Herkese günaydın,Günaydınlar herkese. İki haftadır ara ara süren şiddetli baş ağrısı yaşayan var mı? İnanın dayanılacak gibi değil. Bolbol su da içiyorum ama neden böyle oluyor anlamıyorum
Sen zaten haftaya da ogrenemezsen detaylida öğreniceksin detayli zamanin geldi
Oglumda o kadar erken ogrenmistim ki bu haftamda bile belli olmamasina sasiriyorum sen 18 haftalik bide.
Biz o zaman gerçekten şok oluruz işte
Olsun detayliyada bisey kalmamis yine :)Yok kiz daha 17+2 deyimbende anlamdm doktor bilerek soylemiyor gibi geldi bna cunku hep onun dedigi zamanlarin disinda gittim
Evet canim 20.haftadan once gitmemek lazim standart olan detayliya.
Ben 19 da gittim basina neler geldi bi bilsensafra kesesi yok dedi meger hafta erkenmis 19 da herkesin olmazmis zaten.
Simdi 20+ dan once gitmem
Ben o zaman gittigimde 19+6 dım canim ama belkide herkesin ayni olmaz yanlis yonlendirmek istememay evet yaa
benim de nasıl gidesim var
ya yıl dönümümüzden önce gitmek istiyorum aslında ama o da 19,5 haftaya tekabül ediyor.
zaten doktorum önereceği için pek bişey demek istemiyorum.
bence de 21. hafta daha iyi bile olabilir.
Aahh hem de nasıl. 3 gün sürdü. Parol içtüm leblebi niyetine ama yine de iyi geldi. Krem falan da sürdüm tabi.Günaydınlar herkese. İki haftadır ara ara süren şiddetli baş ağrısı yaşayan var mı? İnanın dayanılacak gibi değil. Bolbol su da içiyorum ama neden böyle oluyor anlamıyorum
Bana hiç fayda etmiyor parol ya hamileliğin en zor yani migrenle uğraşmak bana tuttu mu bırakmıyorAahh hem de nasıl. 3 gün sürdü. Parol içtüm leblebi niyetine ama yine de iyi geldi. Krem falan da sürdüm tabi.
Bende de migren var ilk gebeliğimde hiç baş ağrım olmamıştı gebelikte azalıyor demişlerdi ama bunda fena ağrıyo benim de çok geçmiş olsun birde griple daha çekilmez oluyor bende 3 gündür çekiyorum hem grip hem baş ağrısıBana hiç fayda etmiyor parol ya hamileliğin en zor yani migrenle uğraşmak bana tuttu mu bırakmıyor
Günaydın.Günaydınlar herkese. İki haftadır ara ara süren şiddetli baş ağrısı yaşayan var mı? İnanın dayanılacak gibi değil. Bolbol su da içiyorum ama neden böyle oluyor anlamıyorum
Gunaydin ablacimGünaydın, yazılanları hala okuyamadım. Umarım kimsede sorun/sıkıntı yoktur. Olanlara topluca geçmiş olsun, pozitif düşünler.
Bu sabah sağ kasığımda yoğun bir ağrıyla uyandım.
Sormak istediğim bir şey var. 3 gündür sadece yatarken kısa süreli baş dönmelerim oluyor. Kafamı hareket ettirdiğimde, yattığım yönü değiştirirken filan. Mümkün olduğunca yavaş hareket ediyorum. Ayakta ya da otururken yok. Bu durumu yaşayan var mı? Gebelikte normal mi? Çözümü nedir?
Güzel bir gün olsun hepimiz için.
Günaydın, yazılanları hala okuyamadım. Umarım kimsede sorun/sıkıntı yoktur. Olanlara topluca geçmiş olsun, pozitif düşünler.
Sormak istediğim bir şey var. 3 gündür sadece yatarken kısa süreli baş dönmelerim oluyor. Kafamı hareket ettirdiğimde, yattığım yönü değiştirirken filan. Mümkün olduğunca yavaş hareket ediyorum. Ayakta ya da otururken yok. Bu durumu yaşayan var mı? Gebelikte normal mi? Çözümü nedir?
Bende de oluyordu. Hatta gece yatarken sagdan sola donerken bile oluyordu. Doktora sormustum, devam ederse kulak burin bogaza gitmemi istemisti. Ama vitamin eksikliginden de olur demisti. Dikkat ettim, ilac kullandikca azaldi.Günaydın, yazılanları hala okuyamadım. Umarım kimsede sorun/sıkıntı yoktur. Olanlara topluca geçmiş olsun, pozitif düşünler.
Olsun detayliyada bisey kalmamis yine :)
ay evet yaa
benim de nasıl gidesim var
ya yıl dönümümüzden önce gitmek istiyorum aslında ama o da 19,5 haftaya tekabül ediyor.
zaten doktorum önereceği için pek bişey demek istemiyorum.
bence de 21. hafta daha iyi bile olabilir.
canım geçmiş olsun, tansiyonunu ölçüyor musun hiç?Günaydın, yazılanları hala okuyamadım. Umarım kimsede sorun/sıkıntı yoktur. Olanlara topluca geçmiş olsun, pozitif düşünler.
Günaydın, yazılanları hala okuyamadım. Umarım kimsede sorun/sıkıntı yoktur. Olanlara topluca geçmiş olsun, pozitif düşünler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?