Her yolu denedim kuzumAy komik olcak belki ama seyi denesen guzelce anlatınca anlamiyor sanirsam vurduğu zaman ağlamış gibi yapsan ozaman belki yapmaz üzüldüğünü görünce ama gulme aglarken sonra oyun yerine koyup devamli vurup ağlamani bekler
Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım evet şimdi kötü bir şey çıksa evladımızdan vazgeçemeyiz detaylıda bazı şeyler daha net belli eder inşallah
Evet sana katiliyorum canim 20. Hafta gec degil mi demiş arkadas detayli icin ama 19.hafta bile erken oluyor tam organlar gelismemis oluyor.12. Haftada yapılana minik ayrıntılı diyorlar genelde.
birde o haftalarda yapılan ultrason ile diğerinin yani 20. Haftalarda asıl yapılan ultrasonda bakılan yerlerin farkından dolayı böyle bir durum var bence
Asıl olan 5. Aydaki. Geç olma durumu da bütün organların gelişip incelenebilecek duruma gelmiş olmasının beklenmesi. Fetal eko için mesela 20. Hafta sonrası daha uygun
Bir çok kez ayrıntılı ultrasona girmiş biri olarak benim deneyimim ve öğrendiğim kadarıyla böyle.
Biliyorum canım teyzemlerde aynı sıkıntıları yaşadılar hemen bakılmıyormuş kontrolde çağırmıyorlarmış zor bence şimdi ikili testi yaptırsam kötü sonuç çıksa kendimi parçalıcam Doğuma kadar doğduğunda doktorlar hemen muayene ediyorlar topuk kanı alınıyor genetik veya herhangi hastalık var mı diye Allah korusun ben detaylı ultrasona giricem şeker yüklemesi ilk bebeğimde de yaptırmadım ama sizin işinizde zor insan bebeğini görmek istiyor merak ediyorBen Malta'da yasiyorum. Kurtaj yasak oldugu icin burada ikili test yapmiyolar. Kan testleri varmis, doktorum 600 Euro dedi. Cok dusunduk ve ikili test yaptirmamaya karar verdik. Hem yaptiracak olsaydim da ona verecegim paraya ucak bileti alir, ulkeme kontrole gelirdim. Burada sadece 22. haftamda detayli ultrason yapiyorlarmis. Kisaca soyle anlatim hastane 12 haftaliktan sizi hastaneye kabul etmiyor. Test pozitif ciktiginda kan testi yaptirmaya gittim. 12. haftadan once kabul etmiyoruz dediler. E dedim bunun bos gebeligi dis gebeligi var ben her seyin yolunda olup olmadigini nasil anlicam. Ozele gidebilirsin, biz hepimiz oyle gidiyoruz dediler. Devlet hastanesine 12. haftamda gittim. Kalp atisi ultrasonu yapti. Kan verdim. (Sonucunu hpala alamadım. O ayri bi mesele) 22. haftaya ayrintili ultrason randevusu verdi. Bir de Ağustosun basina doguma yakin kontrol randevusu. Biliyorum Turkiye ile kiyaslayinca cok absürd. 12. haftada gidince 2. randevuyu muhtemel dogum ayina verilmesi... Ben de sok oldum. Dolayisiyla ozele gidiyorum hamileligin basindan beri. Sonuna kadar da boyle devam edicem.
Bana kesin dediydii 14+6 daaDoktor buna rahmen bana kesin demedi 15+1 di
Maşallah ya çok tatlısınızBana kesin dediydii 14+6 daa
Aynı çıkıntı yahu işte
Dur bak bu oğluşun pipiyi de ifşa edicem
Valla bebelerin pipişleri dert oldu bizeMaşallah ya çok tatlısınız
Oyle 12.haftadaki detayli hepimize oluyor tabi canimbende ondan bahsettim arkadasa ama yanlis anladi sanirim. 20 deki detayli cok cok farkli 12 dekinden
Aynen öyle öğrensek de isimler bulsak ciciler alsak merak ediyorum bakalım kızıma kardeş ne gelicekValla bebelerin pipişleri dert oldu bize
Hayır cinsiyet önemli değilde merak insanı öldürüyor ne olacaksa olsun ama belli olsun istiyor insan
19+0 da gittim sevkle, beni tekrar çağırdılar 20. Hafta sonunaaEvet sana katiliyorum canim 20. Hafta gec degil mi demiş arkadas detayli icin ama 19.hafta bile erken oluyor tam organlar gelismemis oluyor.
Arkadasin 12.haftada dedigi detayli burun ense vs baska seylere bakilan sanırım o zaten hepimize yapildi.
20.haftadaki detayli farkli o farkli tabiki
En zevkli kısımlarAynen öyle öğrensek de isimler bulsak ciciler alsak merak ediyorum bakalım kızıma kardeş ne gelicek
Evet canim 20.haftadan once gitmemek lazim standart olan detayliya.19+0 da gittim sevkle, beni tekrar çağırdılar 20. Hafta sonunaaBen şehir dışından geliyorum birer hafta arayla gelemem dedim sekretere. O da pek umursamadı gerçi devlet olduğu için sonuç gitmedim. Zaten teşhis koyulmuştu. Ama sevkle gittiğim halde binbir güçlükle ayrıntılıya aldılar.
Ne belirlediniz canim isim?En zevkli kısımlar
Biz bulduk ismimizi, herkese de duyurduk. Kıza dönersek herkesle birlikte şoka gireceğiz ama
Belki süprüz yaparım millete maviler içinde bebe yerine pembikli bebe süpriziİyi fikirmiş bu
Yekta olacak canımNe belirlediniz canim isim?
İçime tam sinen tek isim olduSeverim
Kaynanam benden çok alışmış kıza hâlâ kızdır o diyor hatta ikiz dimi teki kız diyor
İçime tam sinen tek isim oldu
Çok güzel isim birde içe sinmeden beğenilen isimler bile yatmıyor akla
ben olsam ikiz ama sen bakacaksın diye korkuturdum bi şakasına
Ahh ya nasıl insanı allak bullak ediyorlar dimi tabiki önce sağlık ama insan üzülür ya bide kesin kız deyince hani ikisindende olsa mesela insan çok afallamz sonuçta herkes 1 kız 1 erkek ister.Kaynanam benden çok alışmış kıza hâlâ kızdır o diyor hatta ikiz dimi teki kız diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?