BEn bi kere 15 tatil dolayisiyla 17 gun oldu bide bu cumartesi gidicem 10 gun olucak onunla. Onun harici haftada 1Aynen 21 de gidicem doktorumuda buldum hafraya randevudan sonra ona randevu alirim 3 hafta arayla beebgi gormus olurum suan rekor kırıyorum
BEn bi kere 15 tatil dolayisiyla 17 gun oldu bide bu cumartesi gidicem 10 gun olucak onunla. Onun harici haftada 1ay hareketleri hissedeyim de gitmiycem daha o cagirmadan ya. Manyak oldum. Ama iste hareketlere henuz baslamadigi icin kaygi oluyor hep. Yapi itibariyle de kaygi bozuklugu, endiseye yatkin bi insanım. Hamilelik süresince kafayi yemeden dogurursam sonra toparliyorum
BEn bi kere 15 tatil dolayisiyla 17 gun oldu bide bu cumartesi gidicem 10 gun olucak onunla. Onun harici haftada 1ay hareketleri hissedeyim de gitmiycem daha o cagirmadan ya. Manyak oldum. Ama iste hareketlere henuz baslamadigi icin kaygi oluyor hep. Yapi itibariyle de kaygi bozuklugu, endiseye yatkin bi insanım. Hamilelik süresince kafayi yemeden dogurursam sonra toparliyorum
Senin bu yaptigindan banada lazim valla canim. Gercekten arada unutmak lazim ben hic unutmuyorum. Aslinda suan masallah fiziken zorluklarim gecti cogunlukla. Ama iste psikolojiben de gitmiyorum canım artık
bir dönem her hafta gitmiştim çünkü
hiç iyi değil gerçekten daha kötü oluyorsun
kurdukça kurmalar asla bitmiyor
foruma da artık her dakika girmiyorum, her dakika hamilelikle ilgili şeyler okumuyorum.
neyi gereğinden fazla yaparsan faydadan çok zarar getiriyor.
Şimdi günde arada giriyorum, işlerimi toparlıyorum, hafta sonu güzel dinleniyorum, bu şekilde geçiyor.
İnan daha az yıpranıyorsun.
eskiden anlatırlardı "aman hamile olduğumu arada unutuyorum" diye.
ben bir an bile unutmadım hiç de güzel geçmedi.
Şimdi kendi haline bırakma yöntemini uyguluyorum, şimdilik iyi gidiyor
Senin bu yaptigindan banada lazim valla canim. Gercekten arada unutmak lazim ben hic unutmuyorum. Aslinda suan masallah fiziken zorluklarim gecti cogunlukla. Ama iste psikolojiBelki ailemin yanina gidince bi miktar iyi olurum. Doktor olarak burdaki gibi her zaman gitmeyecegim kesin ama kendi doktorum olmayacagi icin. Hareketleri hissettikten sonra toparlarim sanirim
Bende hamilelikte bi tık fazla endise oluyor canim belkide kolay hamile kalamadigim icin ogluma hep bi korku vardi icimde onu yenemedim hic. Aman bisey olmasin diye. İlk gebeligimi anlatsam roman olur :) ilk 5 ay ayaga kalkmam yasakti. 10 gunde 1 banyo yapiyodum korka korka. 10 dakikalik yurume mesafesine bile taksi kullaniyordum oda hastaneye gitmek icin ciktigim zaman yani gezme degil.Kendimi meraksız hissediyorumdoktor 1 ay sonra gel dedi ayrıntılı yaptırıp sonra gelsem dedim o zaman ayrıntılı raporunu bana mesaj at agrintilidan 1 ay sonra gel dedi biraz daha zorlasak doğum da görüşecektik
Senin bu yaptigindan banada lazim valla canim. Gercekten arada unutmak lazim ben hic unutmuyorum. Aslinda suan masallah fiziken zorluklarim gecti cogunlukla. Ama iste psikolojiBelki ailemin yanina gidince bi miktar iyi olurum. Doktor olarak burdaki gibi her zaman gitmeyecegim kesin ama kendi doktorum olmayacagi icin. Hareketleri hissettikten sonra toparlarim sanirim
Bende hamilelikte bi tık fazla endise oluyor canim belkide kolay hamile kalamadigim icin ogluma hep bi korku vardi icimde onu yenemedim hic. Aman bisey olmasin diye. İlk gebeligimi anlatsam roman olur :) ilk 5 ay ayaga kalkmam yasakti. 10 gunde 1 banyo yapiyodum korka korka. 10 dakikalik yurume mesafesine bile taksi kullaniyordum oda hastaneye gitmek icin ciktigim zaman yani gezme degil.
Oyle olunca aman bisey olmasin diye diyeHamilelik pamuk ipligine bagli geliyordu. Simdi o durumda degilim sukur ama iste ayni seyleri yasama korkusu belkide. İyi oldugunu surekli duyma ihtiyaci hissediyorum Yoksa normal olan sensin :)
Bende de migren var. Üç kere masaj kremi sürdüm. Parola da minnet etmezdim ama artık içebileceğim tek ilaç oydu yine de biraz rahatlattı. Bi daha tutmasın aman hiçbirimizin. Çaresiz beklemek gerçekten zor.Bana hiç fayda etmiyor parol ya hamileliğin en zor yani migrenle uğraşmak bana tuttu mu bırakmıyor
İlla ki bilinç altı oluyor. Benim küçük kızımın hamileliği 16.haftadan itibaren perinatolojide geçti. Doktorların hepsi bu bebek anne karnında ölür dediler. Ve her hafta kontroldeydim kalbi atıyo mu diye. Şimdi kızım 5 yaşında ve ara ara anne ya kardeşim doğmazsa ya karnında ölürse diye ağlıyor. Çok enteresan. Bu gece de rüyamda beni doğuma almışlar ama diyorum ki daha 31.haftada doğamaz. Sonra birden ama ben 14.haftamdayım ölmüş mü ölü doğum mu yaptıracaklar diyorum. Hep önceki gebeliğin bilinçaltına bıraktığı izler bunlar. Biz içimizi ferah tutucaz. Rabbim ne derse o. Sonuçta elimizden bir şey gelmiyor. İnşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırızYa bakarsan psikolojik iyi değilim şundan önce ki her muayene de kese yok kalp atışı yok, kalbi durmuş lafını duyacağım kesin diye gittim. Kayiplarim, oğlumun tedaviyle olması ve riskli geçen gebelik. Bunların hepsinin etkisi tabiki kolay psikoloji bırakmıyor. Beyaz harici çamaşır giyemem onda da her akıntı da aha işte kanama başladı. Yani bilinç altı kirli. Ama işte biliyorum ki ne yaparsam yapayım olacağın önüne gecemicem o yüzden kendime bunu hatirlatiyorum bol bol. Yoksa normaliz hepimiz yaşanmışlıklara göre hal alıyoruz.
