2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Canim burada da boyle Almanyada da oyle istersen para veriliyor ama inan gerek kalmiyor senin dosyan zaten tumuyle hastanede oluyor ,benim dogum zamani 2doktor degisti ilki kadindi sonra baska ama digeri sagolsun yine gelmisti bakmaya
Simdi yine kime denk gelirsem o zaten burada normal dogum oncelik cok sukur o yuzden rahatim
Insallah saglikla bebislerimize kavusuruz Hayali bile cok guzell

Çok tecrübem yok. Ama buradan okuduğum kadarıyla kalpte parlaklık ilk zamanlarda olabiliyormuş. Sonrasında geçiyormuş. Hatta bu sitede bu durumu yaşayan çok kişi olduğunu gördüm. İnşallah sizin de öyle olacaktır.
Cinsiyet içinde hayırlı olsun. Listeye ekledim

Istanbuldayim ben anadolu yakasinda. Birkac hastane boyle dedi
Sezeryani saatle ayarliyorsun da gece olursa mesela normal dogum nobetci kimse oymus.

Evet detaylı ultrason muayenesi oldum sorun yok sağlıklı dedi cok sevindik eşimle ama ikili test de nıye rısklı çıktı
Gozunuz aydin canim cok sevindim. Hic takma o testi onemli olan olcumler normal olsun. Benim ilk gebeligimdede riskliydi sapasaglam dogdu sukur. Sende icini ferah tut.kan testleri sadece istatistik olcumler.

Oglumun da 2 tane parlaklık vardı kalbinde hâlâ da vardır. Doğduktan sonra ekg çekildi doktor bi ömür bunla yaşar ama ona bi zararı olmaz bunun demişti. Hamilelikte kadın doğum doktoru da bundan bisi olmaz demişti. Sağlıkla doğsun kızın

Teşekkür ederim inşallah öyledir 16+3 de oluyomu acaba

Teşekkür ederim inşallah hepimizinkiler sağlıkla doğsun

Bizimde böbrekte parlama vardı ilk çocuğumda sağlıklı doğdu sizinde sağlıklı doğacak inşaallah

Hepimizin cinsiyetleri kesinlesse de isimleri, aldigimiz kiyafetleri esyalari paylassak ❤
Az kaldi canim kesinlesir artik
Bizimki kesin ama yinede hala bisey almadim yoksa hersey almam lazim daha bekliyorum en az 25-30haftalikken insallah

Şuanda 14+3üm ikili için randevu aldım devlette taaaa 27 nisana verdi yanı 23+3e daha 9 hafta var resmen sizce napsam özele perinatologa mı gitsem yoksa geç değil mi? Birde 2li testim orta risk çıktı onuda danışacaktım öneriniz nedir?

Ayrıntılı için mi ikili için yazmışsın

Ayrıntılı canım yanlış yazmışım ikili orta riskli çıktı
23.haftaya kadar bakiliyodu sanirim canım. Arastir eger 24.haftada dahilse gidersin yine. Ama devlette perinatologlar nasil bilmiyorum oyle 10 dk icinde cikiyosan odadan gitme bence. Arastir ilgi guzelse randevu alabilmissen gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…