2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ayrıntılı canım yanlış yazmışım ikili orta riskli çıktı

Hafta olarak yapılabilinecek hafta büyüdükçe zorlaşıyor görme olayı galiba sınır haftası. Oğlumda 21. Haftada yatırmıştım şimdi de o hafta da olur. Ama mesela gittiğim doktor bizim hastanede ki perjnatoglar 22. Haftada iyi görüyor o hafta istiyor dedi. Ikili test için takma ihtimal testi

Baş ağrısı konusunda sanırım yapacak birşeyimiz yok bol bol dinlenmemiz lazım.
bir de aklıma takılan bir şey var dün doktora gittiğimizde bana çocuğun 14 cm olduğunu söyledi doktorumuz ve sanırım yanlış bilgi verdi.Tüm siteleri okudum bu haftada söylediği ölçüde olması mümkün değil. Kuşkulanmaya başladım sizin durumlar nasıl?

Usg kağıdında fl yazıyorsa x 7 yap . Ama haftana göre büyük sanki emin olamadım. Birde bu haftalarda genelde boy değil de gramını diyorlar

İyi akşamlar detaylı ultrason muayenesi sağlıklı çıktı diye amniyo sentez yaptırmadım iyi mi yaptım acaba

Eklentiler

• B18BFE74-3341-4536-8847-29C47D6B0FDB.webp
    74,8 KB · Görüntüleme: 50
Ben 13 haftalık ken öğrendim erkek Allah’ın izniyle sağlıklı olsun yeterki
Banada 12+4 te 100/80 kız dedi sonra 16+4kesinleşti kızımız geliyor oğlum var erkek olsaydı o kadarda hazırlık gerekmiyordu ama kız olunca herşey baştan
Aynen sağlıklı olsunlar geri herşey hallolur zamanla
Senin paşayada maşallah

Yok be haraketleri surekli hissetmiyorsunki dun bn hic hissetmedim surt ustu yattm hissedeyim diye uyuya kalmisim 20.haftaya kdr rahat edemicez anlaşılan

He valla abla sadece senin de dedigin gibi yatinca oldugu icin önemsememiştim ama gittigimde sorayim doktora belki bi eksiklik var dir

Ya bende küveti düşündüm aslında ama sezaryen olursa ayaklı küvetler oluyor hemen almayın diyorlar napayım bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…