Bende tedaviyle hamile kaldım düşük yaptım tekrar tedavi oldum oğluma hamile kaldım hep kanamam oldu 24. Haftada sancılarım başladı iğneler oldum doğmasın diye çok şükür sağlıklı doğdu ama sonuç ben panik atak hastası oldum aylarca çocuğuma bakamadım sakinleşiriciler ilaçlar kullandım şimdi daha iyiyim çok şükür demek ıstediğim bunlar hep bize zarar bebeklerimiz için iyi olmalıyız güzel düşünmeliyiz ki onlara iyi bakalımYa bakarsan psikolojik iyi değilim şundan önce ki her muayene de kese yok kalp atışı yok, kalbi durmuş lafını duyacağım kesin diye gittim. Kayiplarim, oğlumun tedaviyle olması ve riskli geçen gebelik. Bunların hepsinin etkisi tabiki kolay psikoloji bırakmıyor. Beyaz harici çamaşır giyemem onda da her akıntı da aha işte kanama başladı. Yani bilinç altı kirli. Ama işte biliyorum ki ne yaparsam yapayım olacağın önüne gecemicem o yüzden kendime bunu hatirlatiyorum bol bol. Yoksa normaliz hepimiz yaşanmışlıklara göre hal alıyoruz.
Gunaydin ablacim
Bende de oluyordu gecen hafta bas dönmesi ama gecti cok şükürseninkide gecer insallah ben normal diye biliyorum cok israrla devam etmeyen herseyin.
benim de böyle akşam üstü 6 7 sıraları oluyordu 2 haftaya kadar.
artık geçti.
canım geçmiş olsun, tansiyonunu ölçüyor musun hiç?
Ben hala yasiyorum abla onu normaldir diye düşündüğüm icin doktora hic sormadım
Bende de oluyordu. Hatta gece yatarken sagdan sola donerken bile oluyordu. Doktora sormustum, devam ederse kulak burin bogaza gitmemi istemisti. Ama vitamin eksikliginden de olur demisti. Dikkat ettim, ilac kullandikca azaldi.
İlla ki bilinç altı oluyor. Benim küçük kızımın hamileliği 16.haftadan itibaren perinatolojide geçti. Doktorların hepsi bu bebek anne karnında ölür dediler. Ve her hafta kontroldeydim kalbi atıyo mu diye. Şimdi kızım 5 yaşında ve ara ara anne ya kardeşim doğmazsa ya karnında ölürse diye ağlıyor. Çok enteresan. Bu gece de rüyamda beni doğuma almışlar ama diyorum ki daha 31.haftada doğamaz. Sonra birden ama ben 14.haftamdayım ölmüş mü ölü doğum mu yaptıracaklar diyorum. Hep önceki gebeliğin bilinçaltına bıraktığı izler bunlar. Biz içimizi ferah tutucaz. Rabbim ne derse o. Sonuçta elimizden bir şey gelmiyor. İnşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız
Bende tedaviyle hamile kaldım düşük yaptım tekrar tedavi oldum oğluma hamile kaldım hep kanamam oldu 24. Haftada sancılarım başladı iğneler oldum doğmasın diye çok şükür sağlıklı doğdu ama sonuç ben panik atak hastası oldum aylarca çocuğuma bakamadım sakinleşiriciler ilaçlar kullandım şimdi daha iyiyim çok şükür demek ıstediğim bunlar hep bize zarar bebeklerimiz için iyi olmalıyız güzel düşünmeliyiz ki onlara iyi bakalım
Evet sağlıkla doğacaklar inşaallah kötü herşeyi unutacağızbu yaşadıklarımız bi şekilde zor geçti izlerde bıraktı. En güzel dönemler hep psikolojik savaşla geçmiş. Şuan içimde ki ses hep olumsuz dese de onu yenmeye çalışıyorum o hep konuşuyor. Bugün bebeğim benimle bugün iyiyiz ve bugünümü bunun için güzel geçireceğim. Tedbir bizden gerisi değişmiyor bu hamilelikleri en guzel sekilde gecirmeye bakmak lazim .
Benim 5.99 çok düşükKizlar d vitaminleriniz kac IU
Benim 5.99 çok düşük
Sağlık ocağı ilaç verdi kan ilacıyla beraber henüz kullanmadım cuma doktor randevum var ona danışıp öyle kullanmayı düşünüyorum belli çok düşük olduğu için farklı bir ilaç önerir benim gebeliğin başından beri çok düşük ilk değerim 8.49 duBenimde Düşük takviye olarak ne kadar kullanıyorsun. Birde ben arada kullandigim halde 14
En son 3’tüKizlar d vitaminleriniz kac IU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?