Ahh ya nasıl insanı allak bullak ediyorlar dimi tabiki önce sağlık ama insan üzülür ya bide kesin kız deyince hani ikisindende olsa mesela insan çok afallamz sonuçta herkes 1 kız 1 erkek ister.
Yekta cok guzel bi isimYekta olacak canım
Ah ah ben de aynı şekilde ismini bile duyurdum herkes o isimle seviyor artık çocuğumuEn zevkli kısımlar
Biz bulduk ismimizi, herkese de duyurduk. Kıza dönersek herkesle birlikte şoka gireceğiz ama
Belki süprüz yaparım millete maviler içinde bebe yerine pembikli bebe süpriziİyi fikirmiş bu
Ay kızlar ya valla bünye olarak o kadar yorgunum ki deliksiz uyku uyumak hiçbir iş yapmamak istiyorum surunuyorum resmen birde bebis olunca ne yapicam bilmem.
Kordonla karistirmamak icin kesin demiyorlar galiba:) benimkinin de alt durusu boyleydi. Birde onden de belli oluyor dedi. Beyaz bir parlaklik vardi. Haftaya tekrar cagirdi bakalim kordon muDoktor buna rahmen bana kesin demedi 15+1 di
Allah kolaylık versin. Benimde aynı ev almış başını gidiyor Su An evimi toplasam yatsam mi sabah okul yolu evde yaramaz çocuk oyy oyyCanim dogsunlarda iyi olucak hersey daha tam alismadı bünyelerimiz bu yorgunluklar ondan. İnan bende oyleyim aksamin bulasiklari tezgahta. Kalkip halletmem lazım.
Ben yaptim bitirdim simdilik ama yarindan itibaren gun gun biseyleri halletmem lazim bakalim. Kendimi yormadan rahatça yapicam hergun bi is yapmayi kendime hedef yapicam o zaman ev temiz olur.Allah kolaylık versin. Benimde aynı ev almış başını gidiyor Su An evimi toplasam yatsam mi sabah okul yolu evde yaramaz çocuk oyy oyy
Kizlar benim kafam iyice karisti ya. Gecen hafta bebek bagdas kurmustu, doktor goremiyorum ama belki kizdir dedi. Bu hafta baska doktora gittim, erkek gozukuyor dedi. Cikintiyi da gosterdi. Ama gene de kesin demeyelim, dedi. Haftam 15+6 gozuktu. Belli olmaz miydi artik ya
Bana kesin dediydii 14+6 daa
Aynı çıkıntı yahu işte
Dur bak bu oğluşun pipiyi de ifşa edicem
Bak bu da bu hamileliğim 12+3 ama bu
Ben gördüm Direk aa bu pipi değil mi dedim. evet büyük ihtimalle öyle dedi bana. %90 diyelim hatta dedi.
Zeybltaslan
Değişir değişmez orasını bilimiyiciiğim artık
Kordonla karistirmamak icin kesin demiyorlar galiba:) benimkinin de alt durusu boyleydi. Birde onden de belli oluyor dedi. Beyaz bir parlaklik vardi. Haftaya tekrar cagirdi bakalim kordon mu
Ya benim oğluşum büyümüşte kendisini annesine hissettiriyormuş
Sanki ilk defa şahit oluyormuşcasına heyecanlanıp duygulanıyorum her seferinde.
Düzenli değil her gün hissedemiyorum ama git gide güçleniyor sanki.
Sanırım hayatıma bomba gibi giriş yapacak bu hareketlilikle Yekta bey
ya çen miniciksin bu ne kıpraşmak böyle diye karnımı seviyorum
Not: eşim elini koydu hissetmek için ve tüm aksiyon bitti
neredeyse aynıyız ben fazlayım birazcıkın :) sorun olmaz da normal doğuma frene basmazsak sıkıntı olur diyorlar :)Ben geçen hafta doktora 5 kilo aldığımı söyledim. 16. haftada zaten 4,5 kilo almış olman gerekiyor dedi. Çok kafama takıyordum ama biraz rahatladım gibi160 boyum 53 kg la başladım. 16 kg a kadar sorun yok dedi.
Sen zaten haftaya da ogrenemezsen detaylida öğreniceksin detayli zamanin geldibenimkine niye demedi anlamiyorum haftayi bekliyorum dort gozle cocu bi kizim bi oglum diye seviyorum uzulmesin diye
Ben bugün 11 de detaylı ultrason muayenesi olucam ama benim ikili testim riskli cıktıgı içinBu benim 2. Gebeligim canim cevremde de onlarca gebe oldu ama hic bu haftalarda detayli yapilmadi.
O yüzden farkli bi durum var diye dusundum.
Bi @sanabenzeyenlervar ablanin doktoru yapiyor diye biliyorum oda zaten her muaynede perinatologta riskli gebelik oldugu icin.
12. Haftalarda 2 li teste bakiyor bildigim cogu doktor ama tabi doktordan doktora degisir
Biz o zaman gerçekten şok oluruz işteBn kordona benzettim onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?