Aynen bana tek seferde iç demişlerdi. Bir parça ekmeğin üzerine döküp içmiştim.
Benim doğurasım geldi hala doktor arıyorum. Yarıladım neredeyse. Gittiğim hastaneyi doktor doğuma girmeyebilir nöbetçi değilse durumundan dolayı bıraktım. Özel muayeneye geçtim. Onda da doktor bayrama falan denk gelirse doğuma girmiyormuş. Yurt dışında olabiliyormuş. Şaka gibi bilmiyorum yani bana hiç mantıklı gelmiyor bu durum. Sizden böyle bir şey yaşayan var mı? Yoksa ben mi büyütüyorum? Bence 9 ay gittiğin doktorun doğuma gelmeli.
Bir de benim ilk doğum olacak nasipse. Normal olsun istiyorum herhangi bir problem olmazsa. Ama özel hastaneler için hep sezaryen yapıyor demişler. Onu da bilemedim bir türlü. Özel muayene de maddi olarak da yoracak gibi insanı. Özel hastanede yapacağın doğumun 3 katına denk geliyor. İyice karıştı kafamBende daha dün gittim hatta eşim söylenip duruyordu çocuk doğacak karat veremedin diye ilk muayehanesi olan doktora gittim eskiden özel hastanedeydi ama onu biraktim cunku tek tabanca gibi. Bisi olsa o sirada dogumda ameliyatta olsa yada tatilde ne yapacağım dedim. Sonra ssvd destekliyor diye bi doktora gittim onu sevemedim . Şimdi doğumu yaptığım hastaneye başladım ama özellerde sistem nöbetçi doktor kimse o. Ama ille de gece kendi doktorum gelsin dersen ek ücret veriyorsun . Ama ben şuan daha aksiyonlu planla doğumu başka ilde devlette düşünüyorum
Kesinlikle öyle. Teslimiyet olmasa o dönemi atlatamazdık zaten. Sen taşıyamayacağın yükü kuluna vermezsin Rabbim sonuç neyse amenna diye diye 40 haftayı tamamladık. Ama tabi yürekte bi titreme kaldı. İnşallah sağlıkla mutlulukla doğarlarYaa minicik yüreğine onunda dert olmuş. Sağlıkla tamamlarız inşallah 9 ayı. Yaşananlar geç de aslında hep içimizde bizle. Insan teslimiyete burunsede içimizde ki düşünceler de bırakmıyor. Yüreği de kafayı da sağlam tutmaya bakmak gerek.
Açıkcası iki doğumumda da doktorun kim olduğunu görmedimBenim doğurasım geldi hala doktor arıyorum. Yarıladım neredeyse. Gittiğim hastaneyi doktor doğuma girmeyebilir nöbetçi değilse durumundan dolayı bıraktım. Özel muayeneye geçtim. Onda da doktor bayrama falan denk gelirse doğuma girmiyormuş. Yurt dışında olabiliyormuş. Şaka gibi bilmiyorum yani bana hiç mantıklı gelmiyor bu durum. Sizden böyle bir şey yaşayan var mı? Yoksa ben mi büyütüyorum? Bence 9 ay gittiğin doktorun doğuma gelmeli.
Özele giden tüm tanıdıklarım sezeryan oldu. Ya kordon dediler ya çatı dar dediler. Bu durumda anne de korkuyo tabi. Normal destekleyen doktoru bulmak lazım. Tabi anne adayının ve bebeğin hayati tehlikesi yoksa.Bir de benim ilk doğum olacak nasipse. Normal olsun istiyorum herhangi bir problem olmazsa. Ama özel hastaneler için hep sezaryen yapıyor demişler. Onu da bilemedim bir türlü. Özel muayene de maddi olarak da yoracak gibi insanı. Özel hastanede yapacağın doğumun 3 katına denk geliyor. İyice karıştı kafam
Benim de şuan düşüncem devlette doğurmaktan yana.Açıkcası iki doğumumda da doktorun kim olduğunu görmedimtakipli olduğun tanıdık olması illa ki güven verecektir. Bana göre önemli olan başka doktor da olsa o sırada doğumhanedeki ekibin vicdanlı olması, insan olması. Ben de devlete gidicem. Bu hastane hakkında (ankara şehir hastanesi) güzel duyumlar aldım. Yoksa özelde de olsa o sancıyla doktoru tanımam yani
Ben de tam bu sebeblerden hala karar veremedim. Artik nobetci doktor olayini kabul edip bir yerle devam edicem sanirim.Benim doğurasım geldi hala doktor arıyorum. Yarıladım neredeyse. Gittiğim hastaneyi doktor doğuma girmeyebilir nöbetçi değilse durumundan dolayı bıraktım. Özel muayeneye geçtim. Onda da doktor bayrama falan denk gelirse doğuma girmiyormuş. Yurt dışında olabiliyormuş. Şaka gibi bilmiyorum yani bana hiç mantıklı gelmiyor bu durum. Sizden böyle bir şey yaşayan var mı? Yoksa ben mi büyütüyorum? Bence 9 ay gittiğin doktorun doğuma gelmeli.
