• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Hamilelik çizelgesine göre detaylar verilmiş Banu çiftçinin uygulamasında.
1 ay sonraya (nisanın ilk haftası) için ayrıntılı randevumu alırım diye düşünüyorum. Doktor ayarlamayı unutmayın sizlerde Kızlar 😇
Detaylı zamanı gelse içim tamamen rahatlayacak. Gerçi ikinci bir doğumda tekrar diyafrm hernisi olan bir vakayla henüz karşılaşmamışlar, çok çok düşük bir ihtimalmiş ancak içim rahat etmiyor işte. Zaman yaklaştıkça korkular, sorular artıyor. sanki hiç çocuk sahibi olamayacakmışım gibi geliyor. Umarım seneye bu zamanlarda bu lafımı kucamda bebem varken okuyup kocaman bir gülücük atarım kendime. Umarım büyük yanılıyorumdur:)
canım Allahın iznizle sağlıkla kucaklayacaksın meleğini🥰Allah içine ferahlık versin sağlıklı bebeğini kucağına alınca inşallah rahatlayacaksın💕
Kagan kocatepe alaninda cok ünlü bi kadın dogumcu ben onun yorumlarina cok önem veriyorum
çok net bi dr bende bir çok videosunu izlemişimdir beni çok rahatlatıyor👍🏼
4 gundur nezleyim. Dondurma yedim ardindan yuruyus yaptim hava ruzgarliydi. Once bogazim aciyordu, gozlerim yaniyordu. Simdi salya sumuk hastsyim. Oksurmekten tahris oldu bogazim. Allahima sukur atesim yok. Sadece vucut sicakligim az usuyorum ve oksuruyorum. Burun spreyi aldim hamilelere ozelmis. Zarari olmaz dedi doktor. Bal karabiber kasikladim. Bir de su icip meyve yiyorum bol bol. Baska ne yapabilecegimi bilmiyorum. Ihlamur icilirmis ama onu da gunde bir bardak olacak sekilde ictim. Bogazim cok aciyor. Sesim kisildi. Var mi bi oneriniz ? Simdiden tesekkur ederim.
çok geçmiş olsun öncelikle canım,zencefili kaynattım ben ılıyınca bal limon sıkıp içtim,ıhlamuruda ballı limonlu içtim,bol sarımsaklı karabiberli tarhana çorbasıda favorimdi
Günaydınn..
Biz bugün doktora gidiyoruz🤩
Randevu öncesi bi korku sarıyor. Umarım her şey yolundadır😌
ay ne güzel hadigüzel haberlerle gelin🥰
Selam kizlar hastaneye dogru evden cikicam simdi
güzel haberlerle bekliyoruz canım🥰

Biz doktordan çıktık. Cinsiyetimiz hala belli değil🙈
Ama ağız ucuyla kız diyelim dedi.
Şu fotoğraftaki klitoris mi yoksa pipi mi siz bakın bakalım teyzeleri💜
D2D37E7C-F24F-4E6A-A30C-0550AE58F337.webp

Resimden hiç anlamadım da senin bana hep kızın olacakmış gibi geliyor💕
Bence kız canım benden ilerdesin ona rağmen net bi çıkıntı yok benimkini gördün ya bayağı netti 😄

Gönlümden geçen hep kızdı, çok garip oldum şuan 🥰 Birde sizler kız deyince daha bir emin oldumm
O zaman ben bebeğimin cinsiyetini ekleyeyim😍
Teşekkür ederiz yorumlar için💕

Back
X