun bile, nstde görülüyor sadece ona göre dogumun yaklaşıp yaklaşmadıgına karar veriyor dr. Sormakta fayda var, magnezyum başlamayı düşünüyorum ben de..

Cok sasırdim yarencim kesin kızdan kesin erkege donmesine yoksa tabiki iki erkek evladimiz olabilir❤ Evlat candir kızı/erkegi yok.
Kızları aslında kesin diye genelde 16 17 gbi söylüyorlar ama bu doktor neden kesin demiş anlamadım.

Ben detayli ultrasona girdim 13. Haftamda ikili testim riskli ciktigi icin doktorum perinatologa gitmemi tavsiye ettigi icin erken gittim. 25 dk kadar surdu karindan bakiliyor cinsiyeti o zaman %90 diye soyledi bu haftada kendi doktorum %100 erkek oldugunu onayladi. 20. Haftamda tekrar detayliya gidecegim.

Detaylı ultrasonda net görüntü için organlar fln genelde 19 ile 23 hafta arası öneriliyor. Ben kızımda 22 de girmiştim bu bebektede 22 de gireceğim. En az yarım saat sürecek şekilde bebek baştan başlanarak ayak tırnaklarına kadar inceleniyor.
Benim yüzde 80 kızdı detaylıda kız keainleşmişti geç öğrenmiştim zaten. Ama bir arkadaşımın iki oğlunada kız denmişti detaylıda erkek oldukları çıkmıştı. Bir değil iki oğluda hemde

Aramızdan kimse bahsettiginiz detayliya giremez suan hafta itibariyle canim.
Evet karindan bakılıyor
Dakikasi doktora gore degisir ama 20 dkdan asagi olursa ne kadar saglikli olur bilemem.
19 + larda basliyor detayli zamani.
Ben tercihen 20 veya 21 + da giderim daha iyi oluyor 19+ da gitmeyi dusunmem

Ben zorlanmiyorum sevmiyorum bende klozeti alturka daha rahat ama bebeği sıkıştırırim diye korkuyorum
Eğer sıkışıklık yaşar ve zorlanır isen hasta tuvaleti alabilirsin biz babanneme almıştık tuvalete kadar yürümesin diye . O hasta tuvaletini direk alaturka üstüne koyup oturtanlarda var. Nete yaz çıkar bak görüntüleri. Fikir olsun.

Bendede down sendrom u riski varmış 1/277 çıktı yarın detaylı ultrason cihazıyla bakıcaklar bir bulgu bulundugunda amniyo sentez yapılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…