- 11 Kasım 2019
- 1.811
- 3.269
- 48
- 32
Canim burada da boyle Almanyada da oyle istersen para veriliyor ama inan gerek kalmiyor senin dosyan zaten tumuyle hastanede oluyor ,benim dogum zamani 2doktor degistiBu bana cok sacma geldi yane demek nobette hangi doktor varsa o. Boyle sey mi olur bende ozel hastaneye gidiyorum asla boyle biseyi kabul edemem. Beni tanimayan bilmeyen durumum hakkinda zerre bilgisi olmayan birisi dogumuma giricek saka gibi
Hangi ildesiniz?
Benim doktorum sadece dogumu birak normal olan bi durumda bile 7/24 diyor ölmedigim surece gece de gelirim diyor. Olur mu boyle sey?
Sezeryan olmustu benim ilki buda yine sezeryan olur herhangi aksi bi durum olmazsa artik gunicinde bi saatte karar veririz insallah ama sizin icin endise ettim acikcasi
Çok tecrübem yok. Ama buradan okuduğum kadarıyla kalpte parlaklık ilk zamanlarda olabiliyormuş. Sonrasında geçiyormuş. Hatta bu sitede bu durumu yaşayan çok kişi olduğunu gördüm. İnşallah sizin de öyle olacaktır.Herkese merhaba bu bozuk pisikoloji bende de iyice arttı ilk hamileliğimde yoktu böyle düşüncelerim ama şimdi çok farklı iyiki burası var okuyup benim gibi bir sürü insanın olduğunu görmek rahatlatıyo beni bugün doktor kontrolüm vardı kalbinde bir parlama var ama bir sıkıntı olcağını düşünmüyorum dedi doktor bir ay sonra ayrıntılı ultrason için fakülteden gün aldık beklemekten başka yapıcak birşey yok şimdide onu taktım kafaya allaha emanet bekliyoruzbu arada cisiyetide öğrendik artık kızımız olacakmış inşallah
Istanbuldayim ben anadolu yakasinda. Birkac hastane boyle dediBu bana cok sacma geldi yane demek nobette hangi doktor varsa o. Boyle sey mi olur bende ozel hastaneye gidiyorum asla boyle biseyi kabul edemem. Beni tanimayan bilmeyen durumum hakkinda zerre bilgisi olmayan birisi dogumuma giricek saka gibi
Hangi ildesiniz?
Benim doktorum sadece dogumu birak normal olan bi durumda bile 7/24 diyor ölmedigim surece gece de gelirim diyor. Olur mu boyle sey?
Sezeryan olmustu benim ilki buda yine sezeryan olur herhangi aksi bi durum olmazsa artik gunicinde bi saatte karar veririz insallah ama sizin icin endise ettim acikcasi
Cok sukurEvet detaylı ultrason muayenesi oldum sorun yok sağlıklı dedi cok sevindik eşimle ama ikili test de nıye rısklı çıktı
Gozunuz aydin canim cok sevindim. Hic takma o testi onemli olan olcumler normal olsun. Benim ilk gebeligimdede riskliydi sapasaglam dogdu sukur. Sende icini ferah tut.kan testleri sadece istatistik olcumler.Evet detaylı ultrason muayenesi oldum sorun yok sağlıklı dedi cok sevindik eşimle ama ikili test de nıye rısklı çıktı
Saglikla kullansin bebisinBebegimin ilk oyuncagini bgn aldim kizlar
Jellycat Bashful Bej Tavşan Orta Boy 31 cm | Isabel Abbey
Jellycat Bashful Bej Tavşan Orta Boy 31 cm güvenli alışveriş, hızlı teslimat ve avantajlı fiyatı ile Isabel Abbey'de! Havale seçeneği ve kredi kartına taksit imkanıyla!www.isabelabbey.com.tr
Herkese merhaba bu bozuk pisikoloji bende de iyice arttı ilk hamileliğimde yoktu böyle düşüncelerim ama şimdi çok farklı iyiki burası var okuyup benim gibi bir sürü insanın olduğunu görmek rahatlatıyo beni bugün doktor kontrolüm vardı kalbinde bir parlama var ama bir sıkıntı olcağını düşünmüyorum dedi doktor bir ay sonra ayrıntılı ultrason için fakülteden gün aldık beklemekten başka yapıcak birşey yok şimdide onu taktım kafaya allaha emanet bekliyoruzbu arada cisiyetide öğrendik artık kızımız olacakmış inşallah
Teşekkür ederim inşallah öyledir 16+3 de oluyomu acabaÇok tecrübem yok. Ama buradan okuduğum kadarıyla kalpte parlaklık ilk zamanlarda olabiliyormuş. Sonrasında geçiyormuş. Hatta bu sitede bu durumu yaşayan çok kişi olduğunu gördüm. İnşallah sizin de öyle olacaktır.
Cinsiyet içinde hayırlı olsun. Listeye ekledim
Teşekkür ederim inşallah hepimizinkiler sağlıkla doğsunOglumun da 2 tane parlaklık vardı kalbinde hâlâ da vardır. Doğduktan sonra ekg çekildi doktor bi ömür bunla yaşar ama ona bi zararı olmaz bunun demişti. Hamilelikte kadın doğum doktoru da bundan bisi olmaz demişti. Sağlıkla doğsun kızın
Bizimde böbrekte parlama vardı ilk çocuğumda sağlıklı doğdu sizinde sağlıklı doğacak inşaallahHerkese merhaba bu bozuk pisikoloji bende de iyice arttı ilk hamileliğimde yoktu böyle düşüncelerim ama şimdi çok farklı iyiki burası var okuyup benim gibi bir sürü insanın olduğunu görmek rahatlatıyo beni bugün doktor kontrolüm vardı kalbinde bir parlama var ama bir sıkıntı olcağını düşünmüyorum dedi doktor bir ay sonra ayrıntılı ultrason için fakülteden gün aldık beklemekten başka yapıcak birşey yok şimdide onu taktım kafaya allaha emanet bekliyoruzbu arada cisiyetide öğrendik artık kızımız olacakmış inşallah
İnşallah çok teşekkür ederimBizimde böbrekte parlama vardı ilk çocuğumda sağlıklı doğdu sizinde sağlıklı doğacak inşaallah
Az kaldi canim kesinlesir artikHepimizin cinsiyetleri kesinlesse de isimleri, aldigimiz kiyafetleri esyalari paylassak ❤
Cok teşekkür ederim canım detaylı ultrason muayenesi sonucumu attım resimdeÇok şüküür
Gözünüz aydınn..
Şuanda 14+3üm ikili için randevu aldım devlette taaaa 27 nisana verdiyanı 23+3e daha 9 hafta var resmen sizce napsam özele perinatologa mı gitsem yoksa geç değil mi? Birde 2li testim orta risk çıktı onuda danışacaktım öneriniz nedir?
Ayrıntılı canım yanlış yazmışım ikili orta riskli çıktıAyrıntılı için miikili için yazmışsın
23.haftaya kadar bakiliyodu sanirim canım. Arastir eger 24.haftada dahilse gidersin yine. Ama devlette perinatologlar nasil bilmiyorum oyle 10 dk icinde cikiyosan odadan gitme bence. Arastir ilgi guzelse randevu alabilmissen gidersinAyrıntılı canım yanlış yazmışım ikili orta riskli çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?