2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ahh ya nasıl insanı allak bullak ediyorlar dimi tabiki önce sağlık ama insan üzülür ya bide kesin kız deyince hani ikisindende olsa mesela insan çok afallamz sonuçta herkes 1 kız 1 erkek ister.

Ya işte bizim kesin kız deyince doktor benimsendi. Isimle falan seviyor artık insan o yüzden birinden ayrılış gibi değişik bisi. Ben cinsiyet kesin diyene kadar düşünmemiştim ama onlar kız çok istiyordu içten içten. Tabi birde doktor kız deyince dışa cıktı bütün sevinç. Benim ilk gebelik kaybimda kızdı cinsiyet o yüzden hani ben sağlık olsun yeter diyorum onlarda yarim kalmislikta

Ay kızlar ya valla bünye olarak o kadar yorgunum ki deliksiz uyku uyumak hiçbir iş yapmamak istiyorum surunuyorum resmen birde bebis olunca ne yapicam bilmem.

En zevkli kısımlar
Biz bulduk ismimizi, herkese de duyurduk. Kıza dönersek herkesle birlikte şoka gireceğiz ama
Belki süprüz yaparım millete maviler içinde bebe yerine pembikli bebe süprizi İyi fikirmiş bu
Ah ah ben de aynı şekilde ismini bile duyurdum herkes o isimle seviyor artık çocuğumu cidden komik olur

Ay kızlar ya valla bünye olarak o kadar yorgunum ki deliksiz uyku uyumak hiçbir iş yapmamak istiyorum surunuyorum resmen birde bebis olunca ne yapicam bilmem.

Canim dogsunlarda iyi olucak hersey daha tam alismadı bünyelerimiz bu yorgunluklar ondan. İnan bende oyleyim aksamin bulasiklari tezgahta. Kalkip halletmem lazım.

Canim dogsunlarda iyi olucak hersey daha tam alismadı bünyelerimiz bu yorgunluklar ondan. İnan bende oyleyim aksamin bulasiklari tezgahta. Kalkip halletmem lazım.
Allah kolaylık versin. Benimde aynı ev almış başını gidiyor Su An evimi toplasam yatsam mi sabah okul yolu evde yaramaz çocuk oyy oyy

Allah kolaylık versin. Benimde aynı ev almış başını gidiyor Su An evimi toplasam yatsam mi sabah okul yolu evde yaramaz çocuk oyy oyy
Ben yaptim bitirdim simdilik ama yarindan itibaren gun gun biseyleri halletmem lazim bakalim. Kendimi yormadan rahatça yapicam hergun bi is yapmayi kendime hedef yapicam o zaman ev temiz olur.
Evi toplama isi zaten genelde esimde sag olsun. Garibim gunde iki posta topluyor yine ayni

Ya benim oğluşum büyümüşte kendisini annesine hissettiriyormuş
Sanki ilk defa şahit oluyormuşcasına heyecanlanıp duygulanıyorum her seferinde.
Düzenli değil her gün hissedemiyorum ama git gide güçleniyor sanki.
Sanırım hayatıma bomba gibi giriş yapacak bu hareketlilikle Yekta bey
ya çen miniciksin bu ne kıpraşmak böyle diye karnımı seviyorum
Not: eşim elini koydu hissetmek için ve tüm aksiyon bitti

en son 2 hafta oluyo gideli benimkide bağdaş kurmuştu drum tekrar jel sürdü azıcık bastırınca busefer küstü poposunu döndü kuzucuk.. bakalım bi sonraki randevum haftaya bu sefer gösterir inşAllah

Hahaha he valla Bizimki de koyunca duruyor cocuk farkli eli hissediyor galiba

neredeyse aynıyız ben fazlayım birazcıkın :) sorun olmaz da normal doğuma frene basmazsak sıkıntı olur diyorlar :)

benimkine niye demedi anlamiyorum haftayi bekliyorum dort gozle cocu bi kizim bi oglum diye seviyorum uzulmesin diye
Sen zaten haftaya da ogrenemezsen detaylida öğreniceksin detayli zamanin geldi
Oglumda o kadar erken ogrenmistim ki bu haftamda bile belli olmamasina sasiriyorum sen 18 haftalik bide.

Ben bugün 11 de detaylı ultrason muayenesi olucam ama benim ikili testim riskli cıktıgı için
Yoksa ben de 20.ci haftada baktırırdım

Günaydınlar herkese. İki haftadır ara ara süren şiddetli baş ağrısı yaşayan var mı? İnanın dayanılacak gibi değil. Bolbol su da içiyorum ama neden böyle oluyor anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…