Bir de benim ilk doğum olacak nasipse. Normal olsun istiyorum herhangi bir problem olmazsa. Ama özel hastaneler için hep sezaryen yapıyor demişler. Onu da bilemedim bir türlü. Özel muayene de maddi olarak da yoracak gibi insanı. Özel hastanede yapacağın doğumun 3 katına denk geliyor. İyice karıştı kafam
Canim kanda calisan bi yakınım saglik ocagina bosuna gidip kan verme tahlil sonuclari cok saglikli olmuyor demisti o yuzden vermedim hic. Kayit olmaya da gitmedim zaten gideyim madem yarin.Sağlık ocağına gittin mi kayıt için. 2 ayda bir hatta ben 3. Kani vericem bu ay. Genel değer takibi yapıyor aile hekimi. Hemoglabin degerleri demir ferritin b12 demir folat d vitamini tsh bunlara bakıyorlar düzenli. Artık idrarda bakıyorlar ama idrarı güvenilir olmuyor dedi doktor.
Bu bana cok sacma geldi yaBen de tam bu sebeblerden hala karar veremedim. Artik nobetci doktor olayini kabul edip bir yerle devam edicem sanirim.
Ben İzmir’de yaşıyorum. Ben de 12. Haftamda öğrenmiştim. 16. Haftamda muayenehaneye gittim başka doktorun. O da bayram falan denk gelince gelemeyebiliyormuş. Gerçekten saçma.Bu bana cok sacma geldi yane demek nobette hangi doktor varsa o. Boyle sey mi olur bende ozel hastaneye gidiyorum asla boyle biseyi kabul edemem. Beni tanimayan bilmeyen durumum hakkinda zerre bilgisi olmayan birisi dogumuma giricek saka gibi
Hangi ildesiniz?
Benim doktorum sadece dogumu birak normal olan bi durumda bile 7/24 diyor ölmedigim surece gece de gelirim diyor. Olur mu boyle sey?
Sezeryan olmustu benim ilki buda yine sezeryan olur herhangi aksi bi durum olmazsa artik gunicinde bi saatte karar veririz insallah ama sizin icin endise ettim acikcasi
Dogumun bayramı aksami sabahi mi olurmusBen İzmir’de yaşıyorum. Ben de 12. Haftamda öğrenmiştim. 16. Haftamda muayenehaneye gittim başka doktorun. O da bayram falan denk gelince gelemeyebiliyormuş. Gerçekten saçma.
Canim kanda calisan bi yakınım saglik ocagina bosuna gidip kan verme tahlil sonuclari cok saglikli olmuyor demisti o yuzden vermedim hic. Kayit olmaya da gitmedim zaten gideyim madem yarin.
Nedeni şuymus kanın dogru sonuc vermesi icin bi ısının altina dusmemesi gerekiyormus ama ornegin tahlillerin en son alindigi saglik ocagindan bile olsa o onlarin merkezine gidene kadar coktan kaybediyor o ısıyı dedi. Oyle olunca devlet hastanesi veya ozel hastanede tahlil yaptiriyorum. En son ozelde gecen hafta yaptirmistim tahlil onlari da yanima alayim.
Bekle cocuuum dicezDogumun bayramı aksami sabahi mi olurmusdogum bu. Demekki bazi yerlerin kurali boyle ama cok sasirdim.
Yalovada benim doktorum burda boyle bisey yok
Evet detaylı ultrason muayenesi oldum sorun yok sağlıklı dedi cok sevindik eşimle ama ikili test de nıye rısklı çıktıTugba Uzunok detayliya girdin mi merak ettim insallah iyidir sonuclar.
Çok şüküürEvet detaylı ultrason muayenesi oldum sorun yok sağlıklı dedi cok sevindik eşimle ama ikili test de nıye rısklı çